Meister LC 55 Eik Gebarsten Terra 6439

Merk:

De Meister LC 55 is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een solide laminaatvloer met uitstekende technische eigenschappen. Deze vloer is antibacterieel en voorzien van het handige Multiclic systeem, wat zorgt voor een eenvoudige en snelle installatie. De planken sluiten naadloos op elkaar aan, waardoor een strak en homogeen oppervlak ontstaat. Ideaal voor iedereen die functionaliteit en een mooie uitstraling belangrijk vindt!

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 17,96 (incl. btw) € 19,95
Referentie:
MLC556439

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LC 55 Eik Gebarsten Terra 6439 is een stijlvolle vloer die perfect aansluit bij moderne en klassieke interieurs. Deze vloer, onderdeel van de LC 55-collectie van Meister, staat bekend om zijn combinatie van hoogwaardige materialen en innovatieve technologie, waardoor het een uitstekende keuze is voor elk huis.

Met een lengte van 1288 mm en een breedte van 198 mm bieden de planken een ruime en elegante uitstraling, terwijl de dikte van 7 mm zorgt voor een stevige en duurzame vloer. Elk pakket bevat 3,06 m² vloeroppervlak, verdeeld over 12 planken, wat het leggen van de vloer zowel efficiënt als eenvoudig maakt.

De Multiclic-verbinding van deze vloer maakt het installeren bijzonder eenvoudig. Deze gebruiksvriendelijke technologie laat u de planken snel en zonder gedoe in elkaar klikken. Dit betekent dat u uw nieuwe vloer in een handomdraai kunt leggen zonder dat u speciale lijm of gereedschap nodig heeft. De naadloze afwerking die hierdoor ontstaat, geeft uw ruimte een moderne en verzorgde uitstraling.

Een ander groot voordeel van de Meister LC 55 Eik Gebarsten Terra 6439 is dat deze vloer geschikt is voor vloerverwarming. Dit biedt u het comfort van een warme vloer, vooral tijdens de koudere maanden. U kunt genieten van een aangename temperatuur zonder concessies te doen aan stijl of functionaliteit.

Met een gebruiksklasse van 23 - 31 is deze vloer ontworpen voor intensief gebruik in woningen, waardoor hij ideaal is voor gezinnen of voor ruimtes waar veel leven is. Of het nu gaat om de woonkamer, de eetkamer of een drukke gang, de Meister LC 55 Eik Gebarsten Terra 6439 zal zijn schoonheid en functionaliteit behouden, ongeacht het dagelijks gebruik.

De vloer heeft geen V-groef, wat resulteert in een strakke, uniforme uitstraling zonder zichtbare naden. De rijke, aardse tinten van het eikenhout geven deze vloer een authentiek karakter en maken het een uitstekende keuze voor het creëren van een warme en uitnodigende sfeer in uw interieur.

Bovendien biedt Meister een fabrieksgarantie van 15 jaar op deze vloer, wat getuigt van de kwaliteit en de duurzaamheid van het product. Dit geeft u gemoedsrust en vertrouwen in uw investering, wetende dat u een vloer heeft die jarenlang meegaat.

Kortom, de Meister LC 55 Eik Gebarsten Terra 6439 is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een elegante, praktische en duurzame vloer. Met zijn stijlvolle uitstraling, eenvoudige installatie, geschiktheid voor vloerverwarming en uitstekende slijtvastheid, zal deze vloer een prachtige aanvulling zijn op elk interieur. Transformeer uw woonruimte met de natuurlijke charme van Eik Gebarsten Terra en geniet van de combinatie van luxe en functionaliteit die deze vloer te bieden heeft.

Lees meerShow less
Productdetails
MLC556439
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LC 55

Merk: Meister

Collectie: LC 55

Lengte: 1288 mm

Breedte: 198 mm

Dikte: 7 mm

Inhoud pak: 3,06 m²

Aantal planken per pak: 12

Verbinding: Multiclic

V-groef: Nee

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 31

Fabrieksgarantie: 15 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.