Meister LC 55 Eik Gebarsten Licht 6258

Merk:

De Meister LC 55 is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een solide laminaatvloer met uitstekende technische eigenschappen. Deze vloer is antibacterieel en voorzien van het handige Multiclic systeem, wat zorgt voor een eenvoudige en snelle installatie. De planken sluiten naadloos op elkaar aan, waardoor een strak en homogeen oppervlak ontstaat. Ideaal voor iedereen die functionaliteit en een mooie uitstraling belangrijk vindt!

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 17,96 (incl. btw) € 19,95
Referentie:
MLC556258

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LC 55 Eik Gebarsten Licht 6258 is een vloer die een harmonieuze mix biedt van moderne esthetiek en natuurlijke schoonheid. Deze vloer behoort tot de prestigieuze LC 55-collectie van Meister, een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en duurzame vloeren. De Eik Gebarsten Licht 6258 brengt een frisse en verfijnde uitstraling in elke ruimte, waardoor het een ideale keuze is voor zowel eigentijdse als klassieke interieurs.

Met een lengte van 1288 mm en een breedte van 198 mm zijn de planken perfect geproportioneerd om een gevoel van ruimte en elegantie te creëren. De planken hebben een dikte van 7 mm, wat zorgt voor een solide en robuuste constructie. Elk pakket bevat 3,06 m² aan vloeroppervlak, verdeeld over 12 planken. Dit maakt de installatie gemakkelijk en efficiënt, ongeacht de grootte van uw project.

De Multiclic-verbinding van deze vloer maakt het leggen van de planken snel en eenvoudig. Deze innovatieve technologie stelt u in staat om de planken moeiteloos in elkaar te klikken, zonder dat er lijm of speciaal gereedschap nodig is. Dit resulteert in een strak en naadloos uiterlijk, wat de natuurlijke schoonheid van de Eik Gebarsten Licht verder accentueert.

Wat deze vloer extra aantrekkelijk maakt, is de compatibiliteit met vloerverwarming. Dit betekent dat u kunt genieten van een warme, comfortabele vloer, perfect voor koude winterdagen. U hoeft niet in te boeten op stijl of comfort, want deze vloer is ontworpen om zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk te zijn.

De Meister LC 55 Eik Gebarsten Licht 6258 heeft geen V-groef, wat bijdraagt aan een strakke en moderne uitstraling. De lichte, gebarsten tinten van het eikenhout zorgen voor een levendige en uitnodigende sfeer in uw huis. Dit maakt de vloer bijzonder geschikt voor woonkamers, eetkamers en zelfs werkruimtes, waar een warme en stimulerende omgeving gewenst is.

Met een gebruiksklasse van 23 - 31 is de Eik Gebarsten Licht ideaal voor intensief gebruik in woonruimtes. Of u nu een druk gezinsleven leidt of een rustige ruimte wilt creëren, deze vloer is ontworpen om zijn schoonheid en functionaliteit te behouden, ongeacht de omstandigheden.

Bovendien geeft Meister een fabrieksgarantie van 15 jaar op deze vloer, wat getuigt van de kwaliteit en duurzaamheid van het product. U kunt met vertrouwen investeren in de Meister LC 55 Eik Gebarsten Licht 6258, wetende dat het een langdurige en betrouwbare toevoeging aan uw interieur zal zijn.

Kortom, de Meister LC 55 Eik Gebarsten Licht 6258 is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een elegante, praktische en duurzame vloer. Met zijn natuurlijke uitstraling, eenvoudige installatie, compatibiliteit met vloerverwarming en uitstekende slijtvastheid, vormt deze vloer een prachtige aanvulling op elk interieur. Transformeer uw woonruimte met de verfijnde charme van gebarsten eik en geniet van de luxe en functionaliteit die deze vloer te bieden heeft.

Lees meerShow less
Productdetails
MLC556258
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LC 55

Merk: Meister

Collectie: LC 55

Lengte: 1288 mm

Breedte: 198 mm

Dikte: 7 mm

Inhoud pak: 3,06 m²

Aantal planken per pak: 12

Verbinding: Multiclic

V-groef: Nee

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 31

Fabrieksgarantie: 15 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.