Meister LC 55 Beuk 6201

Merk:

De Meister LC 55 is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een solide laminaatvloer met uitstekende technische eigenschappen. Deze vloer is antibacterieel en voorzien van het handige Multiclic systeem, wat zorgt voor een eenvoudige en snelle installatie. De planken sluiten naadloos op elkaar aan, waardoor een strak en homogeen oppervlak ontstaat. Ideaal voor iedereen die functionaliteit en een mooie uitstraling belangrijk vindt!

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 17,96 (incl. btw) € 19,95
Referentie:
MLC556201

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LC 55 Beuk 6201 is een vloer die de tijdloze schoonheid van beukenhout met moderne functionaliteit combineert. Deze prachtige vloer behoort tot de LC 55-collectie van Meister, een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten die zowel esthetisch als praktisch zijn. De Beuk 6201 brengt een warme en natuurlijke uitstraling in uw interieur, waardoor elke ruimte uitnodigend en sfeervol aanvoelt.

Met een royale lengte van 1288 mm en een breedte van 198 mm, zijn de planken ontworpen om een gevoel van ruimte en elegantie te creëren. De planken hebben een dikte van 7 mm, wat zorgt voor een stevige constructie en een uitstekende duurzaamheid. Elke verpakking bevat 3,06 m² aan vloeroppervlak, verdeeld over 12 planken. Dit maakt de vloer geschikt voor zowel grote als kleine ruimtes, en stelt u in staat om uw woning met gemak te verfraaien.

Dankzij de Multiclic-verbinding is het installeren van de Meister LC 55 Beuk 6201 een fluitje van een cent. Deze innovatieve technologie zorgt ervoor dat de planken eenvoudig en snel in elkaar kunnen worden geklikt, zonder dat er extra gereedschap of lijm nodig is. Dit resulteert in een strakke en naadloze afwerking die de natuurlijke schoonheid van het beukenhout perfect accentueert.

Wat deze vloer extra aantrekkelijk maakt, is het feit dat hij vloerverwarming geschikt is. Dit biedt een comfortabele en aangename warmte onder uw voeten, ideaal voor de koude wintermaanden. Geniet van het comfort van een warme vloer, zonder in te boeten op stijl en uitstraling.

De Meister LC 55 Beuk 6201 is ontworpen zonder V-groef, wat bijdraagt aan een moderne en strakke uitstraling. De lichte, warme tinten van het beukenhout brengen een frisse en levendige sfeer in uw huis, waardoor deze vloer perfect is voor woonkamers, eetkamers, en zelfs slaapkamers. Het zorgt voor een tijdloze en elegante basis die moeiteloos te combineren is met verschillende interieurstijlen.

Met een gebruiksklasse van 23 - 31 is de Beuk 6201 bijzonder geschikt voor intensief gebruik in woonruimtes. Of u nu een druk gezin heeft of een rustige ruimte wilt creëren om te ontspannen, deze vloer is ontworpen om zijn schoonheid en functionaliteit te behouden, ongeacht de omstandigheden.

Bovendien biedt Meister een fabrieksgarantie van 15 jaar op deze vloer, wat getuigt van de kwaliteit en duurzaamheid van het product. U kunt met vertrouwen investeren in de Meister LC 55 Beuk 6201, wetende dat het een langdurige en betrouwbare aanvulling op uw interieur zal zijn.

Kortom, de Meister LC 55 Beuk 6201 is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een elegante, praktische en duurzame vloer. Met zijn natuurlijke uitstraling, eenvoudige installatie, compatibiliteit met vloerverwarming, en uitstekende slijtvastheid, vormt deze vloer een prachtige aanvulling op elk interieur. Transformeer uw woonruimte met de warme charme van beukenhout en geniet van de luxe en functionaliteit die deze vloer te bieden heeft.

Lees meerShow less
Productdetails
MLC556201
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LC 55

Merk: Meister

Collectie: LC 55

Lengte: 1288 mm

Breedte: 198 mm

Dikte: 7 mm

Inhoud pak: 3,06 m²

Aantal planken per pak: 12

Verbinding: Multiclic

V-groef: Nee

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 31

Fabrieksgarantie: 15 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.