Meister LC 55 Eik Natuur 6067

Merk:

De Meister LC 55 is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een solide laminaatvloer met uitstekende technische eigenschappen. Deze vloer is antibacterieel en voorzien van het handige Multiclic systeem, wat zorgt voor een eenvoudige en snelle installatie. De planken sluiten naadloos op elkaar aan, waardoor een strak en homogeen oppervlak ontstaat. Ideaal voor iedereen die functionaliteit en een mooie uitstraling belangrijk vindt!

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 17,96 (incl. btw) € 19,95
Referentie:
MLC556067

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LC 55 Eik Natuur 6067 is een schitterende vloer die de authentieke charme van eikenhout op een eigentijdse manier in uw interieur brengt. Deze vloer maakt deel uit van de gerenommeerde LC 55-collectie van Meister, die bekend staat om zijn hoogwaardige materialen en stijlvolle designs. Met de Eik Natuur 6067 haalt u een veelzijdige en elegante vloer in huis die naadloos aansluit bij verschillende interieurstijlen.

Met een indrukwekkende lengte van 1288 mm en een breedte van 198 mm zijn de planken ontworpen om een gevoel van ruimte en harmonie te creëren in elke kamer. De planken hebben een dikte van 7 mm, wat ze stevig en duurzaam maakt, zonder in te boeten op gebruiksgemak. Elk pak bevat 3,06 m² vloeroppervlak, verdeeld over 12 planken, perfect voor zowel grotere ruimtes als kleinere projecten.

De Multiclic-verbinding maakt het leggen van de planken een eenvoudige en probleemloze taak. Deze innovatieve technologie stelt u in staat om de planken gemakkelijk in elkaar te klikken, zonder dat extra gereedschap of lijm nodig is. Dit resulteert in een strakke, naadloze afwerking die de natuurlijke schoonheid van het eikenhout prachtig accentueert.

De Meister LC 55 Eik Natuur 6067 is ontworpen zonder V-groef, wat bijdraagt aan een moderne en strakke uitstraling. De warme en lichte tinten van het eikenhout creëren een gezellige en uitnodigende sfeer in uw huis. Deze vloer is perfect voor woonkamers, eetkamers en slaapkamers, en zorgt voor een tijdloze uitstraling die jarenlang meegaat.

Een belangrijk voordeel van deze vloer is dat hij vloerverwarming geschikt is. Dit betekent dat u het hele jaar door kunt genieten van een aangenaam warme ondergrond, ideaal voor de koude wintermaanden. Geniet van comfort en luxe met deze prachtige vloer die perfect is voor elk seizoen.

Met een gebruiksklasse van 23 - 31 is de Eik Natuur 6067 geschikt voor intensief gebruik in woonruimtes. Of u nu een druk gezin heeft of op zoek bent naar een rustige ruimte om te ontspannen, deze vloer is ontworpen om zijn schoonheid en functionaliteit te behouden, ongeacht de omstandigheden.

Bovendien biedt Meister een fabrieksgarantie van 15 jaar op deze vloer, wat getuigt van de kwaliteit en duurzaamheid van het product. U kunt met vertrouwen investeren in deze vloer, wetende dat het een langdurige en betrouwbare aanvulling op uw interieur zal zijn.

Samenvattend is de Meister LC 55 Eik Natuur 6067 de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een elegante, praktische en duurzame vloer. Met zijn natuurlijke uitstraling, eenvoudige installatie, compatibiliteit met vloerverwarming en uitstekende slijtvastheid, vormt deze vloer een prachtige aanvulling op elk interieur. Transformeer uw woonruimte met de warme charme van eikenhout en geniet van de luxe en functionaliteit die deze vloer te bieden heeft.

Lees meerShow less
Productdetails
MLC556067
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LC 55

Merk: Meister

Collectie: LC 55

Lengte: 1288 mm

Breedte: 198 mm

Dikte: 7 mm

Inhoud pak: 3,06 m²

Aantal planken per pak: 12

Verbinding: Multiclic

V-groef: Nee

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 31

Fabrieksgarantie: 15 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.