Meister LB 150 Layer Stone 6860

Merk:

Meister LB 150 is een antistatische, watervaste laminaatvloer die absoluut ongevoelig is voor krassen. Deze slimme vloer is ideaal voor alle toepassingen. Met een opbouwhoogte van 8 mm en een gebruiksklasse van 23-32 is de MeisterDesign laminaatvloer perfect voor sterk belaste woonruimtes, badkamers en commerciële omgevingen zoals kleine winkels en restaurants. Het markante tegelformaat geeft een unieke uitstraling, waardoor het een uitstekende keuze is voor moderne woonomgevingen.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 28,76 (incl. btw) € 31,95
Referentie:
MLB1506860

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LB 150 Layer Stone 6860 is een hoogwaardige laminaatvloer die de luxueuze uitstraling van natuursteen combineert met de praktische voordelen van laminaat. Deze vloer biedt een moderne en tijdloze oplossing voor zowel woon- als commerciële ruimtes, perfect voor iedereen die op zoek is naar een stijlvol, duurzaam en onderhoudsarm alternatief voor traditionele stenen vloeren.

Met een lengte van 857 mm en een breedte van 398 mm hebben de planken een royaal formaat dat de uitstraling van grote natuurstenen tegels nabootst. Dit zorgt voor een ruimtelijk effect in elke kamer, terwijl de dikte van 8 mm bijdraagt aan een solide gevoel onder de voeten en een uitstekende duurzaamheid. Elke verpakking bevat 7 planken, wat goed is voor een oppervlakte van 2,388 m² per pak, ideaal voor zowel kleine als grotere ruimtes.

Een van de belangrijkste voordelen van de Meister LB 150 Layer Stone is de Multiclic verbindingstechnologie, waarmee de vloer snel en eenvoudig kan worden gelegd zonder de noodzaak van lijm. Dit kliksysteem zorgt voor een stevige en naadloze aansluiting van de planken, waardoor u snel kunt genieten van uw nieuwe vloer. Bovendien maakt de rondomlopende V-voeg de illusie van echte tegels nog overtuigender, omdat deze voeg de natuurlijke contouren van stenen tegels imiteert en een authentieke, gestructureerde uitstraling geeft aan de vloer.

Deze vloer is niet alleen mooi om te zien, maar ook praktisch in gebruik. Hij is volledig geschikt voor vloerverwarming, wat het comfortniveau in uw huis aanzienlijk verhoogt. De warmtegeleiding van deze laminaatvloer zorgt ervoor dat uw vloerverwarmingssysteem efficiënt werkt, waardoor uw kamers altijd warm en gezellig aanvoelen, zelfs tijdens de koudere maanden.

Wat betreft duurzaamheid scoort de Meister LB 150 Layer Stone uitstekend. Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is de vloer geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik, zoals in woonkamers, keukens en gangen, en voor licht commercieel gebruik in bijvoorbeeld kantoren en winkels. Dit betekent dat deze vloer bestand is tegen zware belasting en dagelijkse slijtage, zonder in te leveren op esthetiek of functionaliteit.

Daarnaast biedt Meister een fabrieksgarantie van 25 jaar, wat een duidelijk teken is van de hoge kwaliteit en duurzaamheid van het product. Deze lange garantieperiode geeft u de zekerheid dat uw investering in deze laminaatvloer jarenlang meegaat, zelfs onder intensief gebruik.

Wat de esthetiek betreft, biedt de Layer Stone 6860 een indrukwekkende imitatie van echt natuursteen. De subtiele kleurvariaties en texturen van de steenstructuur geven uw interieur een robuuste en moderne uitstraling, zonder het onderhoud en de kosten van echte stenen tegels. Dit maakt de vloer een perfecte keuze voor wie de verfijnde look van steen wil combineren met de voordelen van laminaat.

Samenvattend is de Meister LB 150 Layer Stone 6860 een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle en duurzame laminaatvloer die de elegante uitstraling van natuursteen weet te evenaren. Met zijn gebruiksvriendelijke installatie, onderhoudsgemak, en de mogelijkheid om vloerverwarming te ondersteunen, biedt deze vloer een ongeëvenaarde combinatie van luxe, comfort en functionaliteit. Voeg daar de indrukwekkende garantie en hoge gebruiksklasse aan toe, en het is duidelijk dat de Layer Stone 6860 een investering is die jarenlang plezier en stijl aan uw woning toevoegt.

Lees meerShow less
Productdetails
MLB1506860
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LB 150

Merk: Meister

Collectie: LB 150

Lengte: 857 mm

Breedte: 398 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,388 m²

Aantal planken per pak: 7

Verbinding: Multiclic

V-groef: rondomlopende V-voeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.