Meister LL 150 S Oevereik wit 07126

Merk:

Meister laminaat LL 150 S is een hoogwaardige, antistatische en watervaste vloer die ongevoelig is voor krassen. MeisterDesign laminaat LL 150 is geschikt voor zowel woon- als commerciële ruimtes, inclusief badkamers. Met een dikte van 8 mm en 2 mm geïntegreerde contactgeluiddemping, biedt deze vloer optimale geluidsreductie. De gebruiksklasse 23 | 32 maakt het perfect voor intensief gebruikte ruimtes. De extra lange XXL-planken van meer dan 2 meter geven een opvallende, elegante uitstraling, ideaal voor grote woonruimtes waar de luxe afwerking volledig tot zijn recht komt.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 35,96 (incl. btw) € 39,95
Referentie:
M60000807126

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LL 150 S Oevereik Wit 07126 is een elegante en moderne laminaatvloer die perfect is voor wie een lichte en frisse uitstraling in hun interieur wil creëren. Deze vloer combineert de charme van natuurlijke eik met een eigentijdse afwerking, waardoor hij ideaal is voor diverse woonstijlen, van minimalistisch tot landelijk.

Met een lengte van 2 052 mm en een breedte van 220 mm zijn de planken ontworpen om een gevoel van ruimte en openheid te geven aan elke kamer. De dikte van 10 mm zorgt voor een robuuste constructie die bestand is tegen dagelijkse slijtage, ideaal voor drukbezochte woonruimtes. In elke verpakking vindt u 5 planken, wat goed is voor een totale oppervlakte van 2,257 m², waardoor het een efficiënte keuze is voor zowel kleine als grotere ruimtes.

Een van de meest aantrekkelijke kenmerken van deze vloer is de geïntegreerde contactgeluiddemping. Dit systeem vermindert het geluid van voetstappen en andere geluiden, wat bijdraagt aan een rustige en serene omgeving in uw huis. Dit maakt de Oevereik Wit uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen of voor appartementen, waar geluidsisolatie van groot belang is.

Dankzij het innovatieve 5G Dry verbindingssysteem is de installatie van de Meister LL 150 S Oevereik Wit een fluitje van een cent. De planken kunnen eenvoudig zonder lijm in elkaar worden geklikt, wat zowel tijd als moeite bespaart. Dit betekent dat u snel kunt genieten van uw nieuwe vloer zonder gedoe.

De planken zijn afgewerkt met een rondomlopende V-voeg, wat de natuurlijke uitstraling van het hout accentueert. Deze voeg zorgt ervoor dat de vloer een authentiek en elegant uiterlijk heeft, dat prachtig tot zijn recht komt in elke interieurstijl. De Oevereik Wit is ook perfect te combineren met andere elementen in uw woning, waardoor u een samenhangend en stijlvol geheel kunt creëren.

Een ander belangrijk aspect van deze vloer is de geschiktheid voor vloerverwarming. De Meister LL 150 S Oevereik Wit kan naadloos worden geïntegreerd met vloerverwarmingssystemen, zodat uw woning altijd een aangename temperatuur heeft, ongeacht het seizoen. Dit maakt het een uitstekende keuze voor alle ruimtes, inclusief de keuken en woonkamer, waar extra warmte gewenst is.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze laminaatvloer ontworpen voor zowel huishoudelijk als licht commercieel gebruik. Dit betekent dat de vloer uitstekend bestand is tegen de dagelijkse slijtage en activiteiten, waardoor hij ideaal is voor drukbezochte ruimtes zoals woonkamers, keukens en eetkamers.

Bovendien biedt Meister een fabrieksgarantie van 25 jaar op de LL 150 S Oevereik Wit. Deze lange garantieperiode getuigt van de kwaliteit en duurzaamheid van het product, zodat u met vertrouwen kunt investeren in een vloer die jarenlang meegaat.

Kortom, de Meister LL 150 S Oevereik Wit 07126 is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle, duurzame en veelzijdige laminaatvloer. Met zijn combinatie van natuurlijke schoonheid, gebruiksgemak en robuustheid, zal deze vloer uw interieur transformeren in een lichte, warme en uitnodigende ruimte. Laat de Oevereik Wit uw huis verfraaien en creëer een omgeving waar comfort en stijl hand in hand gaan.

Lees meerShow less
Productdetails
M60000807126
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LL 150 S

Merk: Meister

Collectie: LL 150 S

Lengte: 2 052 mm

Breedte: 220 mm

Dikte: 10 mm

Geïntegreerde contactgeluiddemping: Ja

Inhoud pak: 2,257 m²

Aantal planken per pak: 5

Verbinding: 5G Dry

V-groef: rondomlopende V-voeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.