Meister LB 150 Leisteen antraciet 06137

Merk:

Meister LB 150 is een antistatische, watervaste laminaatvloer die absoluut ongevoelig is voor krassen. Deze slimme vloer is ideaal voor alle toepassingen. Met een opbouwhoogte van 8 mm en een gebruiksklasse van 23-32 is de MeisterDesign laminaatvloer perfect voor sterk belaste woonruimtes, badkamers en commerciële omgevingen zoals kleine winkels en restaurants. Het markante tegelformaat geeft een unieke uitstraling, waardoor het een uitstekende keuze is voor moderne woonomgevingen.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 28,76 (incl. btw) € 31,95
Referentie:
M60000306137

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LB 150 Leisteen antraciet 06137 is een stijlvolle en robuuste laminaatvloer die de schoonheid van echte natuursteen combineert met de praktische voordelen van laminaat. Deze vloer is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een verfijnde, moderne uitstraling in huis of commerciële ruimtes, zonder concessies te doen aan duurzaamheid en gebruiksgemak. De donkere, antraciete tint geeft een luxe en tijdloze uitstraling aan elke ruimte, perfect voor wie houdt van een strakke en elegante interieurstijl.

De vloer is onderdeel van de LB 150-collectie van Meister en heeft een royale planklengte van 857 mm en een breedte van 398 mm. Dit formaat simuleert grote, robuuste natuurstenen tegels en creëert een indrukwekkend visueel effect, vooral in grotere ruimtes. De dikte van 8 mm zorgt voor een solide en duurzame vloer, die bestand is tegen intensief gebruik en lang zijn mooie uitstraling behoudt. Elke verpakking bevat 7 planken, wat voldoende is om 2,388 m² te bedekken. Dit maakt het mogelijk om grotere oppervlakten snel en eenvoudig te bekleden, zonder veel snijverlies.

Wat betreft installatiegemak, maakt de Multiclic-verbinding het leggen van de vloer eenvoudig en efficiënt. Het systeem zorgt ervoor dat de planken naadloos in elkaar klikken, wat resulteert in een strakke, professionele afwerking zonder dat er lijm nodig is. Dit kliksysteem is bijzonder handig voor doe-het-zelvers die zelf hun vloer willen leggen. De rondomlopende V-voeg benadrukt de contouren van de planken, waardoor de vloer het uiterlijk van authentieke stenen tegels krijgt en een extra dimensie aan de ruimte toevoegt.

Een van de grote voordelen van de Meister LB 150 Leisteen antraciet is dat deze vloer geschikt is voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. Dit zorgt niet alleen voor extra comfort, maar maakt de vloer ook energiezuinig, aangezien hij de warmte goed geleidt en vasthoudt. Of het nu in de woonkamer, badkamer of keuken is, deze vloer creëert een aangename en warme sfeer, ideaal voor de koude wintermaanden.

De vloer is ontworpen om bestand te zijn tegen intensief gebruik. Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is hij geschikt voor zowel drukbezochte woonruimtes als lichte commerciële omgevingen. Dit betekent dat de vloer niet alleen mooi is, maar ook duurzaam en bestand tegen dagelijkse slijtage, krassen en vlekken. Hierdoor is hij perfect voor gezinnen, kantoren of winkels waar veel voetverkeer plaatsvindt. U kunt dus zorgeloos genieten van een prachtige vloer die zijn kwaliteit en uitstraling jarenlang behoudt.

Wat betreft garantie biedt Meister een indrukwekkende fabrieksgarantie van 25 jaar. Dit getuigt van de hoge kwaliteit van de materialen en de duurzaamheid van het product. U kunt er dus op vertrouwen dat de Meister LB 150 Leisteen antraciet u jarenlang comfort, stijl en functionaliteit zal bieden zonder aan uitstraling in te boeten.

De antraciete kleur van deze vloer is modern en elegant, en biedt veelzijdige mogelijkheden om te combineren met diverse interieurstijlen. Van minimalistische, moderne woonkamers tot industriële lofts of strakke kantoorruimtes, de donkere, diepe tint van deze vloer zorgt voor een verfijnde basis die bijdraagt aan een luxueuze uitstraling. Bovendien verbergt de donkere kleur vuil en slijtage beter dan lichtere vloeren, wat de vloer onderhoudsvriendelijker maakt.

Al met al is de Meister LB 150 Leisteen antraciet 06137 de perfecte vloer voor wie op zoek is naar een robuuste, stijlvolle en onderhoudsvriendelijke vloer met een natuurstenen uitstraling. Dankzij het eenvoudige legproces, de lange levensduur, de vloerverwarmingsgeschiktheid en de antraciete kleur is deze vloer een ideale keuze voor zowel woningen als commerciële ruimtes. Hij biedt niet alleen een luxe uitstraling, maar ook een praktische, duurzame oplossing voor dagelijks gebruik.

Lees meerShow less
Productdetails
M60000306137
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LB 150

Merk: Meister

Collectie: LB 150

Lengte: 857 mm

Breedte: 398 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,388 m²

Aantal planken per pak: 7

Verbinding: Multiclic

V-groef: rondomlopende V-voeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.