Meister LS 350 Eik zand 07004

Merk:

Meister LS 350 Visgraat brengt een modern jasje aan een traditioneel legpatroon. Deze elegante en gevarieerde laminaatvloer combineert chic design met gebruiksvriendelijkheid. Dankzij de hoogwaardige synchroonstructuur en de fijne microvoeg rondom elke plank krijgt de vloer een authentieke, natuurlijke uitstraling. Het speciale Diamond Pro oppervlak is niet alleen krasbestendig, maar ook lichtecht en bestand tegen chemicaliën. Een ander groot voordeel is het gepatenteerde UniZip-legsysteem, dat het leggen van de vloer bijzonder eenvoudig maakt. Kortom, Meister LS 350 is de perfecte keuze voor een stijlvolle en praktische woonomgeving.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 41,36 (incl. btw) € 45,95
Referentie:
M60000107004

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LS 350 Eik Zand 07004 is een verfijnde visgraatvloer die stijl en functionaliteit perfect combineert. Deze vloer behoort tot de LS 350-collectie en is ontworpen voor diegenen die hun leefruimtes willen verfraaien met een elegant en tijdloos ontwerp.

Met een lengte van 840 mm en een breedte van 168 mm zijn de planken ideaal voor het creëren van een sfeervol visgraatpatroon dat zowel klassiek als modern aanvoelt. De dikte van 10 mm draagt bij aan de duurzaamheid en stabiliteit van de vloer, wat het een uitstekende keuze maakt voor dagelijks gebruik. De zachte, zandkleurige afwerking van de planken biedt een warme en uitnodigende uitstraling, waardoor ze perfect passen in verschillende interieurstijlen.

Een van de opmerkelijke eigenschappen van deze vloer is het UniZip-verbinding systeem. Dit innovatieve systeem maakt de installatie moeiteloos en snel, zonder de noodzaak voor speciale gereedschappen of lijm. De planken klikken eenvoudig in elkaar, waardoor een stevige en veilige verbinding ontstaat. Dit bespaart tijd en moeite, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe vloer.

De verpakking bevat 11 planken, wat een totale oppervlakte van 1,552 m² oplevert. De vloer heeft een rondomlopende microvoeg, die de uitstraling van het visgraatpatroon benadrukt en tegelijkertijd bijdraagt aan een strakke afwerking. Deze microvoegen maken het onderhoud eenvoudig en minimaliseren de ophoping van stof en vuil, zodat uw vloer er altijd op zijn best uitziet.

De Meister LS 350 Eik Zand is ook vloerverwarming geschikt, waardoor het een ideale keuze is voor moderne woningen met deze verwarmingsopties. De vloer geleidt de warmte uitstekend, wat zorgt voor een comfortabele en gezellige sfeer in uw huis, zelfs tijdens de koudere maanden. Dit maakt het een perfecte keuze voor elke ruimte, van de woonkamer tot de eetkamer en slaapkamers.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze vloer ontworpen voor zowel residentieel als licht commercieel gebruik. De hoogwaardige afwerking biedt uitstekende bescherming tegen krassen, vlekken en andere dagelijkse slijtage. Dit maakt de vloer bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen of huisdieren, die behoefte hebben aan een duurzame en gemakkelijk te onderhouden vloer.

Bovendien biedt Meister een fabrieksgarantie van 25 jaar op de LS 350 Eik Zand, wat de kwaliteit en duurzaamheid van dit product onderstreept. Deze lange garantieperiode geeft u gemoedsrust, wetende dat u investeert in een vloer die is ontworpen om lang mee te gaan.

De zachte, zandkleurige tint van de Eik Zand planken brengt een gevoel van rust en harmonie in elke kamer. Het is een veelzijdige kleur die gemakkelijk te combineren is met verschillende kleuren en stijlen, waardoor u een uitnodigende en warme sfeer kunt creëren in uw huis.

Samengevat is de Meister LS 350 Eik Zand 07004 niet alleen een vloer, maar een aanvulling op uw interieur die functionaliteit en schoonheid in balans brengt. Transformeer uw woonruimtes met de tijdloze elegantie en hoogwaardige afwerking van Meister. Geniet van een vloer die niet alleen prachtig is, maar ook praktisch en onderhoudsvriendelijk. Kies voor Meister en creëer een omgeving waar u zich elke dag weer thuis voelt.

Lees meerShow less
Productdetails
M60000107004
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LS 350

Merk: Meister

Collectie: LS 350 

Lengte: 840 mm

Breedte: 168 mm

Dikte: 10 mm

Inhoud pak: 1,552m²

Aantal planken per pak: 11

Verbinding: UniZip

V-groef: rondomlopende microvoeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.