Meister LS 350 Eik barnsteen 07002

Merk:

Meister LS 350 Visgraat brengt een modern jasje aan een traditioneel legpatroon. Deze elegante en gevarieerde laminaatvloer combineert chic design met gebruiksvriendelijkheid. Dankzij de hoogwaardige synchroonstructuur en de fijne microvoeg rondom elke plank krijgt de vloer een authentieke, natuurlijke uitstraling. Het speciale Diamond Pro oppervlak is niet alleen krasbestendig, maar ook lichtecht en bestand tegen chemicaliën. Een ander groot voordeel is het gepatenteerde UniZip-legsysteem, dat het leggen van de vloer bijzonder eenvoudig maakt. Kortom, Meister LS 350 is de perfecte keuze voor een stijlvolle en praktische woonomgeving.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 41,36 (incl. btw) € 45,95
Referentie:
M60000107002

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LS 350 Eik Barnsteen 07002 is een schitterende visgraatvloer die de perfecte combinatie van esthetiek en functionaliteit biedt. Deze vloer, onderdeel van de LS 350-collectie, straalt een warme, natuurlijke uitstraling uit die elke ruimte in uw huis kan transformeren.

Met een lengte van 840 mm en een breedte van 168 mm zijn de planken speciaal ontworpen om een elegant visgraatpatroon te creëren dat een gevoel van ruimte en stijl aan uw interieur toevoegt. De dikte van 10 mm zorgt voor een stevige en duurzame vloer die geschikt is voor dagelijks gebruik. De prachtige barnsteenkleur geeft een luxe uitstraling die perfect past in zowel moderne als klassieke inrichtingen.

Een van de meest opvallende kenmerken van deze vloer is het innovatieve UniZip-verbinding systeem. Dit systeem maakt de installatie eenvoudig en efficiënt, zodat u uw vloer snel kunt leggen zonder gedoe met speciale gereedschappen of lijm. Het UniZip-systeem garandeert een stevige en veilige verbinding van de planken, wat bijdraagt aan de algehele stabiliteit van de vloer.

Elke verpakking bevat 11 planken, wat een totale oppervlakte van 1,552 m² biedt. De rondomlopende microvoeg zorgt voor een verfijnde afwerking die het visgraatpatroon versterkt en tegelijkertijd een naadloze uitstraling creëert. Deze microvoegen maken het onderhoud eenvoudig en helpen om stof en vuil te minimaliseren, waardoor uw vloer er altijd op zijn best uitziet.

De Meister LS 350 Eik Barnsteen is ook vloerverwarming geschikt, waardoor het een ideale keuze is voor moderne woningen met deze comfortabele verwarmingssystemen. De vloer geleidt de warmte uitstekend, waardoor uw ruimtes in de winter aangenaam en warm blijven. Dit draagt bij aan een gezellig en uitnodigend huis, waar u met plezier tijd doorbrengt, ongeacht het seizoen.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze vloer ontworpen voor zowel residentieel als licht commercieel gebruik. De hoogwaardige afwerking biedt uitstekende bescherming tegen krassen, vlekken en andere dagelijkse slijtage, waardoor deze vloer perfect is voor gezinnen met kinderen of huisdieren. U kunt erop vertrouwen dat de vloer zijn schoonheid behoudt, zelfs in de meest drukke omgevingen.

Bovendien biedt Meister een fabrieksgarantie van 25 jaar op de LS 350 Eik Barnsteen, wat de kwaliteit en duurzaamheid van het product benadrukt. Deze lange garantieperiode geeft u gemoedsrust, wetende dat u een vloer kiest die is gemaakt om de tand des tijds te doorstaan.

De Eik Barnsteen kleur voegt een warme en uitnodigende sfeer toe aan elke kamer, en is gemakkelijk te combineren met verschillende interieurstijlen. De rijke, gouden tinten brengen een gevoel van luxe en comfort in uw huis, waardoor het perfect is voor elke ruimte, van de woonkamer tot de eetkamer en zelfs slaapkamers.

Samenvattend is de Meister LS 350 Eik Barnsteen 07002 meer dan alleen een vloer; het is een investering in stijl, comfort en duurzaamheid. Transformeer uw woonruimte met de tijdloze elegantie en hoogwaardige afwerking van Meister. Geniet van een vloer die niet alleen prachtig is, maar ook praktisch en onderhoudsvriendelijk. Kies voor Meister en laat uw huis stralen met de schoonheid van Eik Barnsteen, waardoor u een omgeving creëert waar u zich elke dag weer thuis voelt.

Lees meerShow less
Productdetails
M60000107002
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LS 350

Merk: Meister

Collectie: LS 350 

Lengte: 840 mm

Breedte: 168 mm

Dikte: 10 mm

Inhoud pak: 1,552m²

Aantal planken per pak: 11

Verbinding: UniZip

V-groef: rondomlopende microvoeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.