Meister LS 350 Rotseik zand 07122

Merk:

Meister LS 350 Visgraat brengt een modern jasje aan een traditioneel legpatroon. Deze elegante en gevarieerde laminaatvloer combineert chic design met gebruiksvriendelijkheid. Dankzij de hoogwaardige synchroonstructuur en de fijne microvoeg rondom elke plank krijgt de vloer een authentieke, natuurlijke uitstraling. Het speciale Diamond Pro oppervlak is niet alleen krasbestendig, maar ook lichtecht en bestand tegen chemicaliën. Een ander groot voordeel is het gepatenteerde UniZip-legsysteem, dat het leggen van de vloer bijzonder eenvoudig maakt. Kortom, Meister LS 350 is de perfecte keuze voor een stijlvolle en praktische woonomgeving.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 41,36 (incl. btw) € 45,95
Referentie:
M60000107122

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LS 350 Rotseik Zand 07122 is een prachtige toevoeging aan de LS 350-collectie en is ontworpen voor liefhebbers van een verfijnde visgraatvloer. Deze vloer brengt een moderne elegantie in uw leefruimtes, met een tijdloos ontwerp dat moeiteloos kan worden geïntegreerd in verschillende interieurstijlen.

Met een lengte van 840 mm en een breedte van 168 mm zijn de planken perfect voor het creëren van een dynamisch visgraatpatroon. De dikte van 10 mm zorgt voor een robuuste constructie, wat resulteert in een lange levensduur en uitstekende prestaties, zelfs onder intensief gebruik. De warme, zandachtige tint van de Rotseik voegt een natuurlijke uitstraling toe aan uw interieur, waardoor een gezellige en uitnodigende sfeer ontstaat.

Een van de grootste voordelen van de Meister LS 350 Rotseik Zand is het UniZip-verbinding systeem. Dit innovatieve mechanisme maakt de installatie niet alleen eenvoudig, maar ook snel. De planken klikken soepel in elkaar, wat een stevige en veilige verbinding garandeert zonder de noodzaak van lijm of extra gereedschap. Dit bespaart tijd en moeite, zodat u snel van uw nieuwe vloer kunt genieten.

De verpakking bevat 11 planken, wat een totale oppervlakte van 1,552 m² oplevert. Met de rondomlopende microvoeg die deze vloer siert, wordt de schoonheid van het visgraatpatroon nog eens benadrukt. Deze microvoegen dragen bij aan de algehele afwerking en vergemakkelijken het onderhoud, omdat ze het verzamelen van stof en vuil minimaliseren.

De Meister LS 350 Rotseik Zand is ook vloerverwarming geschikt, wat het een ideale keuze maakt voor moderne woningen met deze verwarmingsopties. De vloer geleidt de warmte uitstekend, wat zorgt voor een comfortabele en gezellige sfeer in huis, zelfs tijdens de koudste maanden. Dit maakt het perfect voor alle soorten ruimtes, van de woonkamer tot de keuken en slaapkamers.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze vloer geschikt voor zowel residentieel als licht commercieel gebruik. De hoogwaardige afwerking biedt uitstekende bescherming tegen krassen, vlekken en andere dagelijkse slijtage, waardoor deze vloer ideaal is voor gezinnen met kinderen of huisdieren die behoefte hebben aan een duurzame en gemakkelijk te onderhouden vloer.

Bovendien biedt Meister een fabrieksgarantie van 25 jaar op de LS 350 Rotseik Zand, wat de kwaliteit en duurzaamheid van dit product benadrukt. Deze lange garantieperiode geeft u de gemoedsrust dat u investeert in een vloer die is ontworpen om jarenlang mee te gaan.

De natuurlijke, zandkleurige uitstraling van de Rotseik planken brengt rust en harmonie in uw woning. Deze veelzijdige kleur is gemakkelijk te combineren met verschillende tinten en stijlen, waardoor u een uitnodigende en warme ambiance kunt creëren die aanvoelt als een thuis.

Samengevat is de Meister LS 350 Rotseik Zand 07122 niet alleen een vloer, maar een statement van stijl en kwaliteit in uw interieur. Transformeer uw woonruimtes met de tijdloze elegantie en hoogwaardige afwerking van Meister. Geniet van een vloer die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook praktisch en onderhoudsvriendelijk. Kies voor Meister en creëer een omgeving waarin u zich elke dag weer comfortabel en thuis voelt.

Lees meerShow less
Productdetails
M60000107122
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LS 350

Merk: Meister

Collectie: LS 350 

Lengte: 840 mm

Breedte: 168 mm

Dikte: 10 mm

Inhoud pak: 1,552m²

Aantal planken per pak: 11

Verbinding: UniZip

V-groef: rondomlopende microvoeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.