Meister LL 150 S Veldeik Licht 6843

Merk:

Meister laminaat LL 150 S is antistatisch, watervast en absoluut ongevoelig voor krassen. MeisterDesign. laminaat LL 150 is de slimme laminaatvloer voor alle toepassingen. Deze vloer is dankzij de opbouwhoogte van 8 mm en gebruiksklasse 23 | 32 geschikt voor sterk belaste woonruimtes en badkamers, alsmede commerciële ruimtes zoals kleine winkels of restaurants. Met zijn lengte van ruim 2 m is deze XXL-plank een heel markante verschijning en zijn elegantie komt met name in royale woonruimtes perfect tot uitdrukking.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 35,96 (incl. btw) € 39,95
Referentie:
MLL1506843S

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Geen items
Omschrijving

De Meister LL 150 S Veldeik Licht 6843 is een specifieke variant van het Meister laminaat LL 150 assortiment. Het heeft dezelfde eigenschappen als de andere vloeren in deze serie.

De vloer is antistatisch, waardoor het minder stof en vuil aantrekt en gemakkelijker schoon te houden is. Bovendien is het laminaat watervast, wat betekent dat het bestand is tegen vocht en geschikt is voor gebruik in badkamers en andere vochtige ruimtes. Daarnaast is het absoluut ongevoelig voor krassen, waardoor het zijn mooie uiterlijk behoudt, zelfs bij intensief gebruik.

Met een opbouwhoogte van 8 mm en een gebruiksklasse 23 | 32 is deze vloer geschikt voor sterk belaste woonruimtes, badkamers en commerciële ruimtes zoals kleine winkels of restaurants. Dit betekent dat het bestand is tegen veel verkeer en zware belasting, waardoor het duurzaam is in verschillende omgevingen.

De vloer heeft een lengte van ruim 2 meter, waardoor het een XXL-plank wordt genoemd. Dit formaat geeft de vloer een opvallende uitstraling, vooral in royale woonruimtes. De Veldeik Licht 6843 afwerking voegt een natuurlijke en lichte uitstraling toe aan de vloer, waardoor het een frisse en moderne sfeer creëert.

Kortom, de Meister LL 150 Veldeik Licht 6843 is een laminaatvloer met antistatische, watervaste en krasbestendige eigenschappen. Het is geschikt voor sterk belaste woonruimtes, badkamers en commerciële ruimtes. Met zijn XXL-plankformaat en lichte afwerking brengt het een markante en eigentijdse uitstraling met zich mee, met name in royale woonruimtes.

Lees meerShow less
Productdetails
MLL1506843S
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LL 150 S

Merk: Meister

Collectie: LL 150 S

Lengte: 2 052 mm

Breedte: 220 mm

Dikte: 10 mm

Geïntegreerde contactgeluiddemping: Ja

Inhoud pak: 2,257 m²

Aantal planken per pak: 5

Verbinding: 5G Dry

V-groef: rondomlopende V-voeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.