Meister LL 150 S Eik cappuccino 6263

Merk:

Meister laminaat LL 150 S is een hoogwaardige, antistatische en watervaste vloer die ongevoelig is voor krassen. MeisterDesign laminaat LL 150 is geschikt voor zowel woon- als commerciële ruimtes, inclusief badkamers. Met een dikte van 8 mm en 2 mm geïntegreerde contactgeluiddemping, biedt deze vloer optimale geluidsreductie. De gebruiksklasse 23 | 32 maakt het perfect voor intensief gebruikte ruimtes. De extra lange XXL-planken van meer dan 2 meter geven een opvallende, elegante uitstraling, ideaal voor grote woonruimtes waar de luxe afwerking volledig tot zijn recht komt.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 35,96 (incl. btw) € 39,95
Referentie:
MLL1506263S

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LL 150 S Eik Cappuccino 6263 is meer dan alleen een vloer; het is een statement van stijl en comfort dat elke ruimte transformeert in een warme en uitnodigende omgeving. Deze laminaatvloer is een schitterend voorbeeld van de hoogwaardige kwaliteit en het vakmanschap waar het merk Meister om bekend staat. De Eik Cappuccino voegt een moderne flair toe aan uw interieur, perfect voor zowel klassieke als eigentijdse woonstijlen.

Met een lengte van 2 052 mm en een breedte van 220 mm zijn de planken van deze vloer royaal van formaat. De dikte van 10 mm garandeert een stevige constructie die bestand is tegen dagelijks gebruik, waardoor deze vloer geschikt is voor de meest drukke gezinnen. Elk pakket bevat 5 planken, wat een totale oppervlakte van 2,257 m² dekt. Dit maakt de installatie eenvoudig en praktisch, ideaal voor zowel ervaren doe-het-zelvers als professionele vloerenleggers.

Een van de meest innovatieve kenmerken van de Eik Cappuccino is de geïntegreerde contactgeluiddemping. Dit systeem minimaliseert het geluid van voetstappen en andere geluiden, waardoor u kunt genieten van een rustige en serene leefruimte. Deze eigenschap is vooral waardevol in appartementen of huizen waar geluidsisolatie cruciaal is. Met deze vloer kunt u met gemak bewegen zonder anderen te storen.

Dankzij het gebruik van het geavanceerde 5G Dry verbindingssysteem is de installatie van de Eik Cappuccino een fluitje van een cent. De planken klikken eenvoudig in elkaar zonder dat er extra lijm of bevestigingsmiddelen nodig zijn, wat zorgt voor een snelle en efficiënte installatie. De rondomlopende V-voeg accentueert de planken en geeft de vloer een authentiek, massief houtgevoel, wat bijdraagt aan de luxe uitstraling.

Deze vloer is ook geschikt voor vloerverwarming, wat bijdraagt aan het comfort van uw huis. In koude maanden geniet u van een aangenaam warme vloer, wat de Eik Cappuccino perfect maakt voor gebruik in alle delen van uw woning, van de woonkamer en eetkamer tot de keuken en zelfs de badkamer.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze laminaatvloer ontworpen voor zowel residentieel gebruik als lichte commerciële toepassingen. Dit betekent dat de Eik Cappuccino bestand is tegen een hoog niveau van slijtage en perfect is voor drukbezochte ruimtes. U kunt er met vertrouwen op rekenen dat deze vloer lang meegaat, zelfs in actieve huishoudens.

De warme cappuccinokleur van de Eik Cappuccino zorgt voor een uitnodigende sfeer en een gevoel van comfort. De rijke, natuurlijke textuur van het hout maakt deze vloer perfect voor elke interieurstijl, of het nu gaat om een landelijke inrichting, een moderne uitstraling of een klassieke setting. Deze veelzijdigheid maakt het een uitstekende keuze voor elke ruimte.

Met een fabrieksgarantie van 25 jaar biedt Meister een uitstekende zekerheid over de duurzaamheid en kwaliteit van hun producten. Deze lange garantieperiode geeft u de gemoedsrust dat u een investering doet in een vloer die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook is gebouwd om jarenlang mee te gaan.

Kortom, de Meister LL 150 S Eik Cappuccino 6263 is de ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige laminaatvloer die zowel functioneel als elegant is. Met zijn royale afmetingen, innovatieve geluidsdemping en eenvoudige installatie biedt deze vloer een perfecte mix van luxe en gebruiksgemak. Transformeer uw huis met de tijdloze schoonheid en het comfort van de Eik Cappuccino laminaatvloer van Meister en geniet van een prachtige leefruimte die jarenlang meegaat.

Lees meerShow less
Productdetails
MLL1506263S
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LL 150 S

Merk: Meister

Collectie: LL 150 S

Lengte: 2 052 mm

Breedte: 220 mm

Dikte: 10 mm

Geïntegreerde contactgeluiddemping: Ja

Inhoud pak: 2,257 m²

Aantal planken per pak: 5

Verbinding: 5G Dry

V-groef: rondomlopende V-voeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.