Meister LS 350 Princess Oak zand 06895

Merk:

Meister LS 350 Visgraat brengt een modern jasje aan een traditioneel legpatroon. Deze elegante en gevarieerde laminaatvloer combineert chic design met gebruiksvriendelijkheid. Dankzij de hoogwaardige synchroonstructuur en de fijne microvoeg rondom elke plank krijgt de vloer een authentieke, natuurlijke uitstraling. Het speciale Diamond Pro oppervlak is niet alleen krasbestendig, maar ook lichtecht en bestand tegen chemicaliën. Een ander groot voordeel is het gepatenteerde UniZip-legsysteem, dat het leggen van de vloer bijzonder eenvoudig maakt. Kortom, Meister LS 350 is de perfecte keuze voor een stijlvolle en praktische woonomgeving.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 41,36 (incl. btw) € 45,95
Referentie:
M60000106895

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LS 350 Princess Oak Zand 06895 is een schitterende visgraatvloer die een luxe uitstraling en moderne elegantie met elkaar verbindt. Deze vloer, afkomstig uit de LS 350-collectie van Meister, biedt niet alleen een prachtig ontwerp, maar ook uitstekende prestaties en duurzaamheid, waardoor het de ideale keuze is voor elke woonruimte.

Met een lengte van 840 mm en een breedte van 168 mm zijn de planken perfect geproportioneerd om een verfijnde visgraatpatroon te creëren. De dikte van 10 mm zorgt voor een stevige en stabiele vloer die bestand is tegen dagelijks gebruik. Deze vloer is ontworpen om een tijdloze charme toe te voegen aan elk interieur, of het nu gaat om een modern appartement, een klassiek huis of een chique kantoorruimte.

De UniZip-verbinding maakt het installeren van de vloer eenvoudig en efficiënt. Dit innovatieve kliksysteem is speciaal ontworpen voor een snelle en veilige montage zonder dat u speciale gereedschappen of lijm nodig heeft. Dit maakt de Meister LS 350 Princess Oak Zand niet alleen een esthetische keuze, maar ook een praktische optie voor doe-het-zelvers en professionals.

Elke verpakking bevat 11 planken, wat resulteert in een totale oppervlakte van 1,552 m². De rondomlopende microvoeg zorgt voor een naadloze afwerking, waardoor de vloer een luxueuze uitstraling krijgt. Deze microvoegen zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar helpen ook om stof en vuil te verminderen, wat bijdraagt aan een gemakkelijk onderhoud van uw vloer.

De Meister LS 350 Princess Oak Zand is bovendien geschikt voor vloerverwarming. Dit betekent dat u het hele jaar door kunt genieten van een comfortabele en aangename temperatuur in uw huis. De vloer geleidt de warmte effectief, waardoor het een uitstekende keuze is voor ruimtes die vaak worden verwarmd, zoals woonkamers en eetkamers.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze vloer ideaal voor gebruik in drukbezochte woningen en commerciële ruimtes. De hoogwaardige toplaag biedt uitstekende bescherming tegen krassen, vlekken en andere dagelijkse slijtage, zodat uw vloer er jarenlang mooi uit blijft zien. Dit maakt het de perfecte keuze voor gezinnen met kinderen of huisdieren.

Bovendien wordt de Meister LS 350 Princess Oak Zand geleverd met een fabrieksgarantie van 25 jaar, wat getuigt van de kwaliteit en duurzaamheid van dit product. U kunt met vertrouwen investeren in deze vloer, wetende dat hij is ontworpen om de tand des tijds te doorstaan en jarenlang plezier te bieden.

De Princess Oak Zand kleur biedt een warme, natuurlijke uitstraling die gemakkelijk te combineren is met verschillende interieurstijlen. De zachte zandtint voegt een frisse en uitnodigende sfeer toe aan uw ruimtes, waardoor het een perfecte keuze is voor zowel moderne als traditionele inrichtingen. Deze vloer maakt niet alleen een statement, maar creëert ook een gezellige ambiance waarin u zich thuis voelt.

Kortom, de Meister LS 350 Princess Oak Zand 06895 is meer dan alleen een vloer; het is een investering in stijl, comfort en duurzaamheid. Transformeer uw huis in een luxe toevluchtsoord met de tijdloze elegantie en hoogwaardige afwerking van Meister. Geniet van een vloer die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook praktisch en onderhoudsvriendelijk. Kies voor Meister en laat uw woonruimte stralen met de schoonheid van de Princess Oak Zand.

Lees meerShow less
Productdetails
M60000106895
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LS 350

Merk: Meister

Collectie: LS 350 

Lengte: 840 mm

Breedte: 168 mm

Dikte: 10 mm

Inhoud pak: 1,552m²

Aantal planken per pak: 11

Verbinding: UniZip

V-groef: rondomlopende microvoeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.