Meister LS 350 Princess Oak crème 06896

Merk:

Meister LS 350 Visgraat brengt een modern jasje aan een traditioneel legpatroon. Deze elegante en gevarieerde laminaatvloer combineert chic design met gebruiksvriendelijkheid. Dankzij de hoogwaardige synchroonstructuur en de fijne microvoeg rondom elke plank krijgt de vloer een authentieke, natuurlijke uitstraling. Het speciale Diamond Pro oppervlak is niet alleen krasbestendig, maar ook lichtecht en bestand tegen chemicaliën. Een ander groot voordeel is het gepatenteerde UniZip-legsysteem, dat het leggen van de vloer bijzonder eenvoudig maakt. Kortom, Meister LS 350 is de perfecte keuze voor een stijlvolle en praktische woonomgeving.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 41,36 (incl. btw) € 45,95
Referentie:
M60000106896

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LS 350 Princess Oak Crème 06896 is een elegante visgraatvloer die moeiteloos luxe en stijl in elke ruimte brengt. Deze vloer uit de LS 350-collectie van Meister is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een verfijnde uitstraling zonder in te boeten op functionaliteit en duurzaamheid.

Met een lengte van 840 mm en een breedte van 168 mm zijn de planken ontworpen om een prachtig visgraatpatroon te creëren dat elke kamer een unieke charme geeft. De dikte van 10 mm zorgt voor een stevige en stabiele basis, ideaal voor drukbezochte woningen of commerciële ruimtes. Deze vloer combineert het beste van beide werelden: een esthetisch aantrekkelijke afwerking en een robuuste constructie die jarenlang meegaat.

De vloer is uitgerust met een UniZip-verbinding, een innovatief kliksysteem dat installatie eenvoudig en snel maakt. Dit betekent dat u geen ingewikkeld gereedschap of lijm nodig heeft om de planken perfect in elkaar te zetten. De gebruiksvriendelijke installatie zorgt ervoor dat u snel kunt genieten van uw nieuwe vloer.

Elke verpakking bevat 11 planken, wat resulteert in een totale oppervlakte van 1,552 m². De rondomlopende microvoeg geeft de vloer een verfijnde afwerking, wat de visgraatstijl benadrukt. Deze microvoegen helpen niet alleen bij het creëren van een naadloze uitstraling, maar dragen ook bij aan het gemakkelijk onderhouden van de vloer, doordat ze stof en vuil minimaliseren.

Een van de meest aantrekkelijke kenmerken van de Meister LS 350 Princess Oak Crème is de geschiktheid voor vloerverwarming. Dit betekent dat u het hele jaar door kunt genieten van een comfortabele temperatuur in uw huis. De vloer geleidt de warmte effectief, waardoor het ideaal is voor woonruimtes die vaak worden verwarmd.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze vloer perfect voor gebruik in zowel residentiële als lichte commerciële toepassingen. De hoogwaardige afwerking biedt uitstekende bescherming tegen krassen, vlekken en andere dagelijkse slijtage, waardoor uw vloer er jarenlang mooi uit blijft zien. Dit maakt het een uitstekende keuze voor gezinnen met kinderen of huisdieren.

Bovendien wordt de Meister LS 350 Princess Oak Crème geleverd met een fabrieksgarantie van 25 jaar, wat getuigt van de kwaliteit en duurzaamheid van het product. U kunt met vertrouwen investeren in deze vloer, wetende dat hij is ontworpen om de tand des tijds te doorstaan.

De Princess Oak Crème kleur straalt een warme, uitnodigende sfeer uit die gemakkelijk te combineren is met verschillende interieurstijlen. De zachte crèmekleur voegt een gevoel van ruimte en lichtheid toe aan uw kamers, waardoor het een perfecte keuze is voor moderne en klassieke inrichtingen. Deze vloer maakt niet alleen een visueel statement, maar creëert ook een gezellige ambiance waarin u zich helemaal thuis voelt.

Kortom, de Meister LS 350 Princess Oak Crème 06896 is meer dan alleen een vloer; het is een investering in stijl, comfort en kwaliteit. Transformeer uw woonruimte in een luxe toevluchtsoord met de tijdloze elegantie en hoogwaardige afwerking van Meister. Geniet van een vloer die niet alleen prachtig is, maar ook praktisch en onderhoudsvriendelijk. Kies voor Meister en laat uw huis stralen met de schoonheid van de Princess Oak Crème.

Lees meerShow less
Productdetails
M60000106896
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LS 350

Merk: Meister

Collectie: LS 350 

Lengte: 840 mm

Breedte: 168 mm

Dikte: 10 mm

Inhoud pak: 1,552m²

Aantal planken per pak: 11

Verbinding: UniZip

V-groef: rondomlopende microvoeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.