Meister LL 250 Kasteel eik nootmuskaat 07130

Merk:

Meister LL 250 is een indrukwekkende lange plank binnen de MeisterDesign laminaatvloeren. Deze vloer beschikt over een bijzonder hoge en stabiele productopbouw en is, met gebruiksklasse 23-32, ook geschikt voor projectgebruik. De randen zijn voorzien van Aquastop-impregnering en een tussenlaag met AquaSafe+, wat de vloer watervast maakt (24 uur volgens NALFA). Hierdoor kan de vloer ook in de badkamer worden gelegd. Het krasbestendige oppervlak, bekend als Diamond Pro, en het antistatische decorpapier completeren de technische voordelen van deze laminaatvloer.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 35,96 (incl. btw) € 39,95
Referentie:

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LL 250 Kasteel Eik Nootmuskaat 07130 is een schitterende laminaatvloer die de charme en elegantie van natuurlijk eikenhout prachtig combineert met moderne technologie. Deze vloer uit de LL 250-collectie van Meister is de perfecte keuze voor wie zijn interieur een warme, uitnodigende uitstraling wil geven, zonder in te boeten op functionaliteit en duurzaamheid.

Met een lengte van 2.052 mm en een breedte van 248 mm biedt deze vloer royale planken die een gevoel van ruimte en luxe creëren in elke kamer. De dikte van 10 mm zorgt voor een solide en stabiele basis, waardoor deze vloer geschikt is voor intensief gebruik in zowel woon- als commerciële ruimtes.

Een van de opvallende kenmerken van de Meister LL 250 Kasteel Eik Nootmuskaat is de gebruiksvriendelijke 5G Dry-verbinding. Dit innovatieve kliksysteem maakt het leggen van de vloer eenvoudig en snel, zonder dat u lijm of speciaal gereedschap nodig heeft. Of u nu een ervaren klusser bent of een doe-het-zelver, u zult genieten van het gemak waarmee u deze vloer kunt installeren.

Elke verpakking bevat 4 planken, wat resulteert in een totale oppervlakte van 2,04 m². De rondomlopende microvoeg draagt bij aan een naadloze uitstraling, waardoor de vloer er niet alleen prachtig uitziet, maar ook gemakkelijker schoon te maken is. Dit ontwerp voorkomt dat vuil en stof zich ophopen in de voegen, wat bijdraagt aan een langdurige schoonheid en onderhoudsgemak.

De Meister LL 250 Kasteel Eik Nootmuskaat is bovendien geschikt voor vloerverwarming, wat zorgt voor een comfortabele temperatuur in uw huis, zelfs tijdens de koudste maanden. De vloer geleidt de warmte efficiënt, waardoor het een ideale keuze is voor elk seizoen en voor verschillende interieurstijlen.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze laminaatvloer ontworpen om intensief gebruik te weerstaan. De sterke toplaag biedt uitstekende bescherming tegen krassen, vlekken en andere beschadigingen, zodat uw vloer er jarenlang als nieuw uit blijft zien. Dit maakt het de perfecte keuze voor drukbezochte ruimtes zoals woonkamers, eetkamers en keukens.

Bovendien kunt u genieten van een fabrieksgarantie van 25 jaar, wat de kwaliteit en duurzaamheid van dit product benadrukt. U kunt met vertrouwen investeren in de Kasteel Eik Nootmuskaat, wetende dat deze vloer is gemaakt om de tand des tijds te doorstaan.

De Meister LL 250 Kasteel Eik Nootmuskaat 07130 biedt een rijke, warme kleur die elke ruimte een luxe uitstraling geeft. De nootmuskaat tint voegt een unieke charme toe die perfect past in zowel moderne als traditionele interieurs. Deze vloer is niet alleen een praktische keuze, maar ook een stijlstatement dat uw huis transformeert tot een plek waar esthetiek en comfort samenkomen.

In een wereld waar stijl en functionaliteit hand in hand gaan, biedt de Meister LL 250 Kasteel Eik Nootmuskaat een perfecte balans. Het is meer dan alleen een vloer; het is een investering in de schoonheid en het comfort van uw leefomgeving. Laat uw huis stralen met de tijdloze elegantie en kwaliteit die Meister te bieden heeft.

Kies voor de Meister LL 250 Kasteel Eik Nootmuskaat 07130 en geniet van een prachtige vloer die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook duurzaam en praktisch. Maak van uw woning een warme, uitnodigende ruimte waar u met plezier tijd doorbrengt, met de uitzonderlijke kwaliteit en stijl van Meister.

Lees meerShow less
Productdetails
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LL 250

Merk: Meister

Collectie: LL 250

Lengte: 2 052 mm

Breedte: 248 mm

Dikte: 10 mm

Inhoud pak: 2,04 m²

Aantal planken per pak: 4

Verbinding: 5G Dry

V-groef: rondomlopende microvoeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.