Meister LS 350 Eik champagne 07001

Merk:

Meister LS 350 Visgraat brengt een modern jasje aan een traditioneel legpatroon. Deze elegante en gevarieerde laminaatvloer combineert chic design met gebruiksvriendelijkheid. Dankzij de hoogwaardige synchroonstructuur en de fijne microvoeg rondom elke plank krijgt de vloer een authentieke, natuurlijke uitstraling. Het speciale Diamond Pro oppervlak is niet alleen krasbestendig, maar ook lichtecht en bestand tegen chemicaliën. Een ander groot voordeel is het gepatenteerde UniZip-legsysteem, dat het leggen van de vloer bijzonder eenvoudig maakt. Kortom, Meister LS 350 is de perfecte keuze voor een stijlvolle en praktische woonomgeving.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 41,36 (incl. btw) € 45,95
Referentie:
M60000107001

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LS 350 Eik Champagne 07001 is een prachtig voorbeeld van moderne vloeren die functionaliteit en esthetiek naadloos combineren. Deze visgraatvloer, afkomstig uit de LS 350-collectie van Meister, biedt niet alleen een tijdloze uitstraling, maar ook een uitstekende kwaliteit die jarenlang meegaat.

Met een lengte van 840 mm en een breedte van 168 mm zijn de planken perfect ontworpen voor het creëren van een elegant visgraatpatroon. De dikte van 10 mm zorgt voor een stevige structuur, waardoor deze vloer ideaal is voor zowel drukke huishoudens als commerciële ruimtes. De Eik Champagne-kleur voegt een warme, natuurlijke uitstraling toe aan elke ruimte, waardoor het een perfecte keuze is voor zowel moderne als traditionele inrichtingen.

De vloer is uitgerust met het innovatieve UniZip-verbinding systeem, wat de installatie bijzonder eenvoudig maakt. Hierdoor kunt u uw nieuwe vloer snel en zonder gedoe leggen, zonder de noodzaak van speciale gereedschappen of lijm. Dit gebruiksvriendelijke systeem garandeert dat de planken stevig en veilig op hun plaats blijven, waardoor de vloer perfect aansluit.

Elke verpakking bevat 11 planken, wat zorgt voor een totale oppervlakte van 1,552 m². De rondomlopende microvoeg versterkt niet alleen de visgraatstructuur, maar geeft ook een verfijnde afwerking aan de vloer. Deze microvoegen helpen bij het creëren van een naadloze look, terwijl ze ook het onderhoud vergemakkelijken door stof en vuil te minimaliseren.

De Meister LS 350 Eik Champagne is ook vloerverwarming geschikt, wat een extra niveau van comfort toevoegt aan uw huis. Of het nu gaat om koude winterdagen of een gezellige avond met vrienden, deze vloer zorgt ervoor dat uw ruimtes altijd aangenaam aanvoelen. De vloer geleidt de warmte effectief, waardoor het een ideale keuze is voor moderne woningen die vaak zijn uitgerust met vloerverwarming.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze vloer geschikt voor zowel residentiële als lichte commerciële toepassingen. De hoogwaardige afwerking biedt uitstekende bescherming tegen krassen, vlekken en andere dagelijkse slijtage, waardoor uw vloer er jarenlang mooi uitziet. Dit maakt het een ideale keuze voor gezinnen met kinderen of huisdieren.

Bovendien biedt Meister een fabrieksgarantie van 25 jaar op de LS 350 Eik Champagne, wat de kwaliteit en duurzaamheid van het product onderstreept. U kunt met vertrouwen investeren in deze vloer, wetende dat hij is ontworpen om de tand des tijds te doorstaan.

De Eik Champagne kleur straalt een warme en uitnodigende sfeer uit, waardoor het gemakkelijk te combineren is met verschillende interieurstijlen. De zachte, natuurlijke tinten brengen een gevoel van rust en comfort in uw huis, waardoor het een perfecte keuze is voor elke kamer, van de woonkamer tot de slaapkamer.

Kortom, de Meister LS 350 Eik Champagne 07001 is meer dan alleen een vloer; het is een investering in stijl, comfort en kwaliteit. Transformeer uw woonruimte in een luxe toevluchtsoord met de tijdloze elegantie en hoogwaardige afwerking van Meister. Geniet van een vloer die niet alleen prachtig is, maar ook praktisch en onderhoudsvriendelijk. Kies voor Meister en laat uw huis stralen met de schoonheid van Eik Champagne, en creëer een omgeving waar u zich elke dag weer thuis voelt.

Lees meerShow less
Productdetails
M60000107001
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LS 350

Merk: Meister

Collectie: LS 350 

Lengte: 840 mm

Breedte: 168 mm

Dikte: 10 mm

Inhoud pak: 1,552m²

Aantal planken per pak: 11

Verbinding: UniZip

V-groef: rondomlopende microvoeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.