Meister LS 350 Eik relax pure 07113

Merk:

Meister LS 350 Visgraat brengt een modern jasje aan een traditioneel legpatroon. Deze elegante en gevarieerde laminaatvloer combineert chic design met gebruiksvriendelijkheid. Dankzij de hoogwaardige synchroonstructuur en de fijne microvoeg rondom elke plank krijgt de vloer een authentieke, natuurlijke uitstraling. Het speciale Diamond Pro oppervlak is niet alleen krasbestendig, maar ook lichtecht en bestand tegen chemicaliën. Een ander groot voordeel is het gepatenteerde UniZip-legsysteem, dat het leggen van de vloer bijzonder eenvoudig maakt. Kortom, Meister LS 350 is de perfecte keuze voor een stijlvolle en praktische woonomgeving.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 41,36 (incl. btw) € 45,95
Referentie:
M60000107113

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LS 350 Eik Relax Pure 07113 is een schitterende vloer die de perfectie van natuurlijke eik in een visgraatpatroon combineert met moderne functionaliteit. Deze vloer is een ideale keuze voor wie houdt van een strakke en stijlvolle uitstraling, met een luxe afwerking die moeiteloos aansluit bij uiteenlopende interieurstijlen.

Met een lengte van 840 mm en een breedte van 168 mm biedt deze vloer de mogelijkheid om een elegant visgraatpatroon te creëren. De dikte van 10 mm garandeert niet alleen een robuuste constructie, maar ook een duurzame vloer die bestand is tegen de dagelijkse slijtage van een druk huishouden. De rustige en verfijnde uitstraling van de Eik Relax Pure zorgt voor een gevoel van ruimte en licht, waardoor het perfect is voor zowel moderne als klassieke inrichtingen.

Een van de meest opvallende kenmerken van de Meister LS 350 Eik Relax Pure is het UniZip-verbinding systeem. Dit innovatieve systeem maakt de installatie van de vloer eenvoudig en snel. De planken klikken zonder moeite in elkaar, wat niet alleen tijd bespaart, maar ook zorgt voor een sterke en veilige verbinding zonder de noodzaak van lijm. Dit biedt gemak voor de doe-het-zelver en professional alike.

De verpakking bevat 11 planken, wat een totale oppervlakte van 1,552 m² oplevert, perfect voor het bedekken van kleine tot middelgrote ruimtes. De rondomlopende microvoeg benadrukt de schoonheid van het visgraatpatroon en zorgt ervoor dat stof en vuil minder snel zich ophopen, wat het onderhoud van de vloer aanzienlijk vergemakkelijkt.

Met de mogelijkheid voor vloerverwarming is de Meister LS 350 Eik Relax Pure bijzonder veelzijdig en comfortabel. De vloer geleidt de warmte uitstekend, wat bijdraagt aan een aangename temperatuur in huis, zelfs tijdens de koudste maanden. Dit maakt het een uitstekende keuze voor verschillende ruimtes, van de woonkamer en keuken tot slaapkamers.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze vloer geschikt voor zowel residentieel gebruik als lichte commerciële toepassingen. De hoogwaardige afwerking biedt uitstekende bescherming tegen krassen, vlekken en andere vormen van slijtage, waardoor de vloer ideaal is voor gezinnen met kinderen of huisdieren. U kunt er zeker van zijn dat deze vloer bestand is tegen de uitdagingen van het dagelijks leven.

De fabrieksgarantie van 25 jaar benadrukt de kwaliteit en duurzaamheid van de Meister LS 350 Eik Relax Pure. Dit geeft u de gemoedsrust dat u investeert in een product dat ontworpen is om jarenlang mee te gaan en zijn schoonheid te behouden, zelfs onder intensief gebruik.

De natuurlijke uitstraling van de Eik Relax Pure creëert een serene en harmonieuze sfeer in uw huis. Deze vloer is eenvoudig te combineren met verschillende kleuren en stijlen, waardoor u een uitnodigende en warme omgeving kunt creëren die als een thuis aanvoelt.

Samenvattend biedt de Meister LS 350 Eik Relax Pure 07113 niet alleen een prachtige vloer, maar ook een perfecte combinatie van stijl, kwaliteit en functionaliteit. Transformeer uw woonruimte met de tijdloze elegantie van deze visgraatvloer en geniet van een ruimte die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook praktisch en onderhoudsvriendelijk. Kies voor Meister en creëer een omgeving waarin u zich elke dag weer comfortabel en welkom voelt.

Lees meerShow less
Productdetails
M60000107113
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LS 350

Merk: Meister

Collectie: LS 350 

Lengte: 840 mm

Breedte: 168 mm

Dikte: 10 mm

Inhoud pak: 1,552m²

Aantal planken per pak: 11

Verbinding: UniZip

V-groef: rondomlopende microvoeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.