Meister LS 350 Oevereik honing 07127

Merk:

Meister LS 350 Visgraat brengt een modern jasje aan een traditioneel legpatroon. Deze elegante en gevarieerde laminaatvloer combineert chic design met gebruiksvriendelijkheid. Dankzij de hoogwaardige synchroonstructuur en de fijne microvoeg rondom elke plank krijgt de vloer een authentieke, natuurlijke uitstraling. Het speciale Diamond Pro oppervlak is niet alleen krasbestendig, maar ook lichtecht en bestand tegen chemicaliën. Een ander groot voordeel is het gepatenteerde UniZip-legsysteem, dat het leggen van de vloer bijzonder eenvoudig maakt. Kortom, Meister LS 350 is de perfecte keuze voor een stijlvolle en praktische woonomgeving.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 41,36 (incl. btw) € 45,95
Referentie:
M60000107127

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LS 350 Oevereik Honing 07127 is een prachtige visgraatvloer die de charme van de natuur in uw interieur brengt. Met een warme, honingachtige tint voegt deze vloer een gevoel van gezelligheid en elegantie toe aan elke ruimte. De combinatie van tijdloze esthetiek en moderne technologie maakt deze vloer een uitstekende keuze voor zowel woningen als lichte commerciële ruimtes.

Met een lengte van 840 mm en een breedte van 168 mm biedt deze vloer de mogelijkheid om een verfijnd visgraatpatroon te creëren, wat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook een gevoel van dynamiek aan de ruimte toevoegt. De dikte van 10 mm zorgt voor een robuuste en duurzame vloer, perfect voor gebruik in drukke huishoudens.

De Meister LS 350 Oevereik Honing is uitgerust met het innovatieve UniZip-verbinding systeem, dat een snelle en eenvoudige installatie mogelijk maakt. Deze unieke verbindingstechnologie maakt het mogelijk om de planken eenvoudig in elkaar te klikken zonder het gebruik van lijm. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt ook voor een sterke, betrouwbare verbinding die jarenlang meegaat.

Elke verpakking bevat 11 planken, wat een totale oppervlakte van 1,552 m² oplevert. Dit is ideaal voor het bedekken van verschillende ruimtes in uw huis, zoals de woonkamer, eetkamer of zelfs een thuiskantoor. Dankzij de rondomlopende microvoeg krijgt elke plank een verfijnde uitstraling, en de voegen zijn zo ontworpen dat stof en vuil minder kans krijgen zich te accumuleren, waardoor het onderhoud van uw vloer een stuk eenvoudiger wordt.

Deze vloer is geschikt voor vloerverwarming, wat bijdraagt aan een comfortabele en aangename leefomgeving. De goede warmtegeleiding van de vloer zorgt ervoor dat u zelfs tijdens de koudere maanden kunt genieten van een warme, uitnodigende sfeer in uw huis.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is de Meister LS 350 Oevereik Honing ontworpen voor zowel residentieel gebruik als lichte commerciële toepassingen. Dit betekent dat de vloer perfect is voor gezinnen met kinderen of huisdieren, omdat deze bestand is tegen de dagelijkse slijtage en activiteiten die een druk huishouden met zich meebrengt.

De fabrieksgarantie van 25 jaar onderstreept de hoge kwaliteit en duurzaamheid van deze vloer. U kunt erop vertrouwen dat de Meister LS 350 Oevereik Honing een lange levensduur heeft en zijn schoonheid behoudt, zelfs onder intensief gebruik.

De warme tinten van de Oevereik Honing brengen een natuurlijke uitstraling in uw huis, waardoor het perfect aansluit bij verschillende interieurstijlen. Of u nu kiest voor een moderne, minimalistische inrichting of een meer traditionele, landelijke stijl, deze vloer vormt een harmonieuze basis die eenvoudig te combineren is met andere elementen in uw interieur.

Kortom, de Meister LS 350 Oevereik Honing 07127 is meer dan alleen een vloer; het is een investering in kwaliteit en stijl. Creëer een warme en uitnodigende ruimte waarin u zich thuis voelt en geniet van het comfort en de elegantie die deze visgraatvloer te bieden heeft. Met Meister haalt u niet alleen een prachtige vloer in huis, maar ook een product dat ontworpen is om jarenlang mee te gaan. Maak van uw huis een plek waar u kunt ontspannen, genieten en herinneringen maken.

Lees meerShow less
Productdetails
M60000107127
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LS 350

Merk: Meister

Collectie: LS 350 

Lengte: 840 mm

Breedte: 168 mm

Dikte: 10 mm

Inhoud pak: 1,552m²

Aantal planken per pak: 11

Verbinding: UniZip

V-groef: rondomlopende microvoeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.