Meister LL 250 Eik mountain white 07124

Merk:

Meister LL 250 is een indrukwekkende lange plank binnen de MeisterDesign laminaatvloeren. Deze vloer beschikt over een bijzonder hoge en stabiele productopbouw en is, met gebruiksklasse 23-32, ook geschikt voor projectgebruik. De randen zijn voorzien van Aquastop-impregnering en een tussenlaag met AquaSafe+, wat de vloer watervast maakt (24 uur volgens NALFA). Hierdoor kan de vloer ook in de badkamer worden gelegd. Het krasbestendige oppervlak, bekend als Diamond Pro, en het antistatische decorpapier completeren de technische voordelen van deze laminaatvloer.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 35,96 (incl. btw) € 39,95
Referentie:

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LL 250 Eik Mountain White 07124 is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle en duurzame laminaatvloer. Dit prachtige product uit de LL 250-collectie van Meister combineert de natuurlijke uitstraling van eikenhout met moderne technologie en uitstekende prestaties, wat het een must-have maakt voor elk interieur.

Met een lengte van 2.052 mm en een breedte van 248 mm biedt deze vloer planken die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook bijdragen aan een gevoel van ruimte en openheid in uw woning. De dikte van 10 mm zorgt voor een solide en stabiele constructie, waardoor deze vloer ideaal is voor zowel woonruimtes als commerciële toepassingen.

Wat de Meister LL 250 Eik Mountain White echt onderscheidt, is het gebruiksvriendelijke 5G Dry-verbinding. Dit innovatieve kliksysteem maakt het leggen van de vloer bijzonder eenvoudig en snel. U heeft geen lijm of speciaal gereedschap nodig, waardoor het perfect is voor doe-het-zelvers die zelf hun vloer willen installeren.

De verpakking bevat 4 planken, wat een totale oppervlakte van 2,04 m² oplevert. De rondomlopende microvoeg zorgt voor een naadloze en strakke afwerking, waardoor de vloer niet alleen mooi is, maar ook onderhoudsvriendelijk. Dankzij dit ontwerp blijft uw vloer er langdurig fris uitzien, zonder dat vuil en stof zich ophopen in de voegen.

Deze laminaatvloer is bovendien geschikt voor vloerverwarming, waardoor u optimaal kunt genieten van een comfortabele temperatuur in uw huis, zelfs tijdens de koudere maanden. Het materiaal geleidt de warmte efficiënt, waardoor het een ideale keuze is voor alle seizoenen en verschillende interieurstijlen.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is de Meister LL 250 Eik Mountain White ontworpen om intensief gebruik te weerstaan. De sterke toplaag biedt bescherming tegen krassen, vlekken en andere beschadigingen, wat betekent dat uw vloer er jarenlang als nieuw uit zal blijven zien. Dit maakt het een uitstekende keuze voor drukbezochte ruimtes zoals woonkamers en eetkamers.

Bovendien geniet u van een fabrieksgarantie van 25 jaar, wat de kwaliteit en duurzaamheid van dit product benadrukt. U kunt met vertrouwen investeren in de Eik Mountain White, wetende dat deze vloer is gemaakt om een leven lang mee te gaan.

De Meister LL 250 Eik Mountain White 07124 brengt een frisse en moderne uitstraling in uw huis. De lichte, wittere tint van het eikenhout geeft uw ruimte een luchtige en open sfeer, waardoor het perfect is voor elke gelegenheid. Deze vloer past moeiteloos in een breed scala aan interieurstijlen, van modern en minimalistisch tot rustiek en gezellig.

In een tijd waarin stijl en functionaliteit hand in hand gaan, biedt de Meister LL 250 Eik Mountain White een perfecte balans. Het is meer dan alleen een vloer; het is een investering in de schoonheid en het comfort van uw leefomgeving. Maak van uw huis een plek waar u zich heerlijk thuis voelt en waar elke stap een plezier is, met de uitzonderlijke kwaliteit van Meister.

Kies voor de Meister LL 250 Eik Mountain White 07124 en geniet van een prachtige vloer die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook duurzaam en praktisch. Laat uw huis stralen met de tijdloze elegantie en kwaliteit die Meister te bieden heeft.

Lees meerShow less
Productdetails
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LL 250

Merk: Meister

Collectie: LL 250

Lengte: 2 052 mm

Breedte: 248 mm

Dikte: 10 mm

Inhoud pak: 2,04 m²

Aantal planken per pak: 4

Verbinding: 5G Dry

V-groef: rondomlopende microvoeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.