Meister LL 250 Kasteel eik natuur 06836

Merk:

Meister LL 250 is een indrukwekkende lange plank binnen de MeisterDesign laminaatvloeren. Deze vloer beschikt over een bijzonder hoge en stabiele productopbouw en is, met gebruiksklasse 23-32, ook geschikt voor projectgebruik. De randen zijn voorzien van Aquastop-impregnering en een tussenlaag met AquaSafe+, wat de vloer watervast maakt (24 uur volgens NALFA). Hierdoor kan de vloer ook in de badkamer worden gelegd. Het krasbestendige oppervlak, bekend als Diamond Pro, en het antistatische decorpapier completeren de technische voordelen van deze laminaatvloer.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 35,96 (incl. btw) € 39,95
Referentie:
M60000906836

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LL 250 Kasteel eik natuur 06836 is een prachtige laminaatvloer die het beste van natuurlijk hout combineert met moderne technologie en duurzaamheid. Deze vloer van het gerenommeerde merk Meister biedt een warme en uitnodigende sfeer, perfect voor elke ruimte in uw huis.

Met een lengte van 2.052 mm en een breedte van 248 mm zijn de planken ontworpen om een gevoel van ruimte en elegantie te creëren. De dikte van 10 mm zorgt ervoor dat de vloer stevig aanvoelt en bestand is tegen dagelijks gebruik. De Kasteel eik natuur heeft een rijke, authentieke uitstraling die doet denken aan traditioneel eikenhout. De natuurlijke tinten en variaties in het hout maken elke plank uniek, wat bijdraagt aan de charme en karakter van uw interieur.

Dankzij de innovatieve 5G Dry-verbinding is het leggen van de vloer een fluitje van een cent. Dit systeem maakt het mogelijk om de planken eenvoudig en zonder gedoe te installeren, wat ideaal is voor zowel ervaren klussers als beginners. Met 4 planken per pak, goed voor een totale oppervlakte van 2,04 m², kunt u snel een kamer transformeren in een sfeervolle en stijlvolle ruimte.

De rondomlopende microvoeg is een kenmerk dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook praktisch. Deze voeg zorgt ervoor dat de planken naadloos op elkaar aansluiten, waardoor het risico op vuil en stofophoping in de voegen vermindert. Dit maakt het onderhoud eenvoudiger en zorgt ervoor dat uw vloer er altijd mooi uit blijft zien.

Een ander belangrijk aspect van de Meister LL 250 Kasteel eik is de geschiktheid voor vloerverwarming. Dit zorgt voor extra comfort, vooral in de koudere maanden. De vloer geleidt de warmte efficiënt, wat bijdraagt aan een aangename temperatuur in uw woning.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze vloer ontworpen voor intensief gebruik in woningen en lichte commerciële ruimtes. Dit betekent dat de Kasteel eik natuur bestand is tegen de slijtage van een druk huishouden of een klein kantoor. De robuuste toplaag biedt bescherming tegen krassen, vlekken en andere beschadigingen, zodat u er jarenlang plezier van kunt hebben.

De fabrieksgarantie van 25 jaar spreekt boekdelen over de kwaliteit en duurzaamheid van dit product. Deze lange garantieperiode biedt u als consument de gemoedsrust dat u een solide investering doet in uw huis. U kunt met vertrouwen genieten van de schoonheid en functionaliteit van uw vloer, wetende dat deze bestand is tegen de uitdagingen van het dagelijks leven.

De Meister LL 250 Kasteel eik natuur 06836 is meer dan alleen een vloer; het is een stijlvol statement dat uw interieur naar een hoger niveau tilt. De warme, authentieke uitstraling en de veelzijdigheid maken het een uitstekende keuze voor diverse woonstijlen, van modern tot rustiek. Of het nu in de woonkamer, eetkamer, slaapkamer of een kantoorruimte is, deze vloer creëert een uitnodigende en comfortabele sfeer.

Samenvattend is de Meister LL 250 Kasteel eik natuur 06836 een hoogwaardige laminaatvloer die esthetiek en functionaliteit perfect combineert. Met zijn elegante uitstraling, gebruiksgemak en lange levensduur is deze vloer een waardevolle aanvulling voor uw interieur. Transformeer uw leefruimte met de tijdloze schoonheid van de Meister LL 250 Kasteel eik natuur en geniet van een duurzame en stijlvol afgewerkte vloer die jarenlang meegaat.

Lees meerShow less
Productdetails
M60000906836
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LL 250

Merk: Meister

Collectie: LL 250

Lengte: 2 052 mm

Breedte: 248 mm

Dikte: 10 mm

Inhoud pak: 2,04 m²

Aantal planken per pak: 4

Verbinding: 5G Dry

V-groef: rondomlopende microvoeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.