Meister LL 250 Kasteel eik pure 06840

Merk:

Meister LL 250 is een indrukwekkende lange plank binnen de MeisterDesign laminaatvloeren. Deze vloer beschikt over een bijzonder hoge en stabiele productopbouw en is, met gebruiksklasse 23-32, ook geschikt voor projectgebruik. De randen zijn voorzien van Aquastop-impregnering en een tussenlaag met AquaSafe+, wat de vloer watervast maakt (24 uur volgens NALFA). Hierdoor kan de vloer ook in de badkamer worden gelegd. Het krasbestendige oppervlak, bekend als Diamond Pro, en het antistatische decorpapier completeren de technische voordelen van deze laminaatvloer.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 35,96 (incl. btw) € 39,95
Referentie:
M60000906840

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LL 250 Kasteel eik pure 06840 is een schitterende laminaatvloer die de schoonheid van authentiek eikenhout perfect weerspiegelt. Deze vloer, geproduceerd door het vooraanstaande merk Meister, biedt een combinatie van natuurlijke elegantie en moderne functionaliteit, waardoor het een ideale keuze is voor elke interieurstijl.

Met een lengte van 2.052 mm en een breedte van 248 mm zorgen de planken voor een verfijnde uitstraling en een gevoel van ruimte in uw woning. De dikte van 10 mm garandeert niet alleen een stevige constructie, maar ook een uitstekende geluidsisolatie. De Kasteel eik pure kenmerkt zich door een tijdloze, rustieke look die elke kamer een warme en uitnodigende sfeer geeft. De subtiele variaties in de tinten en texturen van de planken voegen een authentiek karakter toe aan uw interieur.

Een belangrijk kenmerk van deze vloer is de gebruiksvriendelijke 5G Dry-verbinding. Dit innovatieve systeem maakt het mogelijk om de planken snel en eenvoudig te installeren zonder gebruik van lijm of speciale gereedschappen. Hierdoor is het leggen van de vloer toegankelijk voor zowel doe-het-zelvers als professionals, waardoor u in een mum van tijd kunt genieten van uw nieuwe vloer.

De 4 planken per pak bieden een totale oppervlakte van 2,04 m², waardoor u efficiënt en economisch kunt werken. De rondomlopende microvoeg zorgt voor een naadloze afwerking, waardoor de planken als één geheel lijken te vloeien. Dit maakt de vloer niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar voorkomt ook dat vuil en stof zich ophopen in de voegen, wat het onderhoud vergemakkelijkt.

Bovendien is de Meister LL 250 Kasteel eik pure geschikt voor vloerverwarming. Dit betekent dat u kunt genieten van een aangename warmte onder uw voeten, zelfs tijdens de koudste maanden. De vloer is ontworpen om de warmte efficiënt te geleiden, waardoor u comfortabel kunt leven, ongeacht het seizoen.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze vloer uiterst duurzaam en geschikt voor intensief gebruik in woonruimtes en lichte commerciële omgevingen. De robuuste toplaag biedt bescherming tegen krassen, vlekken en andere dagelijkse slijtage, wat betekent dat u kunt genieten van uw vloer zonder u zorgen te maken over beschadigingen.

De fabrieksgarantie van 25 jaar getuigt van de kwaliteit en duurzaamheid van dit product. Deze lange garantieperiode biedt u de gemoedsrust dat u investeert in een vloer die ontworpen is om jarenlang mee te gaan. U kunt met vertrouwen genieten van de schoonheid en functionaliteit van uw vloer, wetende dat deze bestand is tegen de uitdagingen van het dagelijks leven.

De Meister LL 250 Kasteel eik pure 06840 is meer dan alleen een vloer; het is een statement van stijl en kwaliteit. Of u nu een modern, klassiek of rustiek interieur heeft, deze laminaatvloer zal een aanvulling zijn op uw woonruimte. Met zijn tijdloze uitstraling en veelzijdigheid past het perfect in de woonkamer, eetkamer, slaapkamer of zelfs een kantoorruimte.

Kortom, de Meister LL 250 Kasteel eik pure 06840 is een hoogwaardige laminaatvloer die de perfecte combinatie biedt van esthetiek en functionaliteit. Geniet van de tijdloze schoonheid van deze vloer en transformeer uw leefruimte in een comfortabele en stijlvolle omgeving. Met zijn duurzaamheid en lange levensduur is dit een investering die u niet zult betreuren. Kies voor Meister en geef uw huis de elegantie en warmte die het verdient.

Lees meerShow less
Productdetails
M60000906840
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LL 250

Merk: Meister

Collectie: LL 250

Lengte: 2 052 mm

Breedte: 248 mm

Dikte: 10 mm

Inhoud pak: 2,04 m²

Aantal planken per pak: 4

Verbinding: 5G Dry

V-groef: rondomlopende microvoeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.