Meister LL 250 Kasteel eik licht 06841

Merk:

Meister LL 250 is een indrukwekkende lange plank binnen de MeisterDesign laminaatvloeren. Deze vloer beschikt over een bijzonder hoge en stabiele productopbouw en is, met gebruiksklasse 23-32, ook geschikt voor projectgebruik. De randen zijn voorzien van Aquastop-impregnering en een tussenlaag met AquaSafe+, wat de vloer watervast maakt (24 uur volgens NALFA). Hierdoor kan de vloer ook in de badkamer worden gelegd. Het krasbestendige oppervlak, bekend als Diamond Pro, en het antistatische decorpapier completeren de technische voordelen van deze laminaatvloer.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 35,96 (incl. btw) € 39,95
Referentie:

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LL 250 Kasteel eik licht 06841 is een meesterwerk van vakmanschap en design, ideaal voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige laminaatvloer die zowel stijl als functionaliteit biedt. Dit product uit de gerenommeerde LL 250-collectie van Meister combineert de natuurlijke schoonheid van eikenhout met moderne technologie en duurzaamheid, wat het een uitstekende keuze maakt voor elk interieur.

Met een lengte van 2.052 mm en een breedte van 248 mm biedt deze vloer planken die niet alleen visueel indrukwekkend zijn, maar ook een gevoel van ruimte en elegantie creëren. De dikte van 10 mm draagt bij aan de stevigheid en stabiliteit van de vloer, waardoor deze perfect geschikt is voor dagelijks gebruik in drukke huishoudens.

Wat de Meister LL 250 Kasteel eik licht zo bijzonder maakt, is de gebruiksvriendelijke 5G Dry-verbinding. Dit innovatieve kliksysteem maakt het leggen van de vloer snel en eenvoudig, zonder de noodzaak van lijm of speciaal gereedschap. Hierdoor is de installatie toegankelijk voor zowel ervaren klussers als beginners, waardoor het een perfecte keuze is voor doe-het-zelvers.

De verpakking bevat 4 planken, wat een totale oppervlakte van 2,04 m² oplevert. De rondomlopende microvoeg zorgt voor een naadloze afwerking en een strakke uitstraling, wat de vloer niet alleen mooi maakt, maar ook gemakkelijk te onderhouden. Dit ontwerp voorkomt ophoping van vuil en stof in de voegen, waardoor uw vloer er langer fris en nieuw uit blijft zien.

Deze laminaatvloer is bovendien geschikt voor vloerverwarming, wat bijdraagt aan het comfort in uw huis. Het materiaal geleidt de warmte efficiënt, zodat u ook tijdens de koudere maanden kunt genieten van een aangename temperatuur onder uw voeten. Dit maakt de Kasteel eik licht een uitstekende keuze voor alle seizoenen en verschillende soorten interieurs.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is de Meister LL 250 Kasteel eik licht ontworpen om intensief gebruik te weerstaan. De sterke toplaag biedt bescherming tegen krassen, vlekken en andere beschadigingen, waardoor de vloer jarenlang zijn schoonheid behoudt. Dit maakt het een ideale keuze voor zowel woonruimtes als lichte commerciële toepassingen.

Bovendien geniet u van een fabrieksgarantie van 25 jaar, wat de duurzaamheid en kwaliteit van dit product onderstreept. U kunt met vertrouwen investeren in de Kasteel eik licht, wetende dat deze vloer is ontworpen om een leven lang mee te gaan.

De Meister LL 250 Kasteel eik licht 06841 brengt een warme, natuurlijke uitstraling in uw huis. Of het nu in de woonkamer, eetkamer of slaapkamer is, deze vloer creëert een uitnodigende sfeer die perfect is voor elke gelegenheid. De lichte eiken kleur geeft uw ruimte een frisse en moderne uitstraling, terwijl het tegelijkertijd een tijdloze elegantie uitstraalt.

In een wereld waar stijl en functionaliteit hand in hand gaan, biedt de Meister LL 250 Kasteel eik licht een perfecte balans. Het is meer dan alleen een vloer; het is een investering in de schoonheid en het comfort van uw leefomgeving. Maak van uw huis een plek waar u zich heerlijk thuis voelt en waar elke stap een plezier is, met de uitzonderlijke kwaliteit van Meister.

Lees meerShow less
Productdetails
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LL 250

Merk: Meister

Collectie: LL 250

Lengte: 2 052 mm

Breedte: 248 mm

Dikte: 10 mm

Inhoud pak: 2,04 m²

Aantal planken per pak: 4

Verbinding: 5G Dry

V-groef: rondomlopende microvoeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.