Meister LL 250 Beek eik 07143

Merk:

Meister LL 250 is een indrukwekkende lange plank binnen de MeisterDesign laminaatvloeren. Deze vloer beschikt over een bijzonder hoge en stabiele productopbouw en is, met gebruiksklasse 23-32, ook geschikt voor projectgebruik. De randen zijn voorzien van Aquastop-impregnering en een tussenlaag met AquaSafe+, wat de vloer watervast maakt (24 uur volgens NALFA). Hierdoor kan de vloer ook in de badkamer worden gelegd. Het krasbestendige oppervlak, bekend als Diamond Pro, en het antistatische decorpapier completeren de technische voordelen van deze laminaatvloer.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 35,96 (incl. btw) € 39,95
Referentie:
M60000907143

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LL 250 Beek eik 07143 is een schitterende laminaatvloer die de schoonheid en veelzijdigheid van eikenhout naadloos combineert met de moderne technologie van vandaag. Dit product van het gerenommeerde merk Meister is een uitstekende keuze voor iedereen die een warme, natuurlijke uitstraling aan zijn of haar interieur wil geven, zonder concessies te doen aan kwaliteit en duurzaamheid.

Met een lengte van 2.052 mm en een breedte van 248 mm zijn de planken ontworpen om een gevoel van ruimte en luxe te creëren in uw woonruimte. De dikte van 10 mm zorgt voor een stevige, robuuste vloer die bestand is tegen de uitdagingen van het dagelijkse leven. De Beek eik kleur biedt een warme en uitnodigende ambiance, perfect voor zowel moderne als klassieke interieurs.

Een van de meest aantrekkelijke kenmerken van de Meister LL 250 Beek eik is de gebruiksvriendelijke 5G Dry-verbinding. Dit innovatieve kliksysteem maakt het leggen van de vloer eenvoudig en snel, zonder dat u lijm of speciaal gereedschap nodig heeft. Dit bespaart u tijd en moeite, zodat u sneller kunt genieten van uw nieuwe vloer. Of u nu een doorgewinterde klussenaar bent of net begint, de installatie van deze vloer is een fluitje van een cent.

Met 4 planken per pak en een totale oppervlakte van 2,04 m² kunt u efficiënt te werk gaan. De rondomlopende microvoeg zorgt voor een verfijnde afwerking en creëert een uniforme uitstraling, waarbij de planken als één geheel lijken. Dit ontwerp houdt niet alleen het stof en vuil op afstand, maar maakt ook het onderhoud een stuk eenvoudiger.

De Meister LL 250 Beek eik is bovendien geschikt voor vloerverwarming, wat zorgt voor een aangename temperatuur onder uw voeten, zelfs in de koudere maanden. De vloer is ontworpen om warmte efficiënt te geleiden, zodat u in alle seizoenen kunt genieten van een comfortabele leefomgeving.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze laminaatvloer uiterst duurzaam en geschikt voor intensief gebruik in zowel woonruimtes als lichte commerciële omgevingen. De sterke toplaag beschermt de vloer tegen krassen, vlekken en andere slijtage, zodat u zonder zorgen kunt genieten van de schoonheid van uw vloer.

De fabrieksgarantie van 25 jaar benadrukt de kwaliteit en duurzaamheid van dit product. Deze lange garantieperiode biedt u de gemoedsrust dat u investeert in een vloer die is ontworpen om jarenlang mee te gaan. U kunt met vertrouwen genieten van de elegantie en functionaliteit van uw vloer, wetende dat deze bestand is tegen de uitdagingen van het dagelijks leven.

Met de Meister LL 250 Beek eik 07143 haalt u niet alleen een vloer in huis; u creëert een stijlvol statement dat elke ruimte verrijkt. Of het nu in de woonkamer, eetkamer, slaapkamer of kantoor is, deze laminaatvloer voegt een vleugje elegantie en warmte toe aan uw interieur.

Kortom, de Meister LL 250 Beek eik 07143 is een hoogwaardige laminaatvloer die perfect de combinatie van esthetiek en functionaliteit biedt. Transformeer uw leefruimte in een comfortabele en stijlvolle omgeving met deze prachtige vloer. Met zijn duurzaamheid, lange levensduur en tijdloze uitstraling is dit een investering die u met veel plezier zult maken. Kies voor Meister en geef uw huis de uitstraling die het verdient met de natuurlijke schoonheid van Beek eik die elke kamer tot leven brengt.

Lees meerShow less
Productdetails
M60000907143
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LL 250

Merk: Meister

Collectie: LL 250

Lengte: 2 052 mm

Breedte: 248 mm

Dikte: 10 mm

Inhoud pak: 2,04 m²

Aantal planken per pak: 4

Verbinding: 5G Dry

V-groef: rondomlopende microvoeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.