Meister LL 150 S Rotseik zand 07122

Merk:

Meister laminaat LL 150 S is een hoogwaardige, antistatische en watervaste vloer die ongevoelig is voor krassen. MeisterDesign laminaat LL 150 is geschikt voor zowel woon- als commerciële ruimtes, inclusief badkamers. Met een dikte van 8 mm en 2 mm geïntegreerde contactgeluiddemping, biedt deze vloer optimale geluidsreductie. De gebruiksklasse 23 | 32 maakt het perfect voor intensief gebruikte ruimtes. De extra lange XXL-planken van meer dan 2 meter geven een opvallende, elegante uitstraling, ideaal voor grote woonruimtes waar de luxe afwerking volledig tot zijn recht komt.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 35,96 (incl. btw) € 39,95
Referentie:
M60000807122

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LL 150 S Rotseik Zand 07122 is een uitzonderlijke laminaatvloer die de charme en schoonheid van natuursteen en rustiek hout perfect combineert. Deze vloer is ontworpen voor degenen die niet alleen esthetiek zoeken, maar ook functionaliteit en duurzaamheid in hun woning willen integreren.

Met een lengte van 2 052 mm en een breedte van 220 mm creëren de planken een gevoel van ruimte en openheid in elke kamer. De dikte van 10 mm zorgt voor een stevige basis die bestand is tegen de uitdagingen van dagelijks gebruik. Elke verpakking bevat 5 planken, wat goed is voor een totale oppervlakte van 2,257 m². Dit maakt de Rotseik Zand perfect voor verschillende ruimtes, van de drukbezochte woonkamer tot een serene slaapkamer.

Een van de meest opvallende kenmerken van deze vloer is de geïntegreerde contactgeluiddemping. Dit systeem vermindert het geluid van voetstappen en andere geluiden, waardoor uw leefruimte een rustige en ontspannen sfeer biedt. Dit is vooral handig in gezinnen met kinderen of in appartementen waar geluidsisolatie van groot belang is.

De installatie van de Meister LL 150 S Rotseik Zand is eenvoudig en snel dankzij het 5G Dry verbindingssysteem. Dit innovatieve systeem maakt het mogelijk om de planken zonder lijm in elkaar te klikken, wat zowel tijd als moeite bespaart. Hierdoor is het voor elke doe-het-zelver haalbaar om deze prachtige vloer zelf te installeren.

De vloer is afgewerkt met een rondomlopende V-voeg, wat een authentiek en elegant uiterlijk geeft aan de planken. Deze afwerking accentueert de natuurlijke uitstraling van de vloer en maakt het gemakkelijk om de Rotseik Zand te integreren in diverse interieurstijlen, of u nu kiest voor modern, industrieel of landelijk.

Een ander belangrijk aspect van deze vloer is de geschiktheid voor vloerverwarming. De Meister LL 150 S Rotseik Zand kan naadloos worden geïntegreerd met vloerverwarmingssystemen, waardoor uw woning altijd comfortabel en aangenaam aanvoelt, ongeacht het seizoen. Dit maakt het een uitstekende keuze voor alle ruimtes, inclusief de keuken en badkamer, waar extra warmte gewenst is.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze laminaatvloer ontworpen voor zowel huishoudelijk als licht commercieel gebruik. Dit betekent dat de vloer uitstekend bestand is tegen slijtage en beschadiging door dagelijkse activiteiten, waardoor hij ideaal is voor drukbezochte ruimtes.

Bovendien biedt Meister een fabrieksgarantie van 25 jaar op de LL 150 S Rotseik Zand. Dit onderstreept de hoge kwaliteit en lange levensduur van deze vloer, waardoor u met vertrouwen kunt investeren in een product dat jarenlang meegaat.

Samenvattend, de Meister LL 150 S Rotseik Zand 07122 is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle, duurzame en veelzijdige laminaatvloer. Met zijn combinatie van natuurlijke schoonheid, gebruiksgemak en robuustheid zal deze vloer uw woning transformeren in een warme en uitnodigende omgeving. Laat de charme van de Rotseik Zand uw interieur verrijken en creëer een plek waar comfort, stijl en functionaliteit hand in hand gaan.

Lees meerShow less
Productdetails
M60000807122
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LL 150 S

Merk: Meister

Collectie: LL 150 S

Lengte: 2 052 mm

Breedte: 220 mm

Dikte: 10 mm

Geïntegreerde contactgeluiddemping: Ja

Inhoud pak: 2,257 m²

Aantal planken per pak: 5

Verbinding: 5G Dry

V-groef: rondomlopende V-voeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.