Meister LL 150 S Oevereik gestoomd 07116

Meister laminaat LL 150 S is een hoogwaardige, antistatische en watervaste vloer die ongevoelig is voor krassen. MeisterDesign laminaat LL 150 is geschikt voor zowel woon- als commerciële ruimtes, inclusief badkamers. Met een dikte van 8 mm en 2 mm geïntegreerde contactgeluiddemping, biedt deze vloer optimale geluidsreductie. De gebruiksklasse 23 | 32 maakt het perfect voor intensief gebruikte ruimtes. De extra lange XXL-planken van meer dan 2 meter geven een opvallende, elegante uitstraling, ideaal voor grote woonruimtes waar de luxe afwerking volledig tot zijn recht komt.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 35,96 (incl. btw) € 39,95
Referentie:
M60000807116

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LL 150 S Oevereik Gestoomd 07116 is een prachtige laminaatvloer die de charme van natuurlijk eikenhout naadloos combineert met moderne technologie en functionaliteit. Deze vloer is ontworpen voor iedereen die een warme, uitnodigende sfeer in huis wil creëren, zonder in te boeten op kwaliteit of duurzaamheid.

Met een indrukwekkende lengte van 2 052 mm en een breedte van 220 mm geven de planken een royale en elegante uitstraling aan elke ruimte. De dikte van 10 mm zorgt voor een solide gevoel en uitstekende stabiliteit, wat essentieel is voor een langdurig gebruik. Elke verpakking bevat 5 planken, goed voor een totale oppervlakte van 2,257 m². Dit maakt het de perfecte keuze voor zowel woningen als lichte commerciële ruimtes.

Een van de meest opmerkelijke kenmerken van de Meister LL 150 S Oevereik is de geïntegreerde contactgeluiddemping. Dit innovatieve systeem minimaliseert het geluid van voetstappen, wat zorgt voor een rustige en serene omgeving. Dit is bijzonder belangrijk in drukke huizen of appartementen waar geluidsoverlast een probleem kan zijn. Dankzij deze geluidsabsorberende technologie geniet u van een comfortabele leefruimte.

De installatie van deze laminaatvloer is moeiteloos dankzij het 5G Dry verbindingssysteem. Dit systeem stelt u in staat om de planken zonder lijm of andere bevestigingsmiddelen eenvoudig in elkaar te klikken, waardoor u tijd en moeite bespaart. Dit maakt het ook mogelijk om de vloer zelf te installeren, wat een grote kostenbesparing oplevert.

Met de rondomlopende V-voeg benadrukt deze vloer de natuurlijke uitstraling van eikenhout. Deze subtiele afwerking geeft elke plank een authentiek karakter, waardoor het geheel een stijlvolle en samenhangende look krijgt. De vloer past perfect in uiteenlopende interieurstijlen, van rustiek en traditioneel tot modern en industrieel.

Daarnaast is de Meister LL 150 S Oevereik geschikt voor vloerverwarming, wat betekent dat u het hele jaar door kunt genieten van een aangename temperatuur in uw huis. Dit maakt het ideaal voor gebruik in verschillende ruimtes, zoals woonkamers, keukens en zelfs badkamers, waar comfort en functionaliteit van groot belang zijn.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze laminaatvloer ontworpen voor intensief gebruik, zowel in woningen als in lichte commerciële omgevingen. Dit maakt het een uitstekende keuze voor drukbezochte ruimtes zoals entreehal, woonkamers en keukens, waar duurzaamheid en stijl hand in hand gaan.

Bovendien biedt Meister een fabrieksgarantie van 25 jaar op de LL 150 S Oevereik Gestoomd, wat getuigt van de hoge kwaliteit en lange levensduur van deze vloer. U kunt erop vertrouwen dat deze vloer jarenlang zijn schoonheid en functionaliteit behoudt, ongeacht de omstandigheden.

Samenvattend is de Meister LL 150 S Oevereik Gestoomd 07116 de ideale keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige, stijlvolle en duurzame laminaatvloer. Met zijn combinatie van een elegante uitstraling, gebruiksgemak en robuustheid transformeert deze vloer uw woonruimte in een warme en uitnodigende omgeving. Geniet van de luxe en het comfort die de Oevereik Gestoomd te bieden heeft, en maak van uw huis een plek waar stijl, functionaliteit en gezelligheid samenkomen.

Lees meerShow less
Productdetails
M60000807116
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LL 150 S

Merk: Meister

Collectie: LL 150 S

Lengte: 2 052 mm

Breedte: 220 mm

Dikte: 10 mm

Geïntegreerde contactgeluiddemping: Ja

Inhoud pak: 2,257 m²

Aantal planken per pak: 5

Verbinding: 5G Dry

V-groef: rondomlopende V-voeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.