Meister LL 150 S Klooster eik 07112

Merk:

Meister laminaat LL 150 S is een hoogwaardige, antistatische en watervaste vloer die ongevoelig is voor krassen. MeisterDesign laminaat LL 150 is geschikt voor zowel woon- als commerciële ruimtes, inclusief badkamers. Met een dikte van 8 mm en 2 mm geïntegreerde contactgeluiddemping, biedt deze vloer optimale geluidsreductie. De gebruiksklasse 23 | 32 maakt het perfect voor intensief gebruikte ruimtes. De extra lange XXL-planken van meer dan 2 meter geven een opvallende, elegante uitstraling, ideaal voor grote woonruimtes waar de luxe afwerking volledig tot zijn recht komt.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 35,96 (incl. btw) € 39,95
Referentie:
M60000807112

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LL 150 S Klooster Eik 07112 is een indrukwekkende laminaatvloer die een authentieke, rustieke uitstraling van eikenhout in uw woning brengt. Deze vloer is perfect voor diegenen die warmte en karakter aan hun interieur willen toevoegen, met de voordelen van moderne technologie en duurzaamheid.

Met een lengte van 2 052 mm en een breedte van 220 mm bieden de planken een royale afmeting die een gevoel van ruimte en elegantie creëert. De dikte van 10 mm zorgt voor een stevige, stabiele vloer die bestand is tegen de uitdagingen van het dagelijks leven, wat bijdraagt aan de algehele duurzaamheid van de vloer. Elk pak bevat 5 planken, wat een totale oppervlakte van 2,257 m² oplevert, ideaal voor zowel kleine als grotere ruimtes.

Een van de unieke kenmerken van de Klooster Eik is de geïntegreerde contactgeluiddemping. Deze innovatie vermindert het geluid van voetstappen, waardoor u een rustgevende en comfortabele sfeer in uw huis behoudt. Dit is bijzonder waardevol in drukke huishoudens of appartementen waar geluidsisolatie van groot belang is.

Dankzij het gebruiksvriendelijke 5G Dry verbindingssysteem is het installeren van deze vloer eenvoudig en snel. U kunt de planken zonder lijm of andere bevestigingsmiddelen in elkaar klikken, wat het proces versnelt en u in staat stelt om zelf uw vloer te leggen. Hierdoor bespaart u niet alleen tijd, maar ook kosten die normaal gepaard gaan met installatie.

De rondomlopende V-voeg zorgt voor een authentieke uitstraling en benadrukt de natuurlijke schoonheid van het hout. Deze subtiele afwerking geeft elke plank een verfijnde uitstraling en maakt het makkelijker om een samenhangend geheel te creëren in uw interieur, ongeacht uw persoonlijke stijl.

Bovendien is de Meister LL 150 S Klooster Eik 07112 geschikt voor vloerverwarming, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van een comfortabele temperatuur in uw huis. Dit maakt het een uitstekende keuze voor ruimtes zoals woonkamers, keukens en badkamers, waar comfort en functionaliteit van groot belang zijn.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze vloer ontworpen voor intensief gebruik, zowel in woningen als in lichte commerciële omgevingen. Dit betekent dat u kunt rekenen op de duurzaamheid en kwaliteit van de Meister LL 150 S Klooster Eik, zelfs in drukbezochte ruimtes zoals de hal of de keuken.

Bovendien biedt Meister een fabrieksgarantie van 25 jaar op deze laminaatvloer, wat getuigt van de hoge kwaliteit en langdurige prestaties. U kunt met een gerust hart kiezen voor de Klooster Eik, wetende dat deze vloer jarenlang zijn schoonheid en functionaliteit behoudt.

Samenvattend is de Meister LL 150 S Klooster Eik 07112 een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige, stijlvolle en duurzame laminaatvloer. Met zijn combinatie van elegantie, gebruiksgemak en de robuustheid van moderne technologie, transformeert deze vloer uw woonruimte in een warme, uitnodigende omgeving. Geniet van de luxe en het comfort die de Klooster Eik te bieden heeft, en maak van uw huis een plek waar stijl en functionaliteit hand in hand gaan.

Lees meerShow less
Productdetails
M60000807112
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LL 150 S

Merk: Meister

Collectie: LL 150 S

Lengte: 2 052 mm

Breedte: 220 mm

Dikte: 10 mm

Geïntegreerde contactgeluiddemping: Ja

Inhoud pak: 2,257 m²

Aantal planken per pak: 5

Verbinding: 5G Dry

V-groef: rondomlopende V-voeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.