Meister LL 150 S Eik Muscat 06416

Merk:

Meister laminaat LL 150 S is een hoogwaardige, antistatische en watervaste vloer die ongevoelig is voor krassen. MeisterDesign laminaat LL 150 is geschikt voor zowel woon- als commerciële ruimtes, inclusief badkamers. Met een dikte van 8 mm en 2 mm geïntegreerde contactgeluiddemping, biedt deze vloer optimale geluidsreductie. De gebruiksklasse 23 | 32 maakt het perfect voor intensief gebruikte ruimtes. De extra lange XXL-planken van meer dan 2 meter geven een opvallende, elegante uitstraling, ideaal voor grote woonruimtes waar de luxe afwerking volledig tot zijn recht komt.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 35,96 (incl. btw) € 39,95
Referentie:
M60000806416

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LL 150 S Eik Muscat 06416 is een prachtige laminaatvloer die de warme uitstraling van eikenhout perfect nabootst. Deze vloer is ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een stijlvolle en duurzame oplossing voor hun interieur. Met zijn verfijnde afwerking en luxe uitstraling, is de Eik Muscat een uitstekende keuze voor elke kamer in uw huis.

Met een lengte van 2 052 mm en een breedte van 220 mm biedt elke plank een royale afmeting, die niet alleen een gevoel van ruimte creëert, maar ook een eigentijdse uitstraling aan uw interieur toevoegt. De dikte van 10 mm zorgt voor een stevige en robuuste constructie, die bestand is tegen de uitdagingen van het dagelijks leven. Elke verpakking bevat 5 planken, wat resulteert in een totale oppervlakte van 2,257 m². Dit maakt het gemakkelijk om de vloer te leggen in zowel kleine als grote ruimtes.

Een van de meest opvallende kenmerken van deze vloer is de geïntegreerde contactgeluiddemping. Dit innovatieve systeem minimaliseert het geluid van voetstappen, waardoor uw huis een serene en rustige sfeer behoudt. Dit is vooral waardevol in een druk gezin of appartementen waar stilte en comfort essentieel zijn.

Met het gebruiksvriendelijke 5G Dry verbindingssysteem is de installatie van de vloer een fluitje van een cent. Dit systeem maakt het mogelijk om de planken eenvoudig in elkaar te klikken zonder gebruik te maken van lijm of andere bevestigingsmiddelen. Hierdoor kunt u zelf uw vloer leggen, wat tijd en kosten bespaart.

De rondomlopende V-voeg voegt een extra dimensie toe aan het ontwerp van de planken. Deze subtiele afwerking benadrukt de natuurlijke schoonheid van het hout en zorgt voor een authentieke uitstraling die perfect past in elk interieur, van klassiek tot modern.

De Meister LL 150 S Eik Muscat 06416 is ook geschikt voor vloerverwarming, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van een comfortabele en aangename temperatuur in uw huis. Deze vloer is ontworpen om optimaal te presteren in combinatie met vloerverwarmingssystemen, zodat u geen concessies hoeft te doen aan comfort.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze vloer uitstekend geschikt voor intensief gebruik in zowel woningen als lichte commerciële omgevingen. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op de duurzaamheid en kwaliteit van de Meister LL 150 S Eik Muscat, zelfs in drukbezochte ruimtes zoals de woonkamer, keuken of hal.

Tot slot biedt Meister een fabrieksgarantie van 25 jaar op de LL 150 S Eik Muscat 06416, wat getuigt van de hoge kwaliteit en duurzaamheid van deze vloer. U kunt erop vertrouwen dat uw vloer er jarenlang prachtig uitziet, met een uitstraling die niet verliest aan charme of elegantie.

Kortom, de Meister LL 150 S Eik Muscat 06416 is een perfecte keuze voor iedereen die een hoogwaardige, stijlvolle en functionele laminaatvloer zoekt. Met zijn combinatie van elegantie, gebruiksgemak en duurzaamheid zal deze vloer een waardevolle toevoeging zijn aan uw interieur. Transformeer uw woonruimte met de warme, uitnodigende uitstraling van de Eik Muscat en geniet van het comfort en de luxe die deze prachtige vloer te bieden heeft.

Lees meerShow less
Productdetails
M60000806416
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LL 150 S

Merk: Meister

Collectie: LL 150 S

Lengte: 2 052 mm

Breedte: 220 mm

Dikte: 10 mm

Geïntegreerde contactgeluiddemping: Ja

Inhoud pak: 2,257 m²

Aantal planken per pak: 5

Verbinding: 5G Dry

V-groef: rondomlopende V-voeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.