Meister LL 150 Oevereik wit 07126

Merk:

Meister laminaat LL 150 is antistatisch, watervast en absoluut ongevoelig voor krassen. MeisterDesign. laminaat LL 150 is de slimme laminaatvloer voor alle toepassingen. Deze vloer is dankzij de opbouwhoogte van 8 mm en gebruiksklasse 23 | 32 geschikt voor sterk belaste woonruimtes en badkamers, alsmede commerciële ruimtes zoals kleine winkels of restaurants. Met zijn lengte van ruim 2 m is deze XXL-plank een heel markante verschijning en zijn elegantie komt met name in royale woonruimtes perfect tot uitdrukking.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 29,66 (incl. btw) € 32,95
Referentie:
M60000707126

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LL 150 Oevereik Wit 07126 is een uitzonderlijke laminaatvloer die de tijdloze charme van eikenhout op een frisse, moderne manier weergeeft. Deze vloer behoort tot de prestigieuze LL 150-collectie van Meister, een merk dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit, duurzaamheid en esthetische ontwerpen. Met zijn lichte en luchtige uitstraling is de Oevereik Wit perfect voor het creëren van een heldere en uitnodigende sfeer in elke ruimte van uw huis.

Met een royale lengte van 2 052 mm en een breedte van 220 mm biedt deze vloer een indrukwekkend visueel effect. De dikte van 8 mm zorgt voor een robuuste structuur, waardoor de vloer ideaal is voor dagelijks gebruik. Elke verpakking bevat 6 planken, die samen een oppervlakte van 2,71 m² beslaan. Dit maakt de installatie eenvoudig en efficiënt, of u nu een kleine ruimte wilt opfrissen of een grotere kamer wilt inrichten.

Het innovatieve 5G Dry verbindingssysteem maakt het installeren van de Oevereik Wit eenvoudig en snel. U hoeft geen lijm of andere bevestigingsmiddelen te gebruiken, waardoor u minder tijd kwijt bent aan de installatie. Dit systeem zorgt ervoor dat de planken stevig en veilig op hun plaats blijven, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en levensduur van uw vloer. De rondomlopende V-voeg benadrukt de natuurlijke schoonheid van het hout en zorgt voor een naadloze, luxe uitstraling die doet denken aan massief houten vloeren.

Deze vloer is geschikt voor vloerverwarming, wat een geweldige optie is voor wie comfort en luxe in huis waardeert. Vloerverwarming zorgt ervoor dat uw voeten altijd warm blijven, zelfs in de koudere maanden, en maakt de Oevereik Wit tot een ideale keuze voor elke kamer, of het nu de woonkamer, slaapkamer of keuken is.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is de Oevereik Wit ontworpen voor zowel woon- als lichte commerciële toepassingen. Dit betekent dat de vloer bestand is tegen intensief gebruik, waardoor hij perfect is voor drukbezochte ruimtes zoals de woonkamer, eetkamer en gang. U kunt rekenen op de slijtvastheid en duurzaamheid van de vloer, ongeacht de dagelijkse slijtage.

De frisse, witte afwerking van de Oevereik Wit brengt licht en ruimte in uw interieur. Deze lichte tint maakt het gemakkelijk om de vloer te combineren met verschillende decoratiestijlen, van minimalistisch en modern tot landelijk en klassiek. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat de vloer een elegante basis biedt voor diverse interieurconcepten, terwijl het tegelijkertijd de natuurlijke charme van eikenhout behoudt.

Met een fabrieksgarantie van 25 jaar benadrukt Meister de kwaliteit en betrouwbaarheid van deze laminaatvloer. U kunt erop vertrouwen dat de Oevereik Wit zijn schoonheid en functionaliteit behoudt, zelfs na jaren van gebruik. Deze lange garantieperiode biedt u gemoedsrust, wetende dat u een investering doet in een product dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook robuust en duurzaam.

Samenvattend is de Meister LL 150 Oevereik Wit 07126 een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige laminaatvloer met een frisse en moderne uitstraling. Met zijn royale afmetingen, authentieke design en innovatieve technologie biedt deze vloer de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Of u nu een nieuw huis inricht of een bestaande ruimte wilt vernieuwen, de Oevereik Wit laminaatvloer van Meister belooft een verfijnde elegantie en praktische voordelen die jarenlang meegaan.

Lees meerShow less
Productdetails
M60000707126
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LL 150

Merk: Meister

Collectie: LL 150

Lengte: 2 052 mm

Breedte: 220 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,71 m²

Aantal planken per pak: 6

Verbinding: 5G Dry

V-groef: rondomlopende V-voeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.