Meister LL 150 Rotseik zand 07122

Merk:

Meister laminaat LL 150 is antistatisch, watervast en absoluut ongevoelig voor krassen. MeisterDesign. laminaat LL 150 is de slimme laminaatvloer voor alle toepassingen. Deze vloer is dankzij de opbouwhoogte van 8 mm en gebruiksklasse 23 | 32 geschikt voor sterk belaste woonruimtes en badkamers, alsmede commerciële ruimtes zoals kleine winkels of restaurants. Met zijn lengte van ruim 2 m is deze XXL-plank een heel markante verschijning en zijn elegantie komt met name in royale woonruimtes perfect tot uitdrukking.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 29,66 (incl. btw) € 32,95
Referentie:
M60000707122

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LL 150 Rotseik Zand 07122 is een schitterende laminaatvloer die de natuurlijke schoonheid van eikenhout op een verfijnde manier weergeeft. Dit product behoort tot de prestigieuze LL 150-collectie van Meister, een merk dat synoniem staat voor kwaliteit, duurzaamheid en stijl. Met zijn warme tinten en authentieke uitstraling is deze vloer perfect voor zowel moderne als klassieke interieurs.

Met een lengte van 2 052 mm en een breedte van 220 mm biedt de Rotseik Zand planken een luxueuze en ruime uitstraling in elke ruimte. De dikte van 8 mm zorgt ervoor dat deze vloer niet alleen mooi, maar ook stevig en duurzaam is, bestand tegen de uitdagingen van dagelijks gebruik. Elke verpakking bevat 6 planken, wat resulteert in een totale oppervlakte van 2,71 m². Deze afmetingen maken het mogelijk om efficiënt en snel te werken tijdens de installatie, of u nu een groot project aanpakt of gewoon een enkele kamer wilt vernieuwen.

Het innovatieve 5G Dry verbindingssysteem garandeert een moeiteloze installatie zonder dat er lijm of andere bevestigingsmiddelen nodig zijn. Dit systeem maakt het eenvoudig om de planken in elkaar te klikken, wat resulteert in een snelle en schone installatie. Dankzij de rondomlopende V-voeg wordt de uitstraling van massief hout nagebootst, waardoor uw vloer een authentiek karakter krijgt. Deze subtiele details zorgen ervoor dat de Rotseik Zand vloer in elke ruimte prachtig tot zijn recht komt.

De Meister LL 150 Rotseik Zand is ook geschikt voor vloerverwarming, wat een groot voordeel is in de hedendaagse woninginrichting. Dit zorgt ervoor dat u altijd kunt genieten van een comfortabele, warme vloer, zelfs tijdens de koudere maanden. Dit aspect maakt het een ideale keuze voor elke kamer, van woonkamers tot slaapkamers en keukens.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze laminaatvloer ontworpen voor intensief gebruik in zowel woon- als commerciële omgevingen. Dit betekent dat de Rotseik Zand perfect is voor drukbezochte ruimtes zoals de woonkamer, eetkamer en gangen, maar ook voor commerciële toepassingen zoals winkels en restaurants. De hoge slijtvastheid en robuustheid van de vloer garanderen dat hij jarenlang meegaat zonder in te boeten op kwaliteit of uitstraling.

De natuurlijke uitstraling van de Rotseik Zand planken voegt een warme en organische toets toe aan elk interieur. De zachte, zandkleurige tinten en unieke nerfstructuur maken het gemakkelijk om deze vloer te integreren in diverse stijlen, van modern en minimalistisch tot landelijk en klassiek. Deze veelzijdigheid stelt u in staat om de vloer eenvoudig te combineren met andere elementen in uw interieur, waardoor het een uitstekende keuze is voor elke ruimte.

Met een fabrieksgarantie van 25 jaar benadrukt Meister de kwaliteit en duurzaamheid van deze laminaatvloer. Deze lange garantieperiode biedt u de gemoedsrust dat u investeert in een product dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook langdurige prestaties levert. U kunt er zeker van zijn dat de Rotseik Zand zijn schoonheid en functionaliteit behoudt, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Samenvattend is de Meister LL 150 Rotseik Zand 07122 een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige laminaatvloer met een natuurlijke uitstraling en uitzonderlijke prestaties. Met zijn royale afmetingen, authentieke ontwerp en innovatieve technologie biedt deze vloer een solide basis voor elk interieur. Of u nu een nieuw huis inricht of een bestaande ruimte wilt vernieuwen, de Rotseik Zand laminaatvloer van Meister belooft een tijdloze elegantie en praktische voordelen die jarenlang meegaan.

Lees meerShow less
Productdetails
M60000707122
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LL 150

Merk: Meister

Collectie: LL 150

Lengte: 2 052 mm

Breedte: 220 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,71 m²

Aantal planken per pak: 6

Verbinding: 5G Dry

V-groef: rondomlopende V-voeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.