Meister LL 150 Oevereik natuur 07117

Merk:

Meister laminaat LL 150 is antistatisch, watervast en absoluut ongevoelig voor krassen. MeisterDesign. laminaat LL 150 is de slimme laminaatvloer voor alle toepassingen. Deze vloer is dankzij de opbouwhoogte van 8 mm en gebruiksklasse 23 | 32 geschikt voor sterk belaste woonruimtes en badkamers, alsmede commerciële ruimtes zoals kleine winkels of restaurants. Met zijn lengte van ruim 2 m is deze XXL-plank een heel markante verschijning en zijn elegantie komt met name in royale woonruimtes perfect tot uitdrukking.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 29,66 (incl. btw) € 32,95
Referentie:
M60000707117
Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LL 150 Oevereik Natuur 07117 is een uitzonderlijke laminaatvloer die de warme, authentieke uitstraling van natuurlijk eikenhout perfect weet te vangen. Deze vloer maakt deel uit van de prestigieuze LL 150-collectie van Meister en biedt een perfecte balans tussen esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid. De natuurgetrouwe uitstraling van deze laminaatvloer maakt het de ideale keuze voor zowel moderne als traditionele interieurs.

Met een royale lengte van 2 052 mm en een breedte van 220 mm biedt deze vloer een gevoel van ruimte en luxe. De dikte van 8 mm zorgt voor een stevige constructie die bestand is tegen de dagelijkse uitdagingen van een druk huishouden. Elke verpakking bevat 6 planken, wat resulteert in een totaaloppervlak van 2,71 m². Dit maakt de vloer bijzonder geschikt voor zowel renovaties als nieuwbouwprojecten, waarbij een stijlvolle en duurzame oplossing gewenst is.

Het 5G Dry verbindingssysteem staat garant voor een eenvoudige en snelle installatie. Dit innovatieve kliksysteem maakt het mogelijk om de planken moeiteloos in elkaar te klikken, zonder dat er lijm of andere bevestigingsmiddelen nodig zijn. Hierdoor kunt u in een handomdraai genieten van uw nieuwe vloer, zonder gedoe of rommel. De rondomlopende V-voeg accentueert de planken en geeft de vloer een authentieke uitstraling die de charme van massief hout nabootst. Deze details voegen een extra dimensie toe aan het ontwerp, waardoor de vloer er in elke ruimte prachtig uitziet.

De Meister LL 150 Oevereik Natuur is ook geschikt voor vloerverwarming, wat een groot pluspunt is voor moderne woningen. Dit zorgt ervoor dat u altijd kunt genieten van een comfortabele, warme vloer, zelfs in de koudere maanden. De combinatie van een stijlvolle uitstraling en functionele voordelen maakt deze vloer tot een ideale keuze voor elke ruimte in uw huis.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze laminaatvloer ontworpen voor intensief gebruik in zowel woon- als commerciële omgevingen. Dit betekent dat de Oevereik Natuur perfect is voor alle drukbezochte ruimtes in uw huis, zoals de woonkamer, eetkamer en gangen, maar ook voor commerciële instellingen zoals winkels en cafés. De hoge slijtvastheid en robuustheid van de vloer garanderen dat hij jarenlang meegaat, zonder in te boeten op kwaliteit of uitstraling.

De natuurlijke uitstraling van de Oevereik Natuur planken voegt een warme, organische toets toe aan elk interieur. De rijke, authentieke kleur en unieke nerfstructuur maken het gemakkelijk om deze vloer te integreren in diverse stijlen, van modern en minimalistisch tot landelijk en klassiek. U kunt de vloer eenvoudig combineren met andere elementen in uw interieur, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke ruimte.

Met een fabrieksgarantie van 25 jaar benadrukt Meister de kwaliteit en duurzaamheid van deze laminaatvloer. Deze lange garantieperiode biedt u gemoedsrust en bevestigt dat u investeert in een product dat niet alleen mooi, maar ook duurzaam is. U kunt er zeker van zijn dat de Oevereik Natuur zijn schoonheid en functionaliteit behoudt, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Samenvattend is de Meister LL 150 Oevereik Natuur 07117 een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige laminaatvloer met een natuurlijke uitstraling en uitzonderlijke prestaties. Met zijn royale afmetingen, authentieke ontwerp en innovatieve technologie biedt deze vloer een perfecte basis voor elk interieur. Of u nu een nieuw huis inricht of een bestaande ruimte wilt vernieuwen, de Oevereik Natuur laminaatvloer van Meister belooft een tijdloze elegantie en praktische voordelen die jarenlang meegaan.

Lees meerShow less
Productdetails
M60000707117
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LL 150

Merk: Meister

Collectie: LL 150

Lengte: 2 052 mm

Breedte: 220 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,71 m²

Aantal planken per pak: 6

Verbinding: 5G Dry

V-groef: rondomlopende V-voeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen