Meister LL 150 Oevereik gestoomd 07116

Merk:

Meister laminaat LL 150 is antistatisch, watervast en absoluut ongevoelig voor krassen. MeisterDesign. laminaat LL 150 is de slimme laminaatvloer voor alle toepassingen. Deze vloer is dankzij de opbouwhoogte van 8 mm en gebruiksklasse 23 | 32 geschikt voor sterk belaste woonruimtes en badkamers, alsmede commerciële ruimtes zoals kleine winkels of restaurants. Met zijn lengte van ruim 2 m is deze XXL-plank een heel markante verschijning en zijn elegantie komt met name in royale woonruimtes perfect tot uitdrukking.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 29,66 (incl. btw) € 32,95
Referentie:
M60000707116
Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LL 150 Oevereik Gestoomd 07116 is een prachtige laminaatvloer die de tijdloze charme van eikenhout perfect weet te combineren met moderne technologie en functionaliteit. Deze vloer, onderdeel van de hoogwaardige LL 150-collectie van Meister, biedt een ideale oplossing voor wie een elegante en duurzame vloer zoekt voor zijn woning of commerciële ruimte. De subtiele uitstraling van gestoomd eikenhout geeft uw interieur een warme, natuurlijke uitstraling, terwijl het tegelijkertijd de voordelen van een innovatieve laminaatvloer biedt.

Met een lengte van 2 052 mm en een breedte van 220 mm zijn de planken royaal en zorgen ze voor een gevoel van ruimte en luxe in elke kamer. De dikte van 8 mm draagt bij aan de stabiliteit en duurzaamheid van de vloer, waardoor hij bestand is tegen de dagelijkse slijtage van drukbezochte ruimtes. Elke verpakking bevat 6 planken, wat resulteert in een totale oppervlakte van 2,71 m², perfect voor zowel renovaties als nieuwbouwprojecten.

Het 5G Dry verbindingssysteem maakt de installatie van de vloer een fluitje van een cent. Dit innovatieve kliksysteem vereist geen lijm of andere bevestigingsmiddelen, wat zorgt voor een snelle en eenvoudige installatie zonder rommel. De planken klikken eenvoudig in elkaar, waardoor ze stevig op hun plaats blijven zitten. De rondomlopende V-voeg geeft de vloer een authentieke uitstraling die de charme van massief hout nabootst, wat zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer in uw interieur.

Een van de grootste voordelen van de Meister LL 150 Oevereik Gestoomd is de geschiktheid voor vloerverwarming. Dit maakt de vloer niet alleen een comfortabele keuze voor elke ruimte, maar ook een praktische oplossing voor moderne woningen waar verwarmingsefficiëntie belangrijk is. U geniet van een heerlijk warme vloer, zelfs tijdens de koudste maanden van het jaar.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze laminaatvloer ontworpen voor intensief gebruik in zowel woon- als commerciële omgevingen. Dit betekent dat de Oevereik Gestoomd ideaal is voor alle drukbezochte ruimtes in uw huis, zoals de woonkamer, eetkamer en gangen, maar ook voor commerciële instellingen zoals cafés en winkels. De hoge slijtvastheid en robuustheid van de vloer zorgen ervoor dat hij jarenlang meegaat zonder in te boeten op uitstraling of prestaties.

De natuurlijke look van de Oevereik Gestoomd planken voegt een elegant accent toe aan elke inrichting. De rijke, warme tinten en unieke nerfstructuren maken het gemakkelijk om deze vloer te combineren met verschillende stijlen, van modern tot klassiek en van minimalistisch tot landelijk. U kunt de vloer eenvoudig integreren in uw bestaande interieur en deze vormt een prachtige basis voor verdere decoratie.

Met een fabrieksgarantie van 25 jaar onderstreept Meister de kwaliteit en duurzaamheid van deze laminaatvloer. Deze lange garantieperiode biedt u gemoedsrust en bevestigt dat u investeert in een product dat jarenlang zijn schoonheid en functionaliteit behoudt, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Samengevat is de Meister LL 150 Oevereik Gestoomd 07116 een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige laminaatvloer die stijl, comfort en duurzaamheid combineert. Met zijn royale afmetingen, authentieke uitstraling en innovatieve technologie vormt deze vloer een perfecte aanvulling op elk interieur. Of u nu een nieuw huis inricht of een bestaande ruimte wilt verfrissen, de Oevereik Gestoomd laminaatvloer van Meister belooft een tijdloze elegantie en praktische voordelen die jarenlang meegaan.

Lees meerShow less
Productdetails
M60000707116
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LL 150

Merk: Meister

Collectie: LL 150

Lengte: 2 052 mm

Breedte: 220 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,71 m²

Aantal planken per pak: 6

Verbinding: 5G Dry

V-groef: rondomlopende V-voeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen