Meister LL 150 Eik oud hout natuur 07114

Merk:

Meister laminaat LL 150 is antistatisch, watervast en absoluut ongevoelig voor krassen. MeisterDesign. laminaat LL 150 is de slimme laminaatvloer voor alle toepassingen. Deze vloer is dankzij de opbouwhoogte van 8 mm en gebruiksklasse 23 | 32 geschikt voor sterk belaste woonruimtes en badkamers, alsmede commerciële ruimtes zoals kleine winkels of restaurants. Met zijn lengte van ruim 2 m is deze XXL-plank een heel markante verschijning en zijn elegantie komt met name in royale woonruimtes perfect tot uitdrukking.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 29,66 (incl. btw) € 32,95
Referentie:
M60000707114

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LL 150 Eik Oud Hout Natuur 07114 is een meesterlijke laminaatvloer die de charme van authentiek oud hout perfect weet te vangen. Deze vloer uit de prestigieuze LL 150-collectie van Meister belichaamt zowel rustieke elegantie als moderne functionaliteit, waardoor het een uitstekende keuze is voor elk interieur. Of u nu een sfeervolle woonkamer, een gezellige eetkamer of een professionele werkomgeving wilt inrichten, deze vloer voegt een unieke flair toe aan uw ruimte.

Met een indrukwekkende lengte van 2 052 mm en een breedte van 220 mm, bieden de planken een groot oppervlak dat een gevoel van ruimte en continuïteit in uw interieur creëert. De dikte van 8 mm zorgt voor een solide en duurzame constructie, waardoor deze vloer bestand is tegen de dagelijkse slijtage van een druk huishouden. Elke verpakking bevat 6 planken, wat resulteert in een totale oppervlakte van 2,71 m², ideaal voor zowel grote als kleine projecten.

Een van de meest gewaardeerde kenmerken van deze vloer is het 5G Dry verbindingssysteem. Dit innovatieve kliksysteem maakt installatie eenvoudig en efficiënt. U hoeft geen lijm of andere materialen te gebruiken, wat het proces vergemakkelijkt en de planken veilig en stevig met elkaar verbindt. Met de rondomlopende V-voeg krijgt de vloer een authentieke uitstraling die doet denken aan massief hout, waardoor een warm en uitnodigend gevoel ontstaat.

De Meister LL 150 Eik Oud Hout Natuur is ook geschikt voor vloerverwarming, wat bijdraagt aan extra comfort, vooral tijdens koude dagen. Vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, waardoor uw huis een aangename sfeer behoudt. U kunt genieten van de luxe van warme voeten, terwijl u tegelijkertijd de esthetiek van een prachtige houten vloer behoudt.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze vloer ontworpen voor intensief gebruik in zowel woon- als commerciële ruimtes. Dit betekent dat de Meister LL 150 Eik Oud Hout Natuur perfect is voor drukbezochte gebieden zoals woonkamers, eetkamers en zelfs commerciële instellingen zoals restaurants en winkels. De hoge slijtvastheid en robuustheid van de vloer garanderen dat hij jarenlang mooi blijft, ongeacht de belasting.

De natuurlijke uitstraling van de Eik Oud Hout Natuur planken voegt een warme, uitnodigende sfeer toe aan elk interieur. De rijke houttinten en unieke texturen zorgen ervoor dat deze vloer perfect te combineren is met verschillende inrichtingsstijlen. Of u nu kiest voor een moderne, minimalistische inrichting of een meer traditionele, landelijke uitstraling, de Meister LL 150 Eik Oud Hout Natuur biedt een veelzijdige basis die past bij elke stijl.

Met een fabrieksgarantie van 25 jaar getuigt Meister van de kwaliteit en duurzaamheid van deze laminaatvloer. Deze lange garantieperiode biedt gemoedsrust en bevestigt dat u investeert in een product dat jarenlang meegaat zonder in te boeten op esthetiek of functionaliteit. U kunt erop vertrouwen dat de Meister LL 150 Eik Oud Hout Natuur zijn schoonheid en prestaties behoudt, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Samengevat is de Meister LL 150 Eik Oud Hout Natuur 07114 een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige laminaatvloer die stijl, comfort en duurzaamheid combineert. Met zijn royale afmetingen, authentieke uitstraling en innovatieve technologie vormt deze vloer een perfecte aanvulling op elk interieur. Of u nu een nieuw huis inricht of een bestaande ruimte wilt opfrissen, de Eik Oud Hout Natuur laminaatvloer van Meister belooft een tijdloze elegantie die jarenlang meegaat.

Lees meerShow less
Productdetails
M60000707114
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LL 150

Merk: Meister

Collectie: LL 150

Lengte: 2 052 mm

Breedte: 220 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,71 m²

Aantal planken per pak: 6

Verbinding: 5G Dry

V-groef: rondomlopende V-voeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.