Meister LD 250 Rotseik zand 07122

Merk:

Meister LD 250 is een compacte, korte en brede plank (1288 x 244 mm) met een bijzonder hoge en stabiele productopbouw. Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze vloer ook geschikt voor projectgebruik. De randen zijn voorzien van Aquastop-impregnering en een tussenlaag met AquaSafe+, waardoor de vloer watervast is (24 uur volgens NALFA). Dit maakt het mogelijk om de vloer ook in de badkamer te leggen. Het krasbestendige oppervlak, genaamd Diamond Pro, in combinatie met antistatisch decorpapier, maakt de technische voordelen van deze laminaatvloer compleet.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 32,36 (incl. btw) € 35,95
Referentie:
Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LD 250 Rotseik zand 07122 is een uitzonderlijke laminaatvloer die stijl en functionaliteit in uw interieur naadloos combineert. Gemaakt door het gerenommeerde merk Meister, staat deze vloer bekend om zijn authentieke uitstraling en hoogwaardige afwerking, waardoor het de perfecte keuze is voor elke woning.

Met een lengte van 1.288 mm en een breedte van 244 mm biedt deze vloer planken die een gevoel van ruimte en elegantie uitstralen. De dikte van 10 mm draagt bij aan de robuustheid en duurzaamheid van het product, wat betekent dat het bestand is tegen de dagelijkse slijtage die een druk huishouden met zich meebrengt. De Rotseik zand-afwerking heeft een warme, zandkleurige tint die de charme van natuurlijk eikenhout prachtig nabootst en zorgt voor een frisse, uitnodigende sfeer in uw woning.

De vloer is uitgerust met een Multiclic-verbinding, een innovatieve technologie die het leggen van de planken tot een eenvoudige en snelle klus maakt. Deze gebruiksvriendelijke verbinding kan zonder speciaal gereedschap worden gelegd, waardoor het een ideale keuze is voor zowel ervaren klussers als beginners. Elke verpakking bevat 6 planken, goed voor een totale oppervlakte van 1,886 m², wat het perfect maakt voor verschillende kamers in uw huis.

Een van de opmerkelijke eigenschappen van de Meister LD 250 Rotseik zand is de rondomlopende microvoeg. Deze subtiele voeg zorgt ervoor dat de planken er niet alleen mooi uitzien, maar ook eenvoudig te onderhouden zijn. Het ontwerp met microvoegen helpt om de vloer een uniforme en elegante uitstraling te geven, terwijl het tegelijkertijd het vuil en stof vermindert dat zich kan ophopen in traditionele voegen.

Deze laminaatvloer is ook geschikt voor vloerverwarming, wat een extra dimensie van comfort toevoegt aan uw huis. In de koude maanden voelt de vloer altijd aangenaam aan aan de voeten, wat bijdraagt aan een gezellige en warme sfeer in uw interieur. Het zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling door de ruimte, zodat u optimaal kunt genieten van uw woonomgeving.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is de Meister LD 250 Rotseik zand ontworpen voor intensief gebruik in zowel huishoudens als lichte commerciële ruimtes. Dit betekent dat de vloer bestand is tegen de uitdagingen van een druk gezin of een druk kantoor, zonder in te boeten op stijl of comfort. De robuuste toplaag biedt bescherming tegen krassen, vlekken en andere beschadigingen, zodat uw vloer er jarenlang als nieuw uitziet.

Een van de grootste voordelen van deze vloer is de fabrieksgarantie van 25 jaar. Dit getuigt van het vertrouwen van Meister in de kwaliteit en duurzaamheid van zijn producten, wat u als consument geruststelt over uw investering. Deze lange garantieperiode betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de slijtage van uw vloer, zelfs niet in de meest veeleisende omgevingen.

De Meister LD 250 Rotseik zand is meer dan alleen een vloer; het is een statement in uw interieur. De natuurlijke, zandkleurige uitstraling creëert een harmonieuze en gezellige sfeer, waardoor het perfect is voor woonkamers, slaapkamers en zelfs kantoorruimtes. De vloer past moeiteloos in verschillende interieurstijlen, van modern en minimalistisch tot rustiek en traditioneel.

Samenvattend is de Meister LD 250 Rotseik zand 07122 een prachtige en duurzame laminaatvloer die zowel esthetisch als praktisch voldoet aan de behoeften van moderne huishoudens. Met zijn elegante uitstraling, gebruiksgemak en lange levensduur is deze vloer een waardevolle aanvulling voor uw interieur. Laat uw leefruimte stralen met de charme en functionaliteit van de Meister LD 250 Rotseik zand en geniet van een tijdloze schoonheid die jarenlang meegaat.

Lees meerShow less
Productdetails
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LD 250

Merk: Meister

Collectie: LD 250

Lengte: 1288 mm

Breedte: 244 mm

Dikte: 10 mm

Inhoud pak: 1,886 m²

Aantal planken per pak: 6

Verbinding: Multiclic

V-groef: rondomlopende microvoeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen