Meister LD 250 Eik relax pure 07113

Meister LD 250 is een compacte, korte en brede plank (1288 x 244 mm) met een bijzonder hoge en stabiele productopbouw. Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze vloer ook geschikt voor projectgebruik. De randen zijn voorzien van Aquastop-impregnering en een tussenlaag met AquaSafe+, waardoor de vloer watervast is (24 uur volgens NALFA). Dit maakt het mogelijk om de vloer ook in de badkamer te leggen. Het krasbestendige oppervlak, genaamd Diamond Pro, in combinatie met antistatisch decorpapier, maakt de technische voordelen van deze laminaatvloer compleet.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 32,36 (incl. btw) € 35,95
Referentie:
Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LD 250 Eik relax pure 07113 is een schitterende laminaatvloer die de essentie van natuurlijke schoonheid en moderne functionaliteit perfect weet te combineren. Deze vloer, vervaardigd door het gerenommeerde merk Meister, biedt een stijlvolle en tijdloze uitstraling die elke ruimte transformeert in een oase van rust en comfort.

Met een lengte van 1.288 mm en een breedte van 244 mm zijn de planken royaal van formaat, wat een gevoel van ruimte en elegantie aan uw interieur toevoegt. De dikte van 10 mm zorgt voor een solide en duurzame basis, wat bijdraagt aan de levensduur en het gebruiksgemak van de vloer. De Eik relax pure-afwerking heeft een prachtige, lichte kleur die de natuurlijke uitstraling van eikenhout prachtig nabootst en zorgt voor een frisse en moderne ambiance in uw huis.

De vloer is voorzien van een Multiclic-verbinding, een innovatieve technologie die het leggen van de planken eenvoudig en snel maakt. Deze gebruiksvriendelijke verbinding vereist geen specialistisch gereedschap, waardoor het perfect is voor zowel ervaren klussers als doe-het-zelvers. In elk pak zitten 6 planken, goed voor een totale oppervlakte van 1,886 m², waardoor het een praktische keuze is voor verschillende ruimtes in uw woning.

Met de rondomlopende microvoeg biedt de Meister LD 250 Eik relax pure niet alleen een esthetisch aantrekkelijke afwerking, maar ook praktische voordelen. Deze voeg maakt het onderhoud gemakkelijker en zorgt ervoor dat de vloer er altijd verzorgd uitziet. Het zachte, natuurlijke uiterlijk van de vloer is een lust voor het oog en past naadloos bij diverse interieurstijlen, van modern tot klassiek.

Een van de opvallende kenmerken van deze laminaatvloer is de geschiktheid voor vloerverwarming. Dit voegt een extra dimensie van comfort toe aan uw huis, vooral in de koudere maanden. Met vloerverwarming voelt de vloer altijd aangenaam aan en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling door de ruimte.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is de Meister LD 250 Eik relax pure ontworpen voor intensief gebruik in huishoudens en lichte commerciële omgevingen. Dit betekent dat de vloer bestand is tegen de dagelijkse slijtage van een druk gezin of een drukke werkplek. De robuuste toplaag beschermt tegen krassen, vlekken en andere beschadigingen, zodat de vloer er jarenlang als nieuw uitziet.

De fabrieksgarantie van 25 jaar geeft aan dat Meister vertrouwen heeft in de kwaliteit en duurzaamheid van zijn producten. Deze garantie biedt gemoedsrust aan de koper, met de zekerheid dat de Eik relax pure is ontworpen om lang mee te gaan, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Met zijn warme, lichte afwerking is de Eik relax pure vloer een veelzijdige keuze die prachtig combineert met verschillende meubels en decoraties. Het natuurlijke karakter van de vloer creëert een gezellige en uitnodigende sfeer in uw woning, waardoor het een ideale keuze is voor woonkamers, slaapkamers en zelfs kantoorruimtes. Het is een vloer die de ruimte tot leven brengt en uitnodigt tot ontspanning en samenzijn.

Samengevat is de Meister LD 250 Eik relax pure 07113 meer dan alleen een vloer; het is een investering in stijl, comfort en duurzaamheid. Deze laminaatvloer biedt de luxe van een echte houten uitstraling met de voordelen van modern laminaat, en creëert een sfeervolle en stijlvolle omgeving in uw huis die jarenlang meegaat. Laat uw woonruimte stralen met de charmante en robuuste Meister LD 250 Eik relax pure en geniet van het comfort en de elegantie die deze vloer te bieden heeft.

Lees meerShow less
Productdetails
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LD 250

Merk: Meister

Collectie: LD 250

Lengte: 1288 mm

Breedte: 244 mm

Dikte: 10 mm

Inhoud pak: 1,886 m²

Aantal planken per pak: 6

Verbinding: Multiclic

V-groef: rondomlopende microvoeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen