Meister LD 250 Princess Oak zand 06895

Merk:

Meister LD 250 is een compacte, korte en brede plank (1288 x 244 mm) met een bijzonder hoge en stabiele productopbouw. Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze vloer ook geschikt voor projectgebruik. De randen zijn voorzien van Aquastop-impregnering en een tussenlaag met AquaSafe+, waardoor de vloer watervast is (24 uur volgens NALFA). Dit maakt het mogelijk om de vloer ook in de badkamer te leggen. Het krasbestendige oppervlak, genaamd Diamond Pro, in combinatie met antistatisch decorpapier, maakt de technische voordelen van deze laminaatvloer compleet.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 32,36 (incl. btw) € 35,95
Referentie:
M60000206895

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LD 250 Princess Oak zand 06895 is een prachtige laminaatvloer die een vleugje elegantie en luxe toevoegt aan elk interieur. Deze vloer is niet alleen ontworpen voor schoonheid, maar ook voor functionaliteit, waardoor het een ideale keuze is voor zowel moderne als traditionele woningen. Met zijn verfijnde afwerking en natuurlijke uitstraling brengt deze vloer een warme en uitnodigende sfeer in uw leefruimtes.

Met een lengte van 1.288 mm en een breedte van 244 mm zorgen de planken voor een royale uitstraling die de ruimte vergroot en het gevoel van openheid bevordert. De dikte van 10 mm garandeert niet alleen een stevige en duurzame constructie, maar ook een prettig loopgeluid, wat bijdraagt aan het comfort in uw huis. De innovatieve Multiclic-verbinding maakt de installatie van de planken eenvoudig en probleemloos. Dankzij dit gebruiksvriendelijke systeem kunt u de vloer snel en zonder gedoe leggen, wat het een uitstekende keuze maakt voor zowel doe-het-zelvers als professionals.

De Meister LD 250 Princess Oak zand komt in een verpakking met 6 planken, wat een totale oppervlakte van 1,886 m² oplevert. Dit is perfect voor verschillende ruimtes, of u nu een gezellige woonkamer, een eetkamer of een studeerkamer wilt inrichten. De rondomlopende microvoeg zorgt voor een strakke en naadloze afwerking, wat de vloer een authentieke uitstraling geeft die lijkt op echt hout.

Een ander belangrijk kenmerk van deze vloer is de geschiktheid voor vloerverwarming. Dit biedt de mogelijkheid om te genieten van een aangenaam warme vloer, vooral tijdens de wintermaanden. De gelijkmatige warmteverdeling zorgt ervoor dat u comfortabel door uw huis kunt bewegen, wat de algehele woonervaring aanzienlijk verbetert.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is de Meister LD 250 Princess Oak zand ideaal voor intensief huishoudelijk gebruik en zelfs voor lichte commerciële toepassingen. Dit betekent dat deze vloer bestand is tegen de slijtage van dagelijks gebruik, waardoor hij perfect is voor drukbezochte ruimtes zoals woonkamers, eetruimtes en gangen. De duurzame toplaag beschermt tegen krassen, vlekken en andere beschadigingen, zodat uw vloer er jarenlang mooi en verzorgd uitziet.

Meister staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en de Princess Oak zand 06895 is daarop geen uitzondering. Met een fabrieksgarantie van 25 jaar kunt u erop vertrouwen dat u investeert in een vloer die is ontworpen om lang mee te gaan. Deze garantie biedt niet alleen gemoedsrust, maar bevestigt ook de betrouwbaarheid van het product.

De lichte, zandkleurige afwerking van de eikenhouten planken creëert een frisse en tijdloze uitstraling die perfect aansluit bij elke interieurstijl. Of u nu kiest voor een modern, strak decor of een meer traditionele inrichting, deze vloer voegt een gevoel van harmonie en verfijning toe aan uw ruimte. De neutrale tinten maken het gemakkelijk om te combineren met verschillende kleuren en stijlen, waardoor u eindeloze mogelijkheden heeft voor decoratie en inrichting.

Samenvattend biedt de Meister LD 250 Princess Oak zand 06895 de perfecte combinatie van stijl, duurzaamheid en functionaliteit. Deze laminaatvloer transformeert uw ruimte met zijn luxe uitstraling en praktische eigenschappen. Dankzij de eenvoudige installatie, de geschiktheid voor vloerverwarming en de lange levensduur is deze vloer een waardevolle aanvulling op uw huis. Maak van uw ruimtes een plek van schoonheid en comfort met de natuurlijke elegantie van de Princess Oak zand, en geniet van een vloer die met u meegroeit in stijl en functionaliteit.

Lees meerShow less
Productdetails
M60000206895
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LD 250

Merk: Meister

Collectie: LD 250

Lengte: 1288 mm

Breedte: 244 mm

Dikte: 10 mm

Inhoud pak: 1,886 m²

Aantal planken per pak: 6

Verbinding: Multiclic

V-groef: rondomlopende microvoeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.