Meister LD 200 Fontein eik pure 07152

Merk:

Meister LD 200 is een antistatische, watervaste laminaatvloer die absoluut ongevoelig is voor krassen. Deze slimme, brede laminaatvloer is geschikt voor diverse toepassingen. Met een opbouwhoogte van 8 mm en een gebruiksklasse van 23-32 is de MeisterDesign LD 200 ideaal voor sterk belaste woonruimtes en badkamers, evenals commerciële ruimtes zoals kleine winkels en restaurants. De korte brede plank (1288 x 244 mm) heeft als bijzonder optisch detail een fijne microvoeg. Dit zorgt ervoor dat de afzonderlijke planken zich licht tegen elkaar aftekenen, wat de vloer een mooie en plastische uitstraling geeft.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 25,16 (incl. btw) € 27,95
Referentie:
M60000407152

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LD 200 Fontein eik pure 07152 is een elegante laminaatvloer die de essentie van natuurlijk eikenhout perfect vastlegt. Deze vloer is ontworpen voor zowel esthetiek als functionaliteit en is de ideale keuze voor elke woning die een warme, uitnodigende sfeer wil creëren. Met zijn tijdloze uitstraling past deze vloer harmonieus in verschillende interieurstijlen, van modern en minimalistisch tot klassiek en landelijk.

Met een lengte van 1.288 mm en een breedte van 244 mm bieden de planken een royale uitstraling die elke ruimte vergroot. De dikte van 8 mm zorgt voor een stevige basis, terwijl de innovatieve Multiclic-verbinding een eenvoudige en snelle installatie mogelijk maakt. Geen gedoe met lijm of speciaal gereedschap – het kliksysteem maakt het eenvoudig om de planken samen te voegen en een prachtig eindresultaat te bereiken.

Elke verpakking bevat 8 planken, wat resulteert in een totale oppervlakte van 2,514 m². Dit maakt het ideaal voor zowel grote als kleine ruimtes, en u kunt de vloer aanpassen aan de specifieke afmetingen van uw woning. De rondomlopende microvoeg zorgt voor een strakke en verfijnde afwerking, waardoor de planken nog meer op authentiek hout lijken. Deze details maken het verschil en geven uw vloer een luxe uitstraling.

Een van de meest aantrekkelijke kenmerken van de Fontein eik pure is de geschiktheid voor vloerverwarming. Dit betekent dat u kunt genieten van een aangenaam warme vloer, wat bijdraagt aan het comfort in uw huis, vooral tijdens de koudere maanden. De gelijkmatige warmteverdeling zorgt ervoor dat uw voeten altijd warm aanvoelen, wat de algehele woonervaring aanzienlijk verbetert.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze vloer uitermate geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik en zelfs voor lichte commerciële toepassingen. Dit betekent dat de Meister LD 200 Fontein eik pure bestand is tegen de slijtage die gepaard gaat met dagelijks gebruik in drukbezochte ruimtes, zoals woonkamers, eetruimtes en gangen. De duurzame toplaag biedt uitstekende bescherming tegen krassen, vlekken en andere beschadigingen, waardoor uw vloer er jarenlang mooi uitziet.

Meister staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en de Fontein eik pure 07152 is daarop geen uitzondering. Met een fabrieksgarantie van 25 jaar kunt u erop vertrouwen dat u investeert in een vloer die is ontworpen om lang mee te gaan. Deze garantie geeft niet alleen gemoedsrust, maar bevestigt ook de betrouwbaarheid van het product.

De pure, natuurlijke tinten van de eikenhouten planken creëren een frisse en tijdloze uitstraling die elke ruimte opfleurt. Of u nu een modern, strak interieur heeft of een meer traditionele inrichting, deze vloer voegt een gevoel van harmonie en elegantie toe. Het is een veelzijdige vloer die perfect past bij elke decoratie en die de mogelijkheid biedt om te spelen met verschillende stijlen en kleuren in uw interieur.

Samenvattend biedt de Meister LD 200 Fontein eik pure 07152 de ideale combinatie van stijl, duurzaamheid en functionaliteit. Deze laminaatvloer transformeert uw ruimte met zijn luxe uitstraling en is tegelijkertijd een praktische keuze voor dagelijks gebruik. Dankzij de eenvoudige installatie, de geschiktheid voor vloerverwarming en de lange levensduur is deze vloer een waardevolle aanvulling op uw huis. Laat uw ruimtes stralen met de natuurlijke schoonheid en kwaliteit van de Fontein eik pure en geniet van een vloer die met u meegroeit in stijl en comfort.

Lees meerShow less
Productdetails
M60000407152
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LD 200

Merk: Meister

Collectie: LD 200

Lengte: 1 288 mm

Breedte: 244 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,514 m²

Aantal planken per pak: 8

Verbinding: Multiclic

V-groef: rondomlopende microvoeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.