Meister LD 250 Eik champagne 07001

Merk:

Meister LD 250 is een compacte, korte en brede plank (1288 x 244 mm) met een bijzonder hoge en stabiele productopbouw. Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze vloer ook geschikt voor projectgebruik. De randen zijn voorzien van Aquastop-impregnering en een tussenlaag met AquaSafe+, waardoor de vloer watervast is (24 uur volgens NALFA). Dit maakt het mogelijk om de vloer ook in de badkamer te leggen. Het krasbestendige oppervlak, genaamd Diamond Pro, in combinatie met antistatisch decorpapier, maakt de technische voordelen van deze laminaatvloer compleet.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 32,36 (incl. btw) € 35,95
Referentie:
M60000207001
Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LD 250 Eik champagne 07001 is een prachtige laminaatvloer die de warme en verfijnde uitstraling van natuurlijk eikenhout combineert met de praktische voordelen van modern laminaat. Deze vloer is perfect voor iedereen die een stijlvolle en duurzame vloeroplossing zoekt, die zowel elegant als gebruiksvriendelijk is.

Met een lengte van 1.288 mm en een breedte van 244 mm biedt deze vloer planken die een gevoel van ruimte en openheid creëren. De dikte van 10 mm zorgt voor een stevige en stabiele constructie, ideaal voor dagelijks gebruik in drukbezochte ruimtes. Of het nu gaat om de woonkamer, de eetkamer of een hal, de Eik champagne voegt een vleugje luxe toe aan elk interieur.

De vloer is uitgerust met de innovatieve Multiclic-verbinding, waardoor installatie eenvoudig en snel is. Met deze slimme vergrendelingstechnologie kunt u de planken gemakkelijk zelf leggen, zonder dat er ingewikkelde gereedschappen of speciale vaardigheden nodig zijn. Dit bespaart tijd en moeite, waardoor het ideaal is voor zowel doe-het-zelvers als professionele installateurs.

De Meister LD 250 Eik champagne wordt geleverd in een verpakking met 6 planken, wat een totale oppervlakte van 1,886 m² oplevert. Dit maakt het perfect voor het inrichten van diverse ruimtes in uw huis. De rondomlopende microvoeg zorgt voor een naadloze en authentieke uitstraling die de charme van echt hout nabootst. Deze subtiele voegaccenten dragen bij aan de esthetiek en geven een luxe afwerking aan de vloer.

Een van de opvallende kenmerken van deze vloer is de geschiktheid voor vloerverwarming. Dit betekent dat u uw ruimtes comfortabel en warm kunt houden, zelfs in de koudere maanden. De gelijkmatige warmteverdeling zorgt ervoor dat de vloer aangenaam aanvoelt, waardoor het een ideale keuze is voor gezinnen die op zoek zijn naar extra comfort in hun huis.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is de Meister LD 250 Eik champagne uitermate geschikt voor intensief gebruik in huishoudens en zelfs voor lichte commerciële toepassingen. Deze vloer is bestand tegen de slijtage van dagelijks gebruik, waardoor hij perfect is voor drukbezochte ruimtes. De duurzame toplaag beschermt de vloer tegen krassen, vlekken en andere beschadigingen, waardoor uw vloer er jarenlang als nieuw uitziet.

De fabrieksgarantie van 25 jaar getuigt van de kwaliteit en duurzaamheid van de Meister-vloeren. Dit biedt niet alleen gemoedsrust, maar ook de zekerheid dat u investeert in een product dat is ontworpen om lang mee te gaan. Meister is een merk dat bekend staat om zijn vakmanschap en betrouwbaarheid, waardoor u kunt vertrouwen op de waarde van uw aankoop.

Met zijn zachte champagnekleur en authentieke eikenhouten uitstraling past de Eik champagne perfect in elke interieurstijl. Of u nu een moderne, minimalistische inrichting heeft of een meer traditionele uitstraling verkiest, deze vloer biedt de perfecte achtergrond voor al uw decoraties. De neutrale tinten maken het gemakkelijk om te combineren met verschillende kleuren en stijlen, waardoor u eindeloze mogelijkheden heeft om uw woonruimte in te richten.

Samenvattend biedt de Meister LD 250 Eik champagne 07001 een ideale combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid. Deze laminaatvloer transformeert uw leefruimtes met zijn luxe uitstraling en praktische eigenschappen. Geniet van een vloer die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook is ontworpen om aan de eisen van uw dagelijkse leven te voldoen. Kies voor de warme charme van de Eik champagne en creëer een uitnodigende en stijlvolle omgeving in uw huis die jarenlang meegaat.

Lees meerShow less
Productdetails
M60000207001
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LD 250

Merk: Meister

Collectie: LD 250

Lengte: 1288 mm

Breedte: 244 mm

Dikte: 10 mm

Inhoud pak: 1,886 m²

Aantal planken per pak: 6

Verbinding: Multiclic

V-groef: rondomlopende microvoeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen