Meister LD 250 Princess Oak crème 06896

Merk:

Meister LD 250 is een compacte, korte en brede plank (1288 x 244 mm) met een bijzonder hoge en stabiele productopbouw. Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze vloer ook geschikt voor projectgebruik. De randen zijn voorzien van Aquastop-impregnering en een tussenlaag met AquaSafe+, waardoor de vloer watervast is (24 uur volgens NALFA). Dit maakt het mogelijk om de vloer ook in de badkamer te leggen. Het krasbestendige oppervlak, genaamd Diamond Pro, in combinatie met antistatisch decorpapier, maakt de technische voordelen van deze laminaatvloer compleet.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 32,36 (incl. btw) € 35,95
Referentie:
M60000206896

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LD 250 Princess Oak crème 06896 is een betoverende laminaatvloer die elegantie en moderniteit combineert, waardoor het een uitstekende keuze is voor elk interieur. Met zijn warme crème tint en authentieke houtlook brengt deze vloer een gevoel van luxe en comfort in uw huis. Het biedt niet alleen een esthetische upgrade, maar ook de functionaliteit die u nodig heeft in een druk huishouden.

Met een lengte van 1.288 mm en een breedte van 244 mm zijn de planken ontworpen om een ruime en open uitstraling te creëren. De dikte van 10 mm zorgt voor een solide basis die niet alleen duurzaam is, maar ook zorgt voor een aangenaam loopgeluid. Dit maakt de vloer perfect voor ruimtes waar comfort en geluidsisolatie van belang zijn, zoals woonkamers en slaapkamers.

De vloer is uitgerust met een gebruiksvriendelijke Multiclic-verbinding, waardoor de installatie eenvoudig en snel verloopt. U kunt de planken gemakkelijk zelf leggen zonder dat er specialistische gereedschappen of uitgebreide kennis vereist zijn. Dit bespaart tijd en moeite, wat het een ideale keuze maakt voor zowel doe-het-zelvers als professionals.

De Meister LD 250 Princess Oak crème wordt geleverd in een pak met 6 planken, wat een totale oppervlakte van 1,886 m² oplevert. Dit is perfect voor het inrichten van verschillende ruimtes in uw huis, van de woonkamer tot de eetkamer en zelfs de hal. De rondomlopende microvoeg zorgt voor een naadloze afwerking die de natuurlijke uitstraling van echt hout nabootst, waardoor de vloer een verfijnde en stijlvolle uitstraling heeft.

Een belangrijk aspect van deze vloer is de geschiktheid voor vloerverwarming. Dit biedt de mogelijkheid om een aangenaam warme vloer te creëren, wat bijzonder prettig is in de koudere maanden. De gelijkmatige warmteverdeling zorgt ervoor dat u met gemak door uw huis kunt lopen zonder dat u koude voeten krijgt. Dit verhoogt het comfortniveau in elke kamer.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is de Meister LD 250 Princess Oak crème perfect voor intensief gebruik in huishoudens en zelfs voor lichte commerciële toepassingen. Dit betekent dat de vloer bestand is tegen de slijtage van dagelijks gebruik, waardoor hij ideaal is voor drukbezochte ruimtes zoals woonkamers, eetruimtes en gangen. De duurzame toplaag beschermt de vloer tegen krassen, vlekken en andere beschadigingen, zodat uw vloer er jarenlang mooi uitziet.

De fabrieksgarantie van 25 jaar onderstreept de kwaliteit en duurzaamheid van de Meister-vloeren. Dit biedt gemoedsrust, omdat u weet dat u investeert in een product dat is ontworpen om lang mee te gaan. Het merk Meister staat bekend om zijn vakmanschap en betrouwbare producten, waardoor u kunt vertrouwen op de waarde van uw aankoop.

Met zijn warme, crèmekleurige afwerking en de authentieke uitstraling van eikenhout, is de Princess Oak crème perfect voor elke interieurstijl. Of u nu een moderne, minimalistische inrichting of een meer traditionele stijl heeft, deze vloer voegt een gevoel van harmonie en elegantie toe aan uw ruimte. De neutrale tinten maken het eenvoudig om te combineren met verschillende kleuren en decoraties, waardoor u eindeloze mogelijkheden heeft voor het inrichten van uw huis.

Samenvattend biedt de Meister LD 250 Princess Oak crème 06896 de ideale combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid. Deze laminaatvloer transformeert uw leefruimtes met zijn luxe uitstraling en praktische eigenschappen. Geniet van een vloer die niet alleen mooi is, maar ook is ontworpen om te voldoen aan de eisen van uw dagelijkse leven. Kies voor de natuurlijke elegantie van de Princess Oak crème en creëer een warme, uitnodigende omgeving in uw huis die jarenlang meegaat.

Lees meerShow less
Productdetails
M60000206896
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LD 250

Merk: Meister

Collectie: LD 250

Lengte: 1288 mm

Breedte: 244 mm

Dikte: 10 mm

Inhoud pak: 1,886 m²

Aantal planken per pak: 6

Verbinding: Multiclic

V-groef: rondomlopende microvoeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.