Meister LL 250 Vallei eik licht 07144

Merk:

Meister LL 250 is een indrukwekkende lange plank binnen de MeisterDesign laminaatvloeren. Deze vloer beschikt over een bijzonder hoge en stabiele productopbouw en is, met gebruiksklasse 23-32, ook geschikt voor projectgebruik. De randen zijn voorzien van Aquastop-impregnering en een tussenlaag met AquaSafe+, wat de vloer watervast maakt (24 uur volgens NALFA). Hierdoor kan de vloer ook in de badkamer worden gelegd. Het krasbestendige oppervlak, bekend als Diamond Pro, en het antistatische decorpapier completeren de technische voordelen van deze laminaatvloer.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 35,96 (incl. btw) € 39,95
Referentie:
M60000907144
Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LL 250 Vallei eik licht 07144 is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een laminaatvloer die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook voldoet aan hoge kwaliteitsnormen. Dit product van het gerenommeerde merk Meister biedt een harmonieuze combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid, waardoor het een ideale toevoeging is aan elk interieur.

Met een lengte van 2.052 mm en een breedte van 248 mm zorgen de planken voor een elegante uitstraling en een gevoel van ruimte. De dikte van 10 mm draagt bij aan de robuustheid en stabiliteit van de vloer, wat essentieel is voor dagelijks gebruik. De Vallei eik licht-kleur geeft een frisse, moderne uitstraling die perfect past in hedendaagse woningen, maar ook mooi combineert met klassiekere interieurs.

Een van de meest opvallende kenmerken van de Meister LL 250 Vallei eik licht is de gebruiksvriendelijke 5G Dry-verbinding. Dit innovatieve kliksysteem maakt het leggen van de vloer snel en eenvoudig, zonder dat u daar speciale gereedschappen of lijm voor nodig heeft. Of u nu een ervaren doe-het-zelver bent of voor het eerst een vloer legt, met dit systeem bent u verzekerd van een probleemloze installatie.

De verpakking bevat 4 planken, goed voor een totale oppervlakte van 2,04 m². Dankzij de rondomlopende microvoeg heeft de vloer een verfijnde afwerking die zorgt voor een uniforme uitstraling. Dit design maakt de vloer niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook eenvoudig te onderhouden, waardoor u meer tijd heeft om van uw ruimte te genieten.

De Meister LL 250 Vallei eik licht is geschikt voor vloerverwarming, wat zorgt voor extra comfort in uw woning. Deze vloer geleidt warmte efficiënt, zodat u zelfs in de wintermaanden kunt genieten van een aangename temperatuur onder uw voeten. Dit maakt het een ideale keuze voor alle seizoenen.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze laminaatvloer uitstekend bestand tegen slijtage en is hij geschikt voor intensief gebruik in zowel woonruimtes als lichte commerciële omgevingen. De sterke toplaag biedt bescherming tegen krassen, vlekken en andere beschadigingen, waardoor de vloer er jarenlang als nieuw uit blijft zien.

Bovendien biedt Meister een fabrieksgarantie van 25 jaar op deze vloer, wat de kwaliteit en duurzaamheid van het product benadrukt. U kunt met een gerust hart investeren in de LL 250 Vallei eik licht, wetende dat u een vloer heeft gekozen die ontworpen is om lang mee te gaan.

Met de Meister LL 250 Vallei eik licht 07144 haalt u niet alleen een vloer in huis; u voegt een element van natuurlijke schoonheid en verfijning toe aan uw interieur. Of u deze vloer nu in de woonkamer, eetkamer, slaapkamer of een andere ruimte plaatst, de lichte eiken uitstraling creëert een warme en uitnodigende sfeer die gasten zal bekoren en een gevoel van rust en harmonie biedt.

Kortom, de Meister LL 250 Vallei eik licht 07144 is meer dan alleen een vloer; het is een statement van stijl en functionaliteit. Transformeer uw leefruimte in een elegante en comfortabele omgeving met deze prachtige laminaatvloer. Kies voor Meister en geniet van de perfecte combinatie van esthetiek en duurzaamheid, en maak van uw huis een waar thuis.

Lees meerShow less
Productdetails
M60000907144
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LL 250

Merk: Meister

Collectie: LL 250

Lengte: 2 052 mm

Breedte: 248 mm

Dikte: 10 mm

Inhoud pak: 2,04 m²

Aantal planken per pak: 4

Verbinding: 5G Dry

V-groef: rondomlopende microvoeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen