Meister LD 200 Rotseik zand 07122

Merk:

Meister LD 200 is een antistatische, watervaste laminaatvloer die absoluut ongevoelig is voor krassen. Deze slimme, brede laminaatvloer is geschikt voor diverse toepassingen. Met een opbouwhoogte van 8 mm en een gebruiksklasse van 23-32 is de MeisterDesign LD 200 ideaal voor sterk belaste woonruimtes en badkamers, evenals commerciële ruimtes zoals kleine winkels en restaurants. De korte brede plank (1288 x 244 mm) heeft als bijzonder optisch detail een fijne microvoeg. Dit zorgt ervoor dat de afzonderlijke planken zich licht tegen elkaar aftekenen, wat de vloer een mooie en plastische uitstraling geeft.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 25,16 (incl. btw) € 27,95
Referentie:
M60000407122

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LD 200 Rotseik Zand 07122 is een schitterende laminaatvloer die de schoonheid en warmte van natuurlijk eikenhout perfect vastlegt, terwijl het tegelijkertijd de voordelen van moderne technologie en gebruiksgemak biedt. Deze vloer is ontworpen om een sfeervolle en uitnodigende omgeving te creëren in elk type interieur, of het nu gaat om een gezellige woonkamer, een stijlvolle keuken of een professionele werkomgeving.

Met een lengte van 1.288 mm en een breedte van 244 mm zijn de planken royaal en creëren ze een gevoel van ruimte en luxe. De dikte van 8 mm zorgt voor een solide en duurzame basis die geschikt is voor intensief gebruik. Elke verpakking bevat 8 planken, wat resulteert in een totale oppervlakte van 2,514 m². Dit maakt de vloer ideaal voor zowel grote als kleinere ruimtes, waarbij de unieke uitstraling van de Rotseik Zand optimaal tot zijn recht komt.

De Multiclic-verbinding is een van de vele sterke punten van deze vloer. Dit innovatieve systeem maakt de installatie eenvoudig en snel, zonder dat er lijm nodig is. U kunt de planken gemakkelijk op elkaar klikken, wat zorgt voor een stevige en stabiele verbinding. Daarnaast is de vloer voorzien van een rondomlopende microvoeg, die de planken een verfijnde en naadloze uitstraling geeft. Dit draagt bij aan de authentieke look van natuurlijk hout en verhoogt de esthetische waarde van uw ruimte.

Een ander belangrijk voordeel van de Meister LD 200 Rotseik Zand is de geschiktheid voor vloerverwarming. Dit maakt het mogelijk om te genieten van een warme, comfortabele vloer, vooral tijdens de koude wintermaanden. De gelijkmatige warmteverdeling zorgt voor een aangename temperatuur in uw huis, waardoor het een ideale keuze is voor alle seizoenen.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze vloer uitermate geschikt voor zowel intensief huishoudelijk gebruik als voor licht commercieel gebruik. Dit betekent dat de vloer bestand is tegen de dagelijkse slijtage van drukbezochte ruimtes, zoals woonkamers, eetruimtes en gangen. De slijtvaste toplaag biedt bescherming tegen krassen, vlekken en andere beschadigingen, zodat de vloer er jarenlang prachtig uit blijft zien met minimaal onderhoud.

Meister staat bekend om zijn hoge kwaliteit en betrouwbaarheid, en de Rotseik Zand is daarop geen uitzondering. Met een indrukwekkende fabrieksgarantie van 25 jaar kunt u erop vertrouwen dat deze vloer is ontworpen om lang mee te gaan. Dit biedt niet alleen zekerheid over de kwaliteit van het product, maar ook gemoedsrust, wetende dat uw investering goed beschermd is.

De kleur en het ontwerp van de Rotseik Zand stralen een warme, natuurlijke uitstraling uit. De zachte zandtinten en de authentieke houtstructuren creëren een rustige en serene sfeer, die perfect aansluit bij een breed scala aan interieurstijlen. Of u nu houdt van een moderne, minimalistische inrichting of een meer traditionele stijl, deze vloer past zich moeiteloos aan en verhoogt de algehele charme van uw woon- of werkruimte.

Samengevat is de Meister LD 200 Rotseik Zand 07122 de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een elegante, duurzame en functionele vloer. Met zijn natuurlijke uitstraling, eenvoudige installatie en lange levensduur is deze laminaatvloer ideaal voor zowel huishoudens als commerciële ruimtes. Het biedt alles wat u nodig heeft voor een prachtige, comfortabele en duurzame vloer die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook bestand is tegen de uitdagingen van het dagelijks leven. Transformeer uw ruimte met de Rotseik Zand en geniet van een hoogwaardige vloer die jarenlang meegaat.

Lees meerShow less
Productdetails
M60000407122
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LD 200

Merk: Meister

Collectie: LD 200

Lengte: 1 288 mm

Breedte: 244 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,514 m²

Aantal planken per pak: 8

Verbinding: Multiclic

V-groef: rondomlopende microvoeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.