Meister LD 250 Eik zand 07004

Merk:

Meister LD 250 is een compacte, korte en brede plank (1288 x 244 mm) met een bijzonder hoge en stabiele productopbouw. Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze vloer ook geschikt voor projectgebruik. De randen zijn voorzien van Aquastop-impregnering en een tussenlaag met AquaSafe+, waardoor de vloer watervast is (24 uur volgens NALFA). Dit maakt het mogelijk om de vloer ook in de badkamer te leggen. Het krasbestendige oppervlak, genaamd Diamond Pro, in combinatie met antistatisch decorpapier, maakt de technische voordelen van deze laminaatvloer compleet.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 32,36 (incl. btw) € 35,95
Referentie:

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LD 250 Eik zand 07004 is een betoverende laminaatvloer die een perfecte balans biedt tussen stijl, functionaliteit en duurzaamheid. Deze vloer, ontworpen door het gerenommeerde merk Meister, is ideaal voor wie zijn woonruimte wil verrijken met de natuurlijke schoonheid van eikenhout, maar zonder in te boeten op modern comfort en gebruiksgemak.

Met een lengte van 1.288 mm en een breedte van 244 mm zijn de planken royaal van formaat, waardoor ze een gevoel van ruimte en elegantie creëren in elke kamer. De dikte van 10 mm garandeert een solide basis, wat bijdraagt aan zowel de uitstraling als de levensduur van de vloer. De warme, zandkleurige afwerking van de Eik zand geeft een natuurlijke en uitnodigende uitstraling, waardoor het een perfecte keuze is voor zowel moderne als klassieke interieurstijlen.

De vloer is uitgerust met een Multiclic-verbinding, wat de installatie aanzienlijk vergemakkelijkt. Deze innovatieve technologie maakt het mogelijk om de planken eenvoudig en snel te leggen, zonder dat er specialistisch gereedschap aan te pas hoeft te komen. Hierdoor is de Meister LD 250 Eik zand ideaal voor doe-het-zelvers die een frisse uitstraling aan hun huis willen geven zonder de kosten van een professionele installatie.

In elke verpakking zitten 6 planken, goed voor een totale oppervlakte van 1,886 m². Deze vloer is perfect voor het inrichten van diverse ruimtes, of het nu gaat om een woonkamer, slaapkamer of zelfs een kantoorruimte. De rondomlopende microvoeg zorgt voor een naadloze en verfijnde afwerking, die de charme van echt hout nabootst. Dit detail voegt niet alleen esthetische waarde toe, maar vergroot ook de gebruiksvriendelijkheid, aangezien het onderhoud en het schoonmaken vergemakkelijkt.

Een van de meest aantrekkelijke eigenschappen van de Meister LD 250 Eik zand is de geschiktheid voor vloerverwarming. Dit biedt extra comfort, vooral in de koudere maanden, en zorgt voor een aangename temperatuur in uw huis. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld, waardoor de vloer altijd een prettige ervaring biedt om op te lopen.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze laminaatvloer ontworpen voor intensief gebruik in huishoudens en lichte commerciële toepassingen. Dit betekent dat de vloer perfect bestand is tegen de slijtage van dagelijks leven, inclusief kinderen en huisdieren. De duurzame toplaag biedt bescherming tegen krassen, vlekken en andere beschadigingen, waardoor de vloer er jarenlang als nieuw uitziet.

De fabrieksgarantie van 25 jaar geeft aan dat Meister vertrouwen heeft in de kwaliteit en duurzaamheid van zijn producten. Dit biedt de koper de zekerheid dat de Eik zand is ontworpen om lang mee te gaan, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Met Meister kiest u voor een merk dat staat voor vakmanschap en betrouwbaarheid.

De warme zandkleur van de Eik zand maakt deze vloer veelzijdig en gemakkelijk te combineren met diverse meubels en decoraties. Het natuurlijke uiterlijk voegt een verfijnde toets toe aan elk interieur en past perfect bij zowel minimalistische als rijkelijk gedecoreerde ruimtes. Het is een vloer die uitnodigt tot gezelligheid en comfort, waardoor het een geweldige aanvulling is op elk huis.

Samengevat, de Meister LD 250 Eik zand 07004 is niet zomaar een vloer, het is een investering in stijl, comfort en duurzaamheid. Deze laminaatvloer transformeert uw woonruimtes met zijn warme uitstraling en praktische eigenschappen. Geniet van de luxe van een echte houten uitstraling met de voordelen van modern laminaat, en creëer een sfeervolle en stijlvolle omgeving in uw huis die jarenlang meegaat. Maak van uw woning een thuis met de charmante en robuuste Meister LD 250 Eik zand.

Lees meerShow less
Productdetails
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LD 250

Merk: Meister

Collectie: LD 250

Lengte: 1288 mm

Breedte: 244 mm

Dikte: 10 mm

Inhoud pak: 1,886 m²

Aantal planken per pak: 6

Verbinding: Multiclic

V-groef: rondomlopende microvoeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.