Meister LD 200 Wolf eik 07146

Merk:

Meister LD 200 is een antistatische, watervaste laminaatvloer die absoluut ongevoelig is voor krassen. Deze slimme, brede laminaatvloer is geschikt voor diverse toepassingen. Met een opbouwhoogte van 8 mm en een gebruiksklasse van 23-32 is de MeisterDesign LD 200 ideaal voor sterk belaste woonruimtes en badkamers, evenals commerciële ruimtes zoals kleine winkels en restaurants. De korte brede plank (1288 x 244 mm) heeft als bijzonder optisch detail een fijne microvoeg. Dit zorgt ervoor dat de afzonderlijke planken zich licht tegen elkaar aftekenen, wat de vloer een mooie en plastische uitstraling geeft.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 25,16 (incl. btw) € 27,95
Referentie:
M60000407146

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LD 200 Wolf eik 07146 is een prachtige laminaatvloer die de robuuste en natuurlijke uitstraling van eikenhout combineert met moderne functionaliteit. Deze vloer is ontworpen om een warme en uitnodigende sfeer te creëren in elke ruimte van uw huis, van de woonkamer tot de eetkamer en zelfs in drukbezochte commerciële omgevingen. Met zijn authentieke uitstraling voegt deze vloer niet alleen stijl toe, maar ook een gevoel van gezelligheid en comfort aan uw interieur.

Met een indrukwekkende lengte van 1.288 mm en een breedte van 244 mm zorgen de planken voor een royale en ruime uitstraling in uw ruimte. De dikte van 8 mm biedt een stevige basis die bestand is tegen de dagelijkse slijtage. Elke verpakking bevat 8 planken, wat resulteert in een totale oppervlakte van 2,514 m². Dit maakt de vloer bijzonder veelzijdig en geschikt voor verschillende soorten ruimtes en toepassingen.

De Multiclic-verbinding maakt de installatie van de Meister LD 200 Wolf eik uiterst eenvoudig. Dankzij dit slimme kliksysteem kunnen de planken snel en zonder speciaal gereedschap of lijm aan elkaar worden bevestigd. Dit bespaart niet alleen tijd, maar garandeert ook een stabiele en stevige verbinding die ervoor zorgt dat uw vloer jarenlang meegaat. De rondomlopende microvoeg voegt een extra niveau van verfijning toe aan de planken, waardoor de vloer een elegante en naadloze uitstraling heeft.

Een ander belangrijk voordeel van deze vloer is dat hij geschikt is voor vloerverwarming. Dit betekent dat u kunt genieten van een aangenaam warme vloer, zelfs tijdens de koudere maanden. De gelijkmatige warmteverdeling zorgt voor comfort en verhoogt het woonplezier, waardoor de vloer perfect is voor elk seizoen en elk type interieur.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is de Wolf eik 07146 ideaal voor zowel intensief huishoudelijk gebruik als voor lichte commerciële toepassingen. Dit betekent dat deze vloer bestand is tegen de uitdagingen van dagelijkse slijtage in drukbezochte ruimtes, zoals woonkamers, eetruimtes en gangen. De slijtvaste toplaag biedt uitstekende bescherming tegen krassen, vlekken en andere beschadigingen, zodat uw vloer er jarenlang als nieuw uitziet met minimaal onderhoud.

Meister staat bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen, en de Wolf eik 07146 is daarop geen uitzondering. Met een fabrieksgarantie van 25 jaar kunt u erop vertrouwen dat deze vloer is ontworpen om lang mee te gaan. Dit biedt niet alleen zekerheid over de kwaliteit van het product, maar ook gemoedsrust, wetende dat uw investering goed beschermd is.

De warme, natuurlijke tinten en de authentieke houtstructuren van de Wolf eik creëren een gezellige en uitnodigende sfeer, die perfect aansluit bij diverse interieurstijlen. Of u nu kiest voor een moderne, minimalistische inrichting of een meer traditionele stijl, deze vloer past zich moeiteloos aan en verhoogt de algehele charme van uw woon- of werkruimte.

Samengevat is de Meister LD 200 Wolf eik 07146 de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle, duurzame en functionele vloer. Met zijn luxe uitstraling, eenvoudige installatie en lange levensduur biedt deze laminaatvloer alles wat u nodig heeft voor een prachtige en comfortabele vloer die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook bestand is tegen de uitdagingen van het dagelijks leven. Transformeer uw ruimte met de Wolf eik en geniet van een hoogwaardige vloer die jarenlang meegaat, met een uitstraling die nooit uit de mode raakt.

Lees meerShow less
Productdetails
M60000407146
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LD 200

Merk: Meister

Collectie: LD 200

Lengte: 1 288 mm

Breedte: 244 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,514 m²

Aantal planken per pak: 8

Verbinding: Multiclic

V-groef: rondomlopende microvoeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.