Meister LD 200 Teak 07145

Merk:

Meister LD 200 is een antistatische, watervaste laminaatvloer die absoluut ongevoelig is voor krassen. Deze slimme, brede laminaatvloer is geschikt voor diverse toepassingen. Met een opbouwhoogte van 8 mm en een gebruiksklasse van 23-32 is de MeisterDesign LD 200 ideaal voor sterk belaste woonruimtes en badkamers, evenals commerciële ruimtes zoals kleine winkels en restaurants. De korte brede plank (1288 x 244 mm) heeft als bijzonder optisch detail een fijne microvoeg. Dit zorgt ervoor dat de afzonderlijke planken zich licht tegen elkaar aftekenen, wat de vloer een mooie en plastische uitstraling geeft.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 25,16 (incl. btw) € 27,95
Referentie:
M60000407145

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LD 200 Teak 07145 is een schitterende laminaatvloer die de warme, luxe uitstraling van teak hout perfect nabootst. Deze vloer is ontworpen om een elegante en stijlvolle ambiance te creëren in elke ruimte van uw huis, van de woonkamer tot de slaapkamer en zelfs in commerciële instellingen. Met zijn authentieke uitstraling brengt deze vloer een gevoel van luxe en comfort in uw interieur.

Met een lengte van 1.288 mm en een breedte van 244 mm zijn de planken royaal en zorgen ze voor een gevoel van ruimte en continuïteit. De dikte van 8 mm geeft de vloer een solide basis die ideaal is voor dagelijks gebruik. Elke verpakking bevat 8 planken, wat resulteert in een totale oppervlakte van 2,514 m². Dit maakt de vloer geschikt voor zowel grote als kleinere ruimtes, waarbij de unieke schoonheid van teak optimaal tot zijn recht komt.

De vloer is voorzien van een Multiclic-verbinding, wat de installatie bijzonder eenvoudig en snel maakt. U kunt de planken gemakkelijk op elkaar klikken zonder dat er lijm of speciale gereedschappen nodig zijn. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt ook voor een stevige en stabiele verbinding. Bovendien beschikt de vloer over een rondomlopende microvoeg, die een verfijnde en naadloze uitstraling biedt. Dit draagt bij aan de authentieke look van echt hout en verhoogt de esthetische waarde van uw interieur.

Een van de opmerkelijke voordelen van de Meister LD 200 Teak is de geschiktheid voor vloerverwarming. Dit maakt het mogelijk om te genieten van een warme, comfortabele vloer, vooral tijdens koude maanden. De gelijkmatige warmteverdeling zorgt voor een aangename temperatuur in uw huis, waardoor het een ideale keuze is voor elk seizoen.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze vloer perfect voor zowel intensief huishoudelijk gebruik als voor licht commercieel gebruik. Dit betekent dat de vloer bestand is tegen de dagelijkse slijtage van drukbezochte ruimtes, zoals woonkamers, eetruimtes en gangen. De slijtvaste toplaag biedt bescherming tegen krassen, vlekken en andere beschadigingen, zodat de vloer er jarenlang prachtig uit blijft zien met minimaal onderhoud.

Meister staat bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen, en de Teak 07145 is daarop geen uitzondering. Met een indrukwekkende fabrieksgarantie van 25 jaar kunt u erop vertrouwen dat deze vloer is ontworpen om lang mee te gaan. Dit biedt niet alleen zekerheid over de kwaliteit van het product, maar ook gemoedsrust, wetende dat uw investering goed beschermd is.

De kleur en het ontwerp van de Teak stralen warmte en elegantie uit. De rijke, diepe tinten en de authentieke houtstructuren creëren een gezellige en uitnodigende sfeer, die perfect aansluit bij diverse interieurstijlen. Of u nu houdt van een moderne, strakke inrichting of een meer traditionele stijl, deze vloer past zich moeiteloos aan en verhoogt de algehele charme van uw woon- of werkruimte.

Samengevat is de Meister LD 200 Teak 07145 de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle, duurzame en functionele vloer. Met zijn luxe uitstraling, eenvoudige installatie en lange levensduur biedt deze laminaatvloer alles wat u nodig heeft voor een prachtige en comfortabele vloer die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook bestand is tegen de uitdagingen van het dagelijks leven. Transformeer uw ruimte met de Teak en geniet van een hoogwaardige vloer die jarenlang meegaat, met een uitstraling die nooit uit de mode raakt.

Lees meerShow less
Productdetails
M60000407145
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LD 200

Merk: Meister

Collectie: LD 200

Lengte: 1 288 mm

Breedte: 244 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,514 m²

Aantal planken per pak: 8

Verbinding: Multiclic

V-groef: rondomlopende microvoeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.