Meister LD 200 Fontein eik donker 07111

Merk:

Meister LD 200 is een antistatische, watervaste laminaatvloer die absoluut ongevoelig is voor krassen. Deze slimme, brede laminaatvloer is geschikt voor diverse toepassingen. Met een opbouwhoogte van 8 mm en een gebruiksklasse van 23-32 is de MeisterDesign LD 200 ideaal voor sterk belaste woonruimtes en badkamers, evenals commerciële ruimtes zoals kleine winkels en restaurants. De korte brede plank (1288 x 244 mm) heeft als bijzonder optisch detail een fijne microvoeg. Dit zorgt ervoor dat de afzonderlijke planken zich licht tegen elkaar aftekenen, wat de vloer een mooie en plastische uitstraling geeft.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 25,16 (incl. btw) € 27,95
Referentie:
M60000407111

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LD 200 Fontein Eik Donker 07111 is een exquisite laminaatvloer die de rijke, elegante uitstraling van donker eikenhout combineert met de hedendaagse vereisten van duurzaamheid en functionaliteit. Deze vloer is perfect voor elk interieur en geeft een luxe gevoel aan iedere ruimte, van moderne appartementen tot klassieke huizen. Met zijn diepe, warme tonen en authentieke houtstructuur biedt de Fontein Eik Donker een stijlvol en uitnodigend karakter dat de sfeer van uw huis zal verhogen.

Als onderdeel van de gerenommeerde LD 200-collectie van Meister, staat deze vloer garant voor hoge kwaliteit en betrouwbare prestaties. Met een lengte van 1.288 mm en een breedte van 244 mm biedt elke plank een indrukwekkende afmeting die de ruimte visueel vergroot en een gevoel van luxe creëert. De planken zijn 8 mm dik, wat zorgt voor een robuuste en stevige basis, ideaal voor intensief gebruik. Met 8 planken per verpakking, wat een totaal oppervlak van 2,514 m² oplevert, is deze vloer perfect voor het inrichten van grotere kamers of open woonruimtes.

De installatie van de Fontein Eik Donker is eenvoudig dankzij het innovatieve Multiclic-systeem. Dit gebruiksvriendelijke systeem maakt het mogelijk om de planken snel en zonder lijm te leggen, waardoor het plaatsen van uw nieuwe vloer een plezierige ervaring wordt. De rondomlopende microvoeg benadrukt de planken en zorgt voor een naadloze en verfijnde uitstraling, wat bijdraagt aan de authentieke look van natuurlijk eikenhout.

Een van de belangrijkste voordelen van deze vloer is de geschiktheid voor vloerverwarming. Dit maakt het mogelijk om te genieten van een comfortabele, warme vloer in de wintermaanden. De warmte verspreidt zich gelijkmatig door de vloer, wat zorgt voor een aangename temperatuur in elke ruimte. Dit maakt de Meister LD 200 Fontein Eik Donker ideaal voor gebruik in verschillende ruimtes, van woonkamers tot keukens en zelfs commerciële omgevingen.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze vloer perfect voor zowel intensief huishoudelijk gebruik als licht commercieel gebruik. Dit betekent dat hij bestand is tegen de slijtage van drukbezochte gebieden, zoals eetkamers, gangen en woonkamers. De slijtvaste toplaag biedt bescherming tegen krassen, vlekken en andere beschadigingen, waardoor de vloer zijn prachtige uitstraling behoudt, zelfs na jarenlang gebruik.

Meister biedt bovendien een indrukwekkende fabrieksgarantie van 25 jaar op de Fontein Eik Donker. Dit biedt niet alleen zekerheid over de kwaliteit van het product, maar geeft ook gemoedsrust aan de consument, wetende dat deze vloer is ontworpen om lang mee te gaan. Met minimaal onderhoud blijft de vloer er als nieuw uitzien, en een simpele schoonmaak met een vochtige doek is vaak al voldoende om hem te onderhouden.

De kleur en het ontwerp van de Fontein Eik Donker stralen luxe en warmte uit. De diepe, donkere tinten en de authentieke houtstructuren zorgen voor een sfeervolle ambiance in elke ruimte. Dit maakt deze vloer een uitstekende keuze voor iedereen die houdt van de uitstraling van echt hout, maar de voordelen van laminaat wil, zoals onderhoudsgemak en duurzaamheid.

Kortom, de Meister LD 200 Fontein Eik Donker 07111 is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een elegante, duurzame en gebruiksvriendelijke vloer. Met zijn natuurlijke uitstraling, eenvoudige installatie en lange levensduur is deze vloer perfect voor zowel huishoudens als commerciële ruimtes. Of u nu een nieuw interieur wilt creëren of uw huidige ruimte wilt verfraaien, de Fontein Eik Donker biedt alles wat u nodig heeft voor een prachtige, comfortabele en duurzame vloer die de tand des tijds kan doorstaan.

Lees meerShow less
Productdetails
M60000407111
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LD 200

Merk: Meister

Collectie: LD 200

Lengte: 1 288 mm

Breedte: 244 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,514 m²

Aantal planken per pak: 8

Verbinding: Multiclic

V-groef: rondomlopende microvoeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.