Meister LD 200 Eik Taverna 06428

Merk:

Meister LD 200 is een antistatische, watervaste laminaatvloer die absoluut ongevoelig is voor krassen. Deze slimme, brede laminaatvloer is geschikt voor diverse toepassingen. Met een opbouwhoogte van 8 mm en een gebruiksklasse van 23-32 is de MeisterDesign LD 200 ideaal voor sterk belaste woonruimtes en badkamers, evenals commerciële ruimtes zoals kleine winkels en restaurants. De korte brede plank (1288 x 244 mm) heeft als bijzonder optisch detail een fijne microvoeg. Dit zorgt ervoor dat de afzonderlijke planken zich licht tegen elkaar aftekenen, wat de vloer een mooie en plastische uitstraling geeft.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 25,16 (incl. btw) € 27,95
Referentie:
M60000406428

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LD 200 Eik Taverna 06428 is een hoogwaardige laminaatvloer die de robuuste, natuurlijke charme van eikenhout perfect combineert met de praktische voordelen van een duurzame laminaatvloer. Met zijn authentieke houtlook en warme kleurtinten brengt de Eik Taverna vloer een gevoel van gezelligheid en rust in elke ruimte. Of u nu kiest voor een modern, landelijk of klassiek interieur, deze vloer past moeiteloos in elke woonstijl en geeft uw interieur een tijdloze en elegante uitstraling.

De vloer behoort tot de LD 200-collectie van Meister, een serie die bekend staat om zijn hoge kwaliteit en veelzijdigheid. De planken hebben een lengte van 1.288 mm en een breedte van 244 mm, wat zorgt voor een mooie, brede plankuitstraling die de ruimte optisch vergroot en een luxe sfeer creëert. Met een dikte van 8 mm biedt de vloer een solide en stabiele basis, ideaal voor zowel woonruimtes als commerciële toepassingen. Elke verpakking bevat 8 planken, wat overeenkomt met een totale oppervlakte van 2,514 m², waardoor de installatie eenvoudig en snel verloopt.

De installatie van deze vloer is eenvoudig dankzij het Multiclic-systeem, waarmee de planken gemakkelijk in elkaar kunnen worden geklikt zonder dat er lijm nodig is. Dit zorgt niet alleen voor een snelle plaatsing, maar ook voor een stevige en naadloze verbinding die de vloer jarenlang mooi houdt. De rondomlopende microvoeg benadrukt de individuele planken subtiel, wat bijdraagt aan de authentieke houtlook en het gevoel van echte houten vloerdelen versterkt.

Een ander groot voordeel van de Meister LD 200 Eik Taverna is dat hij geschikt is voor gebruik met vloerverwarming, waardoor hij niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook zorgt voor extra comfort in huis. De warmte wordt efficiënt door de vloer geleid, wat een aangename, gelijkmatige temperatuur creëert. Dit maakt de vloer ideaal voor het creëren van een warme, uitnodigende sfeer, vooral tijdens de koudere maanden van het jaar.

De vloer heeft een gebruiksklasse van 23 - 32, wat betekent dat hij geschikt is voor zowel intensief huishoudelijk gebruik als licht commercieel gebruik. Of het nu gaat om druk belopen woonruimtes zoals woonkamers, gangen en keukens, of om commerciële ruimtes zoals kantoren en winkels, deze vloer blijft jarenlang mooi en slijtvast. De slijtvaste toplaag beschermt de vloer tegen krassen, vlekken en slijtage, waardoor hij zijn prachtige uitstraling behoudt, zelfs in ruimtes met veel verkeer.

Daarnaast biedt Meister een indrukwekkende fabrieksgarantie van 25 jaar op deze vloer, wat getuigt van het vertrouwen in de duurzaamheid en kwaliteit van het product. U kunt er dus op vertrouwen dat de LD 200 Eik Taverna niet alleen lang meegaat, maar ook na vele jaren van intensief gebruik zijn schoonheid en functionaliteit behoudt. Het onderhoud van deze vloer is bovendien minimaal: een eenvoudige schoonmaakbeurt is voldoende om de vloer in topconditie te houden.

De kleur en het design van de Eik Taverna brengen de natuurlijke schoonheid van eikenhout tot leven. De warme, rustieke eikentinten voegen karakter en sfeer toe aan elke ruimte, terwijl de subtiele nerven en houtstructuren de vloer een authentieke houtlook geven. Deze vloer is perfect voor wie houdt van de uitstraling van echt hout, maar het gemak en de duurzaamheid van laminaat wil. De lichte kleurtinten van de vloer zorgen ervoor dat uw interieur fris en ruimtelijk aanvoelt, terwijl het natuurlijke karakter warmte en gezelligheid brengt.

Samengevat is de Meister LD 200 Eik Taverna 06428 een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle, duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer. Met zijn natuurlijke uitstraling, eenvoudige installatie en lange levensduur is deze vloer perfect voor zowel woon- als commerciële ruimtes. Of u nu uw woonkamer een nieuwe uitstraling wilt geven of een praktische en mooie oplossing zoekt voor een drukbezochte ruimte, de Eik Taverna biedt alles wat u nodig heeft voor een prachtige, comfortabele en duurzame vloer.

Lees meerShow less
Productdetails
M60000406428
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LD 200

Merk: Meister

Collectie: LD 200

Lengte: 1 288 mm

Breedte: 244 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,514 m²

Aantal planken per pak: 8

Verbinding: Multiclic

V-groef: rondomlopende microvoeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.