Meister LD 200 Kingdom Oak 06899

Merk:

Meister LD 200 is een antistatische, watervaste laminaatvloer die absoluut ongevoelig is voor krassen. Deze slimme, brede laminaatvloer is geschikt voor diverse toepassingen. Met een opbouwhoogte van 8 mm en een gebruiksklasse van 23-32 is de MeisterDesign LD 200 ideaal voor sterk belaste woonruimtes en badkamers, evenals commerciële ruimtes zoals kleine winkels en restaurants. De korte brede plank (1288 x 244 mm) heeft als bijzonder optisch detail een fijne microvoeg. Dit zorgt ervoor dat de afzonderlijke planken zich licht tegen elkaar aftekenen, wat de vloer een mooie en plastische uitstraling geeft.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 25,16 (incl. btw) € 27,95
Referentie:
M60000406899

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LD 200 Kingdom Oak 06899 is een schitterende laminaatvloer die een prachtige combinatie biedt van esthetiek en functionaliteit. Deze vloer brengt de natuurlijke schoonheid van eikenhout perfect tot uiting en geeft iedere ruimte een warme, uitnodigende uitstraling. Of u nu kiest voor een modern interieur, een landelijke sfeer, of een klassieke inrichting, de Kingdom Oak past zich moeiteloos aan dankzij de authentieke houtlook en het tijdloze ontwerp. Deze vloer is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een praktische keuze voor dagelijks gebruik.

De Kingdom Oak maakt deel uit van de hoogwaardige LD 200-collectie van Meister, bekend om zijn sterke en duurzame laminaatvloeren die zowel voor residentiële als commerciële toepassingen geschikt zijn. De planken hebben een royale lengte van 1.288 mm en een breedte van 244 mm, wat zorgt voor een ruimtelijk en luxueus effect. Deze royale afmetingen versterken de authentieke uitstraling van de vloer en geven uw interieur een gevoel van ruimte en elegantie. De vloer heeft een dikte van 8 mm, wat zorgt voor een stevige basis en een comfortabele loopervaring.

Dankzij het handige Multiclic-systeem is de installatie van de Meister LD 200 Kingdom Oak bijzonder eenvoudig. De planken kunnen snel en eenvoudig in elkaar worden geklikt, zonder lijm, waardoor u binnen de kortste keren kunt genieten van uw nieuwe vloer. Het systeem zorgt voor een strakke en naadloze afwerking, wat bijdraagt aan het moderne en verfijnde uiterlijk van de vloer. Bovendien is de vloer voorzien van een rondomlopende microvoeg, die elke plank subtiel benadrukt en de uitstraling van een echte houten vloer nog verder versterkt.

Een ander groot voordeel van de Kingdom Oak vloer is dat hij geschikt is voor gebruik met vloerverwarming. Dit maakt de vloer niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook buitengewoon comfortabel, vooral in de koudere maanden. De warmte wordt efficiënt en gelijkmatig door de vloer geleid, wat zorgt voor een aangename temperatuur en een comfortabele sfeer in huis. Hierdoor kunt u optimaal genieten van het comfort van vloerverwarming, zonder concessies te doen aan stijl en design.

De vloer heeft een gebruiksklasse van 23 - 32, wat betekent dat hij ideaal is voor zowel intensief gebruik in woonruimtes als licht commercieel gebruik. Dit maakt de Kingdom Oak perfect voor druk belopen ruimtes zoals woonkamers, keukens, hallen, maar ook voor commerciële toepassingen zoals kantoren en winkels. De slijtvaste toplaag zorgt ervoor dat de vloer bestand is tegen krassen, vlekken en dagelijks gebruik, zodat hij zijn prachtige uitstraling jarenlang behoudt.

Met een inhoud van 2,514 m² per verpakking en 8 planken per pak, is deze vloer ontworpen om zowel praktisch als stijlvol te zijn. Of u nu een grote ruimte wilt bekleden of een kleine kamer wilt opfrissen, de Kingdom Oak biedt een oplossing die past bij uw behoeften. Het onderhoud van de vloer is minimaal – een simpele veegbeurt of stofzuigen is vaak al voldoende om de vloer in topconditie te houden.

Meister staat bekend om zijn duurzaamheid en kwaliteit, en biedt dan ook een indrukwekkende fabrieksgarantie van 25 jaar op deze vloer. Dit is een duidelijk bewijs van de betrouwbaarheid en lange levensduur van de LD 200 Kingdom Oak. U kunt er dus zeker van zijn dat deze vloer niet alleen jarenlang meegaat, maar ook zijn schitterende uitstraling behoudt, zelfs in ruimtes met intensief gebruik.

Wat het design betreft, straalt de Meister LD 200 Kingdom Oak 06899 pure verfijning en elegantie uit. De warme eikenhouttinten, gecombineerd met de subtiele nerven en houtstructuren, geven deze vloer een authentieke en natuurlijke uitstraling die doet denken aan echt eikenhout. Het lichte kleurenschema van de Kingdom Oak voegt een frisse en ruime sfeer toe aan elke ruimte, terwijl de rijke houtdetails een gevoel van luxe en warmte brengen. Deze vloer is een uitstekende keuze voor wie de charme van echt hout wil ervaren, maar ook de voordelen van laminaat wil benutten, zoals het gemak van onderhoud en de uitstekende duurzaamheid.

Al met al is de Meister LD 200 Kingdom Oak 06899 een vloer die zowel qua esthetiek als functionaliteit hoog scoort. Met zijn prachtige eikenhoutlook, eenvoudige installatie, geschiktheid voor vloerverwarming en lange levensduur, biedt deze vloer alles wat u nodig heeft voor een prachtig en praktisch interieur. Of het nu gaat om het opfrissen van een woonruimte of het renoveren van een commerciële ruimte, de Kingdom Oak is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar kwaliteit, stijl en comfort.

Lees meerShow less
Productdetails
M60000406899
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LD 200

Merk: Meister

Collectie: LD 200

Lengte: 1 288 mm

Breedte: 244 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,514 m²

Aantal planken per pak: 8

Verbinding: Multiclic

V-groef: rondomlopende microvoeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.