Meister LB 150 Cream Stone 07138

Merk:

Meister LB 150 is een antistatische, watervaste laminaatvloer die absoluut ongevoelig is voor krassen. Deze slimme vloer is ideaal voor alle toepassingen. Met een opbouwhoogte van 8 mm en een gebruiksklasse van 23-32 is de MeisterDesign laminaatvloer perfect voor sterk belaste woonruimtes, badkamers en commerciële omgevingen zoals kleine winkels en restaurants. Het markante tegelformaat geeft een unieke uitstraling, waardoor het een uitstekende keuze is voor moderne woonomgevingen.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 28,76 (incl. btw) € 31,95
Referentie:
M60000307138

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LB 150 Cream Stone 07138 is een verfijnde laminaatvloer die de warme, natuurlijke uitstraling van crème steen combineert met de praktische voordelen van laminaat. Deze vloer brengt elegantie en rust in elke ruimte, dankzij de subtiele textuur en kleurtonen die perfect passen in een breed scala aan interieurstijlen. Of het nu in een modern appartement, een klassiek huis of een commerciële ruimte is, de Cream Stone geeft uw interieur een luxueuze, tijdloze uitstraling.

Als onderdeel van de LB 150-collectie van Meister, biedt deze vloer de hoogwaardige eigenschappen waar het merk om bekend staat. De planken hebben een lengte van 857 mm en een breedte van 398 mm, waarmee ze de royale uitstraling van echte stenen tegels perfect nabootsen. Met een dikte van 8 mm biedt de vloer een solide en duurzame basis, die bestand is tegen dagelijks gebruik en tegelijkertijd comfort biedt. Elke verpakking bevat 7 planken, goed voor een oppervlakte van 2,388 m², waardoor het leggen van deze vloer zowel eenvoudig als efficiënt is.

De installatie van de Meister LB 150 Cream Stone is een fluitje van een cent, dankzij het handige Multiclic-systeem. Met dit kliksysteem kunnen de planken snel en zonder gedoe aan elkaar worden bevestigd, zonder dat er lijm nodig is. Hierdoor ontstaat een strakke, naadloze afwerking die de schoonheid van de vloer versterkt. De rondomlopende V-groef zorgt ervoor dat elke plank visueel wordt benadrukt, wat bijdraagt aan de authentieke tegel-look en een stijlvolle, gestructureerde uitstraling geeft aan de vloer.

Een groot voordeel van de Cream Stone laminaatvloer is dat hij volledig geschikt is voor vloerverwarming. Dit maakt de vloer niet alleen aangenaam om op te lopen, maar ook zeer praktisch in gebruik. De warmte wordt efficiënt door de vloer geleid, wat zorgt voor een aangename temperatuur in huis, vooral tijdens de koudere maanden. Dit comfort maakt het een uitstekende keuze voor zowel woon- als werkruimtes.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is de Meister LB 150 Cream Stone ontworpen om bestand te zijn tegen intensief gebruik. Of het nu gaat om drukke woonruimtes of commerciële omgevingen met veel voetverkeer, deze vloer blijft jarenlang mooi en functioneel. Dankzij de kras- en slijtbestendigheid kan de vloer tegen een stootje, en behoudt hij zijn prachtige uitstraling, zelfs na intensief gebruik. Dit maakt hem een duurzame investering voor de lange termijn.

Daarnaast biedt Meister een indrukwekkende fabrieksgarantie van 25 jaar, wat getuigt van het vertrouwen in de kwaliteit en duurzaamheid van dit product. Met deze garantie kunt u erop vertrouwen dat de vloer lang meegaat en er jarenlang als nieuw blijft uitzien. Het onderhoud van de LB 150 Cream Stone is minimaal: een eenvoudige schoonmaakbeurt is voldoende om de vloer in topconditie te houden.

De lichte, zachte kleur van de Cream Stone creëert een rustige en uitnodigende sfeer in elke ruimte. De neutrale crèmetinten passen moeiteloos bij verschillende interieurstijlen, van minimalistisch en modern tot warm en traditioneel. De steen-look textuur voegt een extra dimensie toe aan de vloer, zonder dat deze te dominant aanwezig is. Hierdoor is de vloer ideaal voor zowel woonkamers, keukens als commerciële ruimtes zoals winkels en kantoren.

Kortom, de Meister LB 150 Cream Stone 07138 is de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid. Met zijn verfijnde uitstraling, eenvoudige installatie en lange levensduur is deze vloer een ideale keuze voor zowel particuliere als commerciële toepassingen. Of u nu een stijlvolle oplossing zoekt voor uw woonkamer of een praktische, onderhoudsvriendelijke vloer voor een drukbezochte ruimte, de LB 150 Cream Stone biedt alles wat u nodig heeft voor een prachtige, comfortabele en duurzame vloer.

Lees meerShow less
Productdetails
M60000307138
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LB 150

Merk: Meister

Collectie: LB 150

Lengte: 857 mm

Breedte: 398 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,388 m²

Aantal planken per pak: 7

Verbinding: Multiclic

V-groef: rondomlopende V-voeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.