Meister LC 150 Toreneik licht 07141

Merk:

Meister laminaat LC 150 is Antistatisch, watervast en absoluut ongevoelig voor krassen. MeisterDesign. laminaat LC 150 is de slimme laminaatvloer voor alle toepassingen. Deze vloer is dankzij de opbouwhoogte van 8 mm en gebruiksklasse 23 | 32 geschikt voor sterk belaste woonruimtes en badkamers, alsmede commerciële ruimtes zoals kleine winkels of restaurants. De korte plank is veelzijdig in gebruik, eenvoudig te leggen en ook gemakkelijk te transporteren.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 21,56 (incl. btw) € 23,95
Referentie:
MLC15007141

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LC 150 Toreneik Licht is een prachtige laminaatvloer die zowel stijl als functionaliteit in uw woning brengt. Deze vloer behoort tot de hoogwaardige LC 150-collectie van Meister, die bekend staat om zijn duurzame en elegante producten. Met zijn lichte, natuurlijke uitstraling creëert deze vloer een frisse en luchtige sfeer, perfect voor moderne interieurs.

Met een lengte van 1 288 mm en een breedte van 198 mm zijn de planken royaal en geven ze een gevoel van ruimte aan elke kamer. De dikte van 8 mm zorgt voor een stevige en betrouwbare constructie, wat de vloer een duurzame keuze maakt. Elke verpakking bevat 2,55 m² aan vloeroppervlak, verdeeld over 10 planken, waardoor u efficiënt kunt werken aan het inrichten van uw ruimte.

De Multiclic-verbinding maakt het leggen van de Meister LC 150 Toreneik Licht bijzonder eenvoudig. Dankzij dit slimme systeem kunt u de planken snel en zonder gedoe in elkaar klikken, zonder dat er lijm of speciaal gereedschap nodig is. Dit bespaart u tijd en moeite, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe vloer. Het ontbreken van een V-groef geeft de vloer een strakke en moderne uitstraling, wat bijdraagt aan de elegante afwerking.

Deze laminaatvloer is geschikt voor vloerverwarming, waardoor hij ideaal is voor elke ruimte in uw huis. Of u nu een gezellige woonkamer, een functionele keuken of een stijlvolle hal wilt inrichten, de Meister LC 150 Toreneik Licht biedt het comfort van een warme vloer, zelfs op de koudste dagen. U kunt zonder zorgen genieten van de luxe van een goed verwarmde vloer.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze vloer geschikt voor intensief gebruik in woningen en lichte commerciële ruimtes. Dit maakt de Meister LC 150 Toreneik Licht perfect voor drukbezochte gebieden zoals woonkamers, eetkamers en gangen, waar duurzaamheid en weerstand tegen slijtage van groot belang zijn. U kunt er zeker van zijn dat deze vloer zijn schoonheid behoudt, zelfs na jarenlang gebruik.

Een bijkomend voordeel is de fabrieksgarantie van 25 jaar, wat u gemoedsrust biedt. Deze garantie weerspiegelt de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van de vloer, zodat u met vertrouwen kunt genieten van uw aankoop. De Meister LC 150 Toreneik Licht is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook een duurzame investering voor de toekomst.

Kortom, de Meister LC 150 Toreneik Licht is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle, functionele en duurzame laminaatvloer. Laat de lichte, natuurlijke tinten van deze vloer uw interieur verfraaien en geniet van het comfort en de veelzijdigheid die het biedt. Transformeer uw huis in een gezellige en elegante ruimte met de kwaliteit en verfijning van Meister.

Lees meerShow less
Productdetails
MLC15007141
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LC 150

Merk: Meister

Collectie: LC 150

Lengte: 1 288 mm

Breedte: 198 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,55 m²

Aantal planken per pak: 10

Verbinding: Multiclic

V-groef: Geen

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.