Meister LC 150 Oevereik honing 07127

Merk:

Meister laminaat LC 150 is Antistatisch, watervast en absoluut ongevoelig voor krassen. MeisterDesign. laminaat LC 150 is de slimme laminaatvloer voor alle toepassingen. Deze vloer is dankzij de opbouwhoogte van 8 mm en gebruiksklasse 23 | 32 geschikt voor sterk belaste woonruimtes en badkamers, alsmede commerciële ruimtes zoals kleine winkels of restaurants. De korte plank is veelzijdig in gebruik, eenvoudig te leggen en ook gemakkelijk te transporteren.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 21,56 (incl. btw) € 23,95
Referentie:
MLC15007127

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LC 150 Oevereik Honing is een prachtige laminaatvloer die warmte en stijl in uw woning brengt. Deze vloer maakt deel uit van de exclusieve LC 150-collectie van Meister, die bekendstaat om zijn hoogwaardige producten en aandacht voor detail. De honingkleurige afwerking geeft een sfeervolle uitstraling die elk interieur transformeert en een gevoel van gezelligheid creëert.

Met een lengte van 1 288 mm en een breedte van 198 mm bieden de planken een royaal en elegant uiterlijk. De dikte van 8 mm zorgt ervoor dat deze vloer niet alleen mooi is, maar ook duurzaam en stevig. Elk pakket bevat 2,55 m² aan vloeroppervlak, verdeeld over 10 planken, waardoor u snel en efficiënt uw ruimte kunt bedekken.

De Multiclic-verbinding maakt het leggen van de Meister LC 150 Oevereik Honing eenvoudig en zonder gedoe. U kunt de planken gemakkelijk in elkaar klikken, zonder dat er lijm of speciaal gereedschap nodig is. Dit bespaart tijd en moeite, zodat u binnen de kortste keren kunt genieten van uw nieuwe vloer. De afwezigheid van een V-groef geeft de vloer een strakke en moderne uitstraling, wat de planken een naadloze afwerking geeft.

Een bijzonder kenmerk van deze laminaatvloer is dat hij geschikt is voor vloerverwarming. Dit maakt de Meister LC 150 Oevereik Honing ideaal voor diegenen die comfort en warmte in hun woning willen, vooral tijdens de koudere maanden. U kunt de luxe van een warme vloer ervaren, ongeacht de ruimte waarin het gelegd is, of het nu in de woonkamer, de eetkamer of de hal is.

De vloer heeft een gebruiksklasse van 23 - 32, wat betekent dat deze uitstekend geschikt is voor intensief gebruik in woningen en lichte commerciële ruimtes. Dit maakt de Meister LC 150 Oevereik Honing een ideale keuze voor drukbezochte gebieden zoals woonkamers, keukens en gangen, waar duurzaamheid en weerstand tegen slijtage van groot belang zijn. Dankzij de robuuste constructie blijft de vloer zijn schoonheid behouden, zelfs na jarenlang gebruik.

Met een fabrieksgarantie van 25 jaar bent u verzekerd van een duurzame investering. Deze garantie weerspiegelt de kwaliteit en betrouwbaarheid van de vloer, zodat u met een gerust hart kunt genieten van uw aankoop. U kunt er zeker van zijn dat de Meister LC 150 Oevereik Honing niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook een lange levensduur biedt.

Kortom, de Meister LC 150 Oevereik Honing is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle, functionele en duurzame laminaatvloer. Laat de warme honingkleur van deze vloer uw interieur verfraaien en geniet van het comfort en de veelzijdigheid die het biedt. Transformeer uw huis in een gezellige en elegante ruimte met de kwaliteit en elegantie van Meister.

Lees meerShow less
Productdetails
MLC15007127
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LC 150

Merk: Meister

Collectie: LC 150

Lengte: 1 288 mm

Breedte: 198 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,55 m²

Aantal planken per pak: 10

Verbinding: Multiclic

V-groef: Geen

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.