Meister LC 150 Eik Monclair 07148

Merk:

Meister laminaat LC 150 is Antistatisch, watervast en absoluut ongevoelig voor krassen. MeisterDesign. laminaat LC 150 is de slimme laminaatvloer voor alle toepassingen. Deze vloer is dankzij de opbouwhoogte van 8 mm en gebruiksklasse 23 | 32 geschikt voor sterk belaste woonruimtes en badkamers, alsmede commerciële ruimtes zoals kleine winkels of restaurants. De korte plank is veelzijdig in gebruik, eenvoudig te leggen en ook gemakkelijk te transporteren.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 21,56 (incl. btw) € 23,95
Referentie:
MLC15007148

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LC 150 Eik Monclair is een laminaatvloer die perfect de elegantie en natuurlijke schoonheid van eikenhout weerspiegelt. Deze vloer, die deel uitmaakt van de prestigieuze LC 150-collectie van Meister, biedt niet alleen een visueel aantrekkelijke uitstraling, maar ook uitstekende functionaliteit en duurzaamheid, waardoor hij de ideale keuze is voor elk interieur.

Met een royale lengte van 1 288 mm en een breedte van 198 mm biedt de Eik Monclair planken die de ruimte moeiteloos vullen en een gevoel van openheid en ruimte creëren. De dikte van 8 mm draagt bij aan de stevigheid van de vloer, wat zorgt voor een langdurige levensduur. Elke verpakking bevat 2,55 m² vloeroppervlak, verdeeld over 10 planken, wat het leggen van de vloer efficiënt en gemakkelijk maakt.

De Multiclic-verbinding maakt het installeren van deze laminaatvloer bijzonder eenvoudig. Dankzij dit slimme systeem kunt u de planken snel en zonder gedoe in elkaar klikken, zonder dat er lijm of speciaal gereedschap nodig is. Dit bespaart u tijd en moeite, zodat u snel kunt genieten van de nieuwe uitstraling van uw ruimte. Het ontbreken van een V-groef geeft de vloer een strakke, moderne uitstraling die past bij hedendaagse interieurstijlen.

De Meister LC 150 Eik Monclair is geschikt voor vloerverwarming, wat een extra niveau van comfort toevoegt aan uw woning. Of het nu gaat om een gezellige woonkamer, een functionele keuken of een stijlvol kantoor, deze vloer zorgt ervoor dat uw voeten altijd warm aanvoelen, zelfs tijdens de koudste maanden van het jaar.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze vloer ontworpen om intensief gebruik te weerstaan, wat betekent dat hij perfect is voor zowel woonruimtes als lichte commerciële omgevingen. U kunt deze vloer met vertrouwen leggen in drukbezochte gebieden, zoals woonkamers, eetkamers en gangen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over slijtage of beschadiging.

Daarnaast biedt de fabrieksgarantie van 25 jaar u gemoedsrust en bevestigt deze de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van de Meister LC 150 Eik Monclair. Deze garantie laat zien dat Meister vertrouwen heeft in de duurzaamheid van zijn producten, zodat u jarenlang kunt genieten van de schoonheid en functionaliteit van deze vloer.

Kortom, de Meister LC 150 Eik Monclair is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle, duurzame en praktische laminaatvloer. Laat de warme, natuurlijke uitstraling van deze vloer uw interieur verfraaien en geniet van het comfort en de veelzijdigheid die het biedt. Met Meister kiest u voor kwaliteit en elegantie, waardoor uw huis een uitnodigende en stijlvolle plek wordt om te leven.

Lees meerShow less
Productdetails
MLC15007148
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LC 150

Merk: Meister

Collectie: LC 150

Lengte: 1 288 mm

Breedte: 198 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,55 m²

Aantal planken per pak: 10

Verbinding: Multiclic

V-groef: Geen

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.